Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo se vrlo lako može modifikovati u “bljuvačkim”Bayern@heart je napisao/la:Teško ćemo mi do kvalitetnih pojačanja sa ovim "buvljačkim" metodama
Poenta ostaje.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije strasno ako Roki ne dodje, ima ko igrati u sredini.
Belaj moze biti ako se ostane na samo dva krila i Müllerom i Daviesom kao alternativama. Treba nam krilo da moze 'gurati' ovu dvojicu naprijed i obrnuto. Znaci neko potentan. Ne mora Sane, daj tog Pepea ili onog iz psv-a.
Belaj moze biti ako se ostane na samo dva krila i Müllerom i Daviesom kao alternativama. Treba nam krilo da moze 'gurati' ovu dvojicu naprijed i obrnuto. Znaci neko potentan. Ne mora Sane, daj tog Pepea ili onog iz psv-a.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.anelbavarac je napisao/la:Porediti Paraticia, Nedveda, Agnelia, i njihove sposobnosti sa ovim nasim, je u najmanju ruku smijesno.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.
Brazzo je nedorastao zadatku, i to je svima jasno.
Za Rocu daju 30mil![]()
Koji luzeri.
Nema straha, doci ce sane
- Centre forward
- Kontakt:
Kako sta uradi? Dosta, al ono najbitnije je da su doveli Ronalda. Mnogo "dublji" transfer od onog sto vecina misli. Za njim dolaze i igraci svjetske klase i novac, i sta sve ne. Kakav je to kostur nase ekipe? Coman, Gnabry i ostala balavurdija. Nikakve veze nema to sto su oni mladjahni momci kad nisu klase koje Bayernu trebaju.
Ako ima i trunka istine u ovim natpisima da se cjenkamo za milion-dva, da mislimo da cemo molitvama dovest' Sanea u Minhen i co., onda smo fakat nisko pali. Prenisko.
Ako ima i trunka istine u ovim natpisima da se cjenkamo za milion-dva, da mislimo da cemo molitvama dovest' Sanea u Minhen i co., onda smo fakat nisko pali. Prenisko.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jbg nije izbacilo Braci na početnu u recommended kad je youtube otvaraoBayern@heart je napisao/la:Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Saml se zalite da niko ne potpisuje, evo Odoi potpisao petogodisnji ugovor. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Još nije, ali se očekuje. Za plave,naravno.
Inače, Sky i otočki mediji prenose da pregovarate sa Saneovim agentom, valjda hoće vidjeti šta vi u stvari nudite i jel ima uopće neki izbor.
Inače, Sky i otočki mediji prenose da pregovarate sa Saneovim agentom, valjda hoće vidjeti šta vi u stvari nudite i jel ima uopće neki izbor.
schickeria je napisao/la: Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2019, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- anelbavarac
- Kontakt:
Odoi pruduzuje do 2024-te.
Dzaba ga molili i preklinjali 3 mjeseca.
Bravo glavesine.
Dzaba ga molili i preklinjali 3 mjeseca.
Bravo glavesine.
-
korisnik32
- Kontakt:
E nek je, Hasan zapeo za njega ko da je Maradona, a ne neki klinjo.
BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- gerdmuller
- Kontakt:
dirkules je napisao/la:BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Kahn umjesto njega?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav Sane i Odi nas Hasan dovodi haha
Ode Uli jos Niko i Hasan
Ode Uli jos Niko i Hasan
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Znači to je vijest koja te vraća iz penzije. Šta li onda ostali starosjedioci čekaju.gerdmuller je napisao/la:dirkules je napisao/la:BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- gerdmuller
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Znači to je vijest koja te vraća iz penzije. Šta li onda ostali starosjedioci čekaju.gerdmuller je napisao/la:dirkules je napisao/la:BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]![]()
Uli ce zauvijek biti legenda kluba ali cinjenica je da se zadnjih godina pogubio i krajnje mu je vrijeme za odlazak.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Uli Hoeneß' preferred candidate to replace him as president and supervisory board boss is Herbert Hainer, former CEO of adidas. [Bild]
Davies bek... ja ne vidim nista u njemu da moze postati prosjecan bek kamoli nesto vise.
-
agentzero7
- Kontakt:
Davies cak i za Kanadu zna igrati beka, defanzivno je loše to još Al naprijed kad se sjuru on i Coman djeluje da moze biti nesto od tog.
Muller standardno najgori igrac, slaviti će se dan kad napusti Bayern taj ex-nogometaš.
Sule par kikseva isto, Pavard zasad bolji i sigurniji od njega.
Arp nevidljiv.
Sanches nešto pokušaje čak.
Muller standardno najgori igrac, slaviti će se dan kad napusti Bayern taj ex-nogometaš.
Sule par kikseva isto, Pavard zasad bolji i sigurniji od njega.
Arp nevidljiv.
Sanches nešto pokušaje čak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.