FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

benko21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la benko21 » 24 jul 2019, 22:15

Evander je napisao/la:Pazi komentara na klixu, kako SDA botovi brane opstinu Centar :rol: :rol: :rol:

Joj jedva cekam slijedece izbore
muka mi je kada vidim te komentare
fuj fuj :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 jul 2019, 22:17

Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
U potpunosti se slažem,bravo

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jul 2019, 22:18

Gadi mi se SDA partija, uništila je našu Krajinu, uništila je Podrinje, uništila je Federaciju, uništava sve! Drago mi je što smo napredovali koliko- toliko mentalno, pa smo svjesni sa kakvom bagrom imamo posla. Hvala Bogu pa je tu i Bilino polje, ne daj Bože da moramo igrati utakmicu van granica BiH, e to bi bio belaj. Nije Zenica preko svijeta, bit će to sve okej ako Bog da. :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 jul 2019, 22:18

Bojim se da nakon svega, kad cijela stvar prođe se neće ništa novo desiti, ostat će sve isto kao što je bilo. Takvi smo nažalost, lijeni, bez ikakve inicijative. Nastavit će se sve isto, do sljedeće bruke. To je najveći poraz koji se može doživjeti.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 24 jul 2019, 22:19

Evander je napisao/la:Ma ni marke ne ulagati u Kosevo.
Graditi bilo gdje i bilo sta, makar stadioncic od 3000 mjesta.

Pa da vidimo sta ce sa Kosevom i da li ce imati damu da olimpijski stadion prodaju Tibri i slicnim stranackim ahbabima.
Nije njima nista sveto, prodat ce oni sve.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2019, 22:20

Sve su to medju stranacka prepucavanja. Kada jedni ponude rjesenje, drugi nece da podrze i tako u krug. Rjesenje je praviti stadion, pitanje je kako dobiti lokaciju. Ja bih i prvenstvo igrao negdje drugo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jul 2019, 22:21

prisonbreak je napisao/la:
fera je napisao/la:Ima ovo i pozitivne strane manji stadion bolja ce atmosfera biti a prije svega i ono sto totti rece treba ovo sad da otvori ljudima oci i da se napoko krene rjesavati pitanje stadiona. koliko god je nama kosevo u srcu posebno kako nosi hasetovo ime taj stadion bi bez fks propao i pao u zaborav dok sarajevo moze sasvim normalno igrati na otoci il doraditi jos butmir za ligu a europu ako treba u zenici svake godine igrati nema veze al raskrstiti za sva vremena rijesiti pitanje stadiona.
Prisonbreak nemoj bezveze dizati tenzije i nesto prijetiti, svakom bi bilo krivo da mu se ovo desi nevezano za grad u kojem ce se igrati. Brzo zaboravite kako smo vas pogurali samo cekate ko ce nesto pogresno reci ne ide to tako nas lazni prijatelju :-)
Ocigledno me slabo ko shvatio :D ja sam reagovao zbog vasih par komentara. LOSIH!
Rekao sam da to nije uredu, ako se tenzije dignu 50% manje raje odmah ide, to je jasno ko dan. Ne zelim to ni vama, a ni nama. Nisam ultra fazon da se razumijemo, al znam da ce nasi jedva docekat da naprave belaj, pogotovo kada ga vi izazivate, zato kazem manje losih komentara da prodje sve fer ;) ja bi bio najsretnije da ne bude ama bas ikakav incident.
Ja ti kazem ko ceka taj i doceka, realno je da sad izdvojis 100 ljudi minimalno par debila ce biti među njima a ne kada su hiljade u pitanju. Treba biti dobar domacin, naravno braniti svoje ali ne traziti dlaku u jajetu.
Mislim da ces se sloziti da je ljepse i nama i vama kad smo u dobrim odnosima i na tome treba raditi. Meni je draze u zenici da se igra nego na grbavici.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 22:21

miky_hz je napisao/la:Nasi

Iz FK Sarajevo kažu kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vijetnamac Nguyễn Hoài Nam ponudio svoju pomoć u realizaciji ranije postavljenih zadataka i ciljeva, ali da iz Centra za sport i rekreaciju nisu dozvolili da ta sredstva idu u unutrašnju, već vanjsku infrastrukturu, što ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona.

"Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyễn Hoài Nam ponudio je finansijsku pomoć za unapređenje stadiona uoči utakmice reprezentacije BiH protiv Italije, što bi donijelo i bolje uslove za naredne utakmice FK Sarajevo. Međutim, Centar za sport i rekreaciju (CSR) je bio isključiv da ta sredstva mogu ići samo za vanjsku infrastrukturu koja ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona. Radovi na terenu, te osposobljavanje prostorija za novinare po CSR-u nisu bile prioritet. Nalazimo se u nezavidnom položaju i žao nam je da ne možemo svoje navijače dočekati na Koševu", kazala je za Klix.ba direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić

Savez
tim u vezi, pozvali smo Nihada Hodžića, izvršnog direktora sektora za administraciju pri NS BiH, a koji je za Klix.ba rekao da su čelnici FK Sarajevo sve vrijeme znali da stadion ne ispunjava uslove te da ih informacija iz UEFA-e nije ni mogla, a ni trebala iznenaditi.

"Koševo ni danas, kao ni prije tri mjeseca, nema uslove za ispunjenje treće kategorije, a koji su potrebni da bi se na tom stadionu igralo 3. pretkolo Evropske lige. To je jasno kao dan i nije nikakva senzacija. Na sastancima smo predstavili sve finansijske aspekte koji su potrebni da bi stadion dobio tu kategoriju, ponudili smo pomoć, a sve s ciljem kako bi stadion Koševo dobio dozvolu za igranje protiv Italije u novembru kao i za eventualne utakmice 3. i 4. pretkola Lige prvaka i Evropske lige", kazao je Hodžić.

Ker
kontaktirali smo načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji nije želio komentarisati ovaj slučaj već je poručio da odgovore u vezi stadiona treba tražiti u Nogometnom savezu BiH.
I ja sam znao da kosevo ne ispunjava 3 nivo, prema tome po savezu sam i ja kriv

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2019, 22:22

FrancescoTotti je napisao/la:
Evander je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Evo lokacije za stadion. Javite Namu i nek salje bagere
slika
@prisonbreak de bolan opusti se i mani te forumske ultra mafia price vec pripremi lovu da castimo jedan drugog kad dodjem da gledam tekmu :kafa:
Znas koja je cijena ove lokacije?
Pocetna 13 miliona maraka.
Bila nekad. 8 mil sad.
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 jul 2019, 22:22

Ko je bolji bate ili rosenborg?
Ma o stadionu je sve ispricano. Napraviti stadion u butmiru, hadzicima, ilijasu, novom gradu, starom gradu, gdje bilo. Samo se skloniti odozgo.
15-18 hiljada plafon. Pa polahko. 5 po 5 hiljada.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2019, 22:23

FrancescoTotti je napisao/la:
Evander je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Evo lokacije za stadion. Javite Namu i nek salje bagere
slika
@prisonbreak de bolan opusti se i mani te forumske ultra mafia price vec pripremi lovu da castimo jedan drugog kad dodjem da gledam tekmu :kafa:
Pocetna 13 miliona maraka.
Bila nekad. 8 mil sad.
Dižite kredit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2019, 22:24

fks74 je napisao/la:Sve su to medju stranacka prepucavanja. Kada jedni ponude rjesenje, drugi nece da podrze i tako u krug. Rjesenje je praviti stadion, pitanje je kako dobiti lokaciju. Ja bih i prvenstvo igrao negdje drugo.
100% odmah se ograditi od Koseva.Nikad vise ne zaigrati na njemu.

Samo ima jedan problem jel smo za ovu sezonu prijavili Kosevo pa nisam siguran mozeli se to mjenjati ako moze odmah vec sutra zahtijev podnjeti za Otoku.Gledat cemo sa livade nije problem ,strpit cemo se
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 22:25

@prisonbreak de bolan opusti se i mani te forumske ultra mafia price vec pripremi lovu da castimo jedan drugog kad dodjem da gledam tekmu :kafa:[/quote]
Pocetna 13 miliona maraka.[/quote]
Bila nekad. 8 mil sad.[/quote]
:tokralju:[/quote]
Nema mjesta tu, al svakako je preskupa lokacija, za stadion ti treba lokacija koju ces skoro na poklon dobit od opstine il na kompenzaciju kao sto su dobili na otoci ove nove zgrade, evo lokacija a vi popravite dom zdravlja

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 24 jul 2019, 22:27

Rosenborg je dosta bolja opcija za nas. Dobro će biti ako BATE prođe dalje, a mi igramo protiv Norvežana.

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 24 jul 2019, 22:28

Umri šljamu esdeooovskii. Hoces politickih boEva, ha? Hoces k.u.r.cinu generale koju cete i dobiti!!
Mrš bruko iz uprave sve ste znali, kurv.etine balijske!
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 24 jul 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 jul 2019, 22:29

brojjedan je napisao/la:Umri šljamu szdeooovskii. Hoces politickih boEva, ha? Hoces k.u.r.cinu generale koju cete i dobiti!!
Mrs ti,

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 24 jul 2019, 22:29

pitara je napisao/la:
Evander je napisao/la: Nisam ja gospodin, iso sam ja za Sarajvom svugdje i proso svasta. Neki se nisu ni rodili ovdje. Nebitno. Nije problem u tome, nego je problem u mentalitetu raje. Nije ovo engleska ili njemacka gdje sve uredjeno i uskladjeno. Prevoz, uslovi itd. Ovo je Bosna, Sarajevo, glavni grad koji nije imo i nema vode. Da ne idem u detalje. Dolazit ce raja jedno vrijeme, kasnije ce biti, "yebo ba ovo, mrsko mi, daleko", to nema veze sa klubom, nego ima veze sa sredinom razmiljanjem. To kod nas ljudi ne kontaju.
Drugo, u Centru je sve smjesteno, raja idu u grad prije i poslije tekme, velika kolicina stanovnistva je isto smjestena oko Koseva. Kosevo, K.Brdo, Bjelave, Ciglane, Jezero itd. i plus bolje konekcije prema ostalim naseljima, prevoz. Pa treba i meni iz mahale kad krenem nekih 20-25 minuta do stadiona, onima s Dobrinje recimo imaju trolu do Jezera, treba nekih 25 minuta plus, minus. Kakve konekcije to imas iz Butmira recimo? Kolko ja znam nista.

Samo se nadam da ce se otkaciti Koseva i nek pocnu graditi stadion. Ima lokacija po gradu, al to je drugi par cipela.
Meni bi prvom bilo mrsko pola utakmica otići sa Koševa u Butmir, pola dana ti ode dok odeš odgledas tekmu i vratiš se treba ti cca 5 sati
Ma kome je mrsko, a moze doci i ne treba da dolazi, do prije nekoliko godina znao sam ostati bez posla zbog utakmice. Sada vec imam dobre odnose s kolegama :D , pa se uvijek nekako nadje vremena za tih 90 minuta.
Jedini koji nemaju opravdanje neodlasku na utakmicu (ne ovu, vec opcenito) su oni koji zive van ovog grada ili van ove drzave odnosi se na raju koja ovaj klub osjeca.
Ima nas braco bruku koji volimo, branimo ovaj klub, u superlativima o njemu pricamo, a ne odemo na utakmicu, u ljudima ljenost neka, radije ce dudlat **** negdje u gradu ili pusit travu po mahalama nego izdvojiti 90 minuta. Moze li se to promjeniti.. naravno da moze, da se malo vise klub reklamira, kao i sami igraci iz pastete sto bi se reklo, uz naravno dobre rezultate i eto ti dobrog prosjeka, eto ti onih sto "nisu mogli", sjedili po kladionicama, po kafanama...
Da je nekako vise probudit raju, kad smo bili najgori vise nas je bilo.
Prijevoz ne treba i ne moze biti opravdanje, uvijek se moze snaci za prijevoz, neko ce te povuc uvijek. Nemojte ljudi izmisljati razloge, samo jednostavno dovoljno ne volite ovaj klub.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 jul 2019, 22:30

Giljotina je napisao/la:Rosenborg je dosta bolja opcija za nas. Dobro će biti ako BATE prođe dalje, a mi igramo protiv Norvežana.
pa ocito nisi gledao utakmicu, Rosenborg je sve samo ne bolja opcija za nas, Bate ni sam ne zna kako je dobio, al ustvari oni godinama tako prolaze, samo raja i ne prati njihove tekme u kvalifikacijama pa misli da oni igraju kao Barca a u stvarnosti se svake godine u barem jednom pretkolu dobro provuku protiv na papiru losijeg protivnika
Pyro is not a crime !

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 24 jul 2019, 22:32

Znate li da, ako bi kojim slucajem usli u grupnu fazu, morali bi igrati izvan granica BiH :D
Amer Dupovac!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 24 jul 2019, 22:33

Pitaristok je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Umri šljamu szdeooovskii. Hoces politickih boEva, ha? Hoces k.u.r.cinu generale koju cete i dobiti!!
Mrs ti,
Evo ga, prva samoidentifikacija s ološem. Next

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.