Oni butmir ne mogu prezaliti, jer su osramoceni i sutnuti nogom u zicugu . Javno su izjavili da je to zavrsen posao i da je njihovo. Ostale kaze samo neke formalnosti da se zavrse, kad ono odjednom nas najveci klub kupi isti. To je najveci suk u istoriji sporta ne samo u bih nego u cijeloj europi. Od tada im je kamp i akademija mrza i od ratnih zlocinaca koje cesto ovdje kaceVanja8 je napisao/la:Adžem rece..."Fk Željeznicar ce napraviti Akademiju,ali ne kao Fk Sarajevo,to ce biti kao La Mesija,samo talentovani mladi igraci ce trenirati..."Raonffa je napisao/la:Kamp u izgradnji ima 3-4 godine brat bratu, do sada bi milijarderi izgradili 20 takvih kampova al' nejse.TETRAPAK je napisao/la: I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji.
Gdje ta Akademija...?
"Prioritet Fk Željeznicar je trening kamp,delaegacija kluba obilazi potencijalna zemljista za izgradnju..."
Gdje je delegacija,da ne gledaju zemljista po Sloveniji...?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- WestTrebina
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Cuva Bog Zelju svog!
Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude
Pa dovpljno je procitati njihove postove kad kažu "Pa Zrinjski je u nasem rangu,možemo se pofajtati za titulu..."fera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
Igraju sa putujucim Domom penzionera 0:0 i pofajtace se za titulu...Umni sklop za psihoanalizu...
kuknjavafera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
Cuva Bog Zelju svog!
- WestTrebina
- Kontakt:
A.C.A.B.HongKong je napisao/la:
mjesecima je tako, kakav ce smjeh bit kad politika zatvori oci na vas kosto su sada, tolki milioni dugova, a nema primanja, stecaj, gasenje, propadali su veci, da ne bi propo smjesni klub iz smjesne drzave, dokle je CAS de mi reci ?HongKong je napisao/la:kuknjavafera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa urgirajte u savezu da nam krov na istoku postaveextazy je napisao/la:Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude
Vasi su tamo
I onda kupite stadion sa pokrivenim istokom sjeverom i zapadom
Mislim da ste vi najvise kisnuli u regionu od svih navijaca
DabićPenaltiky je napisao/la:Svi navijači u PL su gоvna, al Željovci su najfluidniji segment.
Pa vama bi Šešelj, Dobrica Ćosić i Jovan Deretić pozavidjeli na izvrtanju činjenica i mašti.
- WestTrebina
- Kontakt:
Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion 
To za godinu dana il dvije, dok se ugasite, Amar dok uzme dugovanja i ode na godisnji, tad pocinje zvanicno, uzima se sta ima i gasi se svjetlosvrakino1921 je napisao/la:Pa urgirajte u savezu da nam krov na istoku postaveextazy je napisao/la:Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude
Vasi su tamo
I onda kupite stadion sa pokrivenim istokom sjeverom i zapadom
Mislim da ste vi najvise kisnuli u regionu od svih navijaca
- svrakino1921
- Kontakt:
Moze
Taman
Da proslavimo 100 godina postojanja
Taman
Da proslavimo 100 godina postojanja
Nije se Sarajevo udostojilo da pita. Ne vladaš mi materijom, nemoj takofera je napisao/la:Pokusao željin lobi da se bar nekako europa liga igra na grbavici al nasi ih zeznuli odose u zenicu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili.
Zbog Sarajeva bili u prilici da igraju tu istu Evropu i ovako ti vraćaju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la:A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili.![]()
![]()
Drugostepena komisija
WestTrebina je napisao/la:Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion
Ko ce kupiti? Oni sto imaju dva kontejnera i dvije ves masine koje je donirao buljevic?
Cuva Bog Zelju svog!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@skoro tebi isti trošakskoroalen je napisao/la:Bolje u Zenici nego kod cigana.fera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ismijavaju te navijaci koji imaju svoj stadionHordasOdMalena je napisao/la:A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili.![]()
![]()
Neki divevi se nisu udostojili da halu naprave od 46.
Cuva Bog Zelju svog!
- WestTrebina
- Kontakt:
Da imate vodu donirao bi bulja i vama.HongKong je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ce kupiti? Oni sto imaju dva kontejnera i dvije ves masine koje je donirao buljevic?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Al' nemate Evropu, a ako se šta ne promijeni, nećete je još dugo imati.HongKong je napisao/la:Ismijavaju te navijaci koji imaju svoj stadionHordasOdMalena je napisao/la:A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili.![]()
![]()
Zbog Sarajeva bili u prilici da igraju tu istu Evropu i ovako ti vraćaju.![]()
Neki divevi se nisu udostojili da halu naprave od 46.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.