FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 23 jul 2019, 14:56

S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 23 jul 2019, 15:52

Bayern@heart je napisao/la:Teško ćemo mi do kvalitetnih pojačanja sa ovim "buvljačkim" metodama
Ovo se vrlo lako može modifikovati u “bljuvačkim”
Poenta ostaje.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jul 2019, 17:18

Nije strasno ako Roki ne dodje, ima ko igrati u sredini.
Belaj moze biti ako se ostane na samo dva krila i Müllerom i Daviesom kao alternativama. Treba nam krilo da moze 'gurati' ovu dvojicu naprijed i obrnuto. Znaci neko potentan. Ne mora Sane, daj tog Pepea ili onog iz psv-a.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 jul 2019, 17:45

anelbavarac je napisao/la:Porediti Paraticia, Nedveda, Agnelia, i njihove sposobnosti sa ovim nasim, je u najmanju ruku smijesno.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.

Brazzo je nedorastao zadatku, i to je svima jasno.
Za Rocu daju 30mil :rol:
Koji luzeri. :facepalm:
Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.

Nema straha, doci ce sane

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 jul 2019, 18:13

Kako sta uradi? Dosta, al ono najbitnije je da su doveli Ronalda. Mnogo "dublji" transfer od onog sto vecina misli. Za njim dolaze i igraci svjetske klase i novac, i sta sve ne. Kakav je to kostur nase ekipe? Coman, Gnabry i ostala balavurdija. Nikakve veze nema to sto su oni mladjahni momci kad nisu klase koje Bayernu trebaju. :thumbup:

Ako ima i trunka istine u ovim natpisima da se cjenkamo za milion-dva, da mislimo da cemo molitvama dovest' Sanea u Minhen i co., onda smo fakat nisko pali. Prenisko.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 jul 2019, 18:20

Bayern@heart je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.
Jbg nije izbacilo Braci na početnu u recommended kad je youtube otvarao :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2019, 19:16

Saml se zalite da niko ne potpisuje, evo Odoi potpisao petogodisnji ugovor. :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 23 jul 2019, 19:39

Još nije, ali se očekuje. Za plave,naravno.

Inače, Sky i otočki mediji prenose da pregovarate sa Saneovim agentom, valjda hoće vidjeti šta vi u stvari nudite i jel ima uopće neki izbor.

Pogba

Post Postao/la Pogba » 23 jul 2019, 20:01

schickeria je napisao/la: Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.
Juventus je u ovom roku doveo Ramseya (skoro '91 godiste), De Ligta ('99), Pellegrinia ('99), Demirala ('98), Rabiota ('95), Romera (otisao na posudbu, '98). Dakle, jedna tiha smjena i podmladjivanje. Znamo da je politika uvijek bila iskusni plus mladi, ali da jeste prosjek godina bio uvijek preko 29. Sada ce to biti manje kada se jos prodaju Higuain, Mandzo, Sami, Matuidi. Vec se dakle spremilo sve za odlazak Chiellinia iako on moze jos 2 g na top nivou, Bonnucia koji ima 'tek' 32, Gigi je vec zamijenjen. Tu je jos Kean '00, Cancelo '94, Berna '94, Bentancur '97, Can '94, Dybala '93.
Sustinski, nece se osjetiti smjena generacija znacajno jer ovaj trojac cini vrhunske stvari i bdi nad svim.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2019, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 jul 2019, 20:23

Odoi pruduzuje do 2024-te.
Dzaba ga molili i preklinjali 3 mjeseca. :facepalm:
Bravo glavesine. :clap:

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 23 jul 2019, 21:12

E nek je, Hasan zapeo za njega ko da je Maradona, a ne neki klinjo.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 23 jul 2019, 21:55

BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 jul 2019, 23:34

dirkules je napisao/la:BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]
:ljepota: :opaopa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jul 2019, 23:56

Kahn umjesto njega?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 24 jul 2019, 00:03

Kakav Sane i Odi nas Hasan dovodi haha
Ode Uli jos Niko i Hasan :njanjanja:
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 jul 2019, 00:03

gerdmuller je napisao/la:
dirkules je napisao/la:BREAKING: Uli Hoeneß will not run for presidency this year and will step down as member of the supervisory board [Bild]
Znači to je vijest koja te vraća iz penzije. Šta li onda ostali starosjedioci čekaju. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 jul 2019, 00:16

S-Y-L-A-R je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
Znači to je vijest koja te vraća iz penzije. Šta li onda ostali starosjedioci čekaju. :mrgreen:
:D

Uli ce zauvijek biti legenda kluba ali cinjenica je da se zadnjih godina pogubio i krajnje mu je vrijeme za odlazak.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2019, 00:47

Uli Hoeneß' preferred candidate to replace him as president and supervisory board boss is Herbert Hainer, former CEO of adidas. [Bild]

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jul 2019, 02:47

Davies bek... ja ne vidim nista u njemu da moze postati prosjecan bek kamoli nesto vise.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 24 jul 2019, 03:56

Davies cak i za Kanadu zna igrati beka, defanzivno je loše to još Al naprijed kad se sjuru on i Coman djeluje da moze biti nesto od tog.

Muller standardno najgori igrac, slaviti će se dan kad napusti Bayern taj ex-nogometaš.
Sule par kikseva isto, Pavard zasad bolji i sigurniji od njega.
Arp nevidljiv.
Sanches nešto pokušaje čak.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []