PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

WestTrebina
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la WestTrebina » 24 jul 2019, 23:46

Vanja8 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
TETRAPAK je napisao/la: I doveli 2 milijardera, kamp u izgradnji. :stop:
Kamp u izgradnji ima 3-4 godine brat bratu, do sada bi milijarderi izgradili 20 takvih kampova al' nejse.
Adžem rece..."Fk Željeznicar ce napraviti Akademiju,ali ne kao Fk Sarajevo,to ce biti kao La Mesija,samo talentovani mladi igraci ce trenirati..."

Gdje ta Akademija...?

"Prioritet Fk Željeznicar je trening kamp,delaegacija kluba obilazi potencijalna zemljista za izgradnju..."

Gdje je delegacija,da ne gledaju zemljista po Sloveniji...?
Oni butmir ne mogu prezaliti, jer su osramoceni i sutnuti nogom u zicugu . Javno su izjavili da je to zavrsen posao i da je njihovo. Ostale kaze samo neke formalnosti da se zavrse, kad ono odjednom nas najveci klub kupi isti. To je najveci suk u istoriji sporta ne samo u bih nego u cijeloj europi. Od tada im je kamp i akademija mrza i od ratnih zlocinaca koje cesto ovdje kace :lol:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jul 2019, 23:47

https://www.dw.com/bs/te%C5%BEak-%C5%BE ... 42820239-0
Drago mi je da se prica o ovom problemu. :thumbup:
Cuva Bog Zelju svog!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jul 2019, 23:48

Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2019, 23:49

fera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
Pa dovpljno je procitati njihove postove kad kažu "Pa Zrinjski je u nasem rangu,možemo se pofajtati za titulu..."
Igraju sa putujucim Domom penzionera 0:0 i pofajtace se za titulu...Umni sklop za psihoanalizu...

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jul 2019, 23:49

fera je napisao/la:Zamisli u kojem qurcu moras biti kad je jedina stvar kojoj se mogu obradovati kad ovako neko sranje bude u fk sarajevu. Nadam se da ce im i u buducnosti to ostati jedini oblik radosti jer bolje nisu ni zasluzili.
kuknjava
Cuva Bog Zelju svog!

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 24 jul 2019, 23:50

HongKong je napisao/la:
A.C.A.B. :kafa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jul 2019, 23:53

HongKong je napisao/la:
kuknjava
mjesecima je tako, kakav ce smjeh bit kad politika zatvori oci na vas kosto su sada, tolki milioni dugova, a nema primanja, stecaj, gasenje, propadali su veci, da ne bi propo smjesni klub iz smjesne drzave, dokle je CAS de mi reci ?

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 jul 2019, 23:54

extazy je napisao/la:Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude
Pa urgirajte u savezu da nam krov na istoku postave
Vasi su tamo
I onda kupite stadion sa pokrivenim istokom sjeverom i zapadom
Mislim da ste vi najvise kisnuli u regionu od svih navijaca

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 24 jul 2019, 23:56

Penaltiky je napisao/la:Svi navijači u PL su gоvna, al Željovci su najfluidniji segment.

Pa vama bi Šešelj, Dobrica Ćosić i Jovan Deretić pozavidjeli na izvrtanju činjenica i mašti.
Dabić

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 24 jul 2019, 23:56

Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion :kafa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jul 2019, 23:56

svrakino1921 je napisao/la:
extazy je napisao/la:Da je koja druga zemlja davno bi mi izgradili stadion, i izgradit ce se, al moras protiv ove bande. Vi se smijete a svaki dan vas isti guze, igrali na istom Kosevu do prije neki dan, sad nesto izgradili usli u dug 7 i nesto miliona i nesto provocira, isto kosto politicari zatvaraju oci na ovo, kako ce tek na gasenje vaseg kluba, a blizu je, propala je Bosna, propadali su veci, ko se zadnji smije najsladje se smije, mozda onda i kupimo grbavicu kad vas ne bude
Pa urgirajte u savezu da nam krov na istoku postave
Vasi su tamo
I onda kupite stadion sa pokrivenim istokom sjeverom i zapadom
Mislim da ste vi najvise kisnuli u regionu od svih navijaca
To za godinu dana il dvije, dok se ugasite, Amar dok uzme dugovanja i ode na godisnji, tad pocinje zvanicno, uzima se sta ima i gasi se svjetlo

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 jul 2019, 23:58

Moze
Taman
Da proslavimo 100 godina postojanja

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 24 jul 2019, 23:59

fera je napisao/la:Pokusao željin lobi da se bar nekako europa liga igra na grbavici al nasi ih zeznuli odose u zenicu :-)
Nije se Sarajevo udostojilo da pita. Ne vladaš mi materijom, nemoj tako :guz:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 24 jul 2019, 23:59

A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili. :rol: :rol:
Zbog Sarajeva bili u prilici da igraju tu istu Evropu i ovako ti vraćaju. :nene:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jul 2019, 00:01

HordasOdMalena je napisao/la:A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili. :rol: :rol:
Zbog Sarajeva bili u prilici da igraju tu istu Evropu i ovako ti vraćaju. :nene:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Drugostepena komisija

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jul 2019, 00:03

WestTrebina je napisao/la:Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion :kafa:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ko ce kupiti? Oni sto imaju dva kontejnera i dvije ves masine koje je donirao buljevic?
Cuva Bog Zelju svog!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 25 jul 2019, 00:04

skoroalen je napisao/la:
Bolje u Zenici nego kod cigana. :thumbup:
@skoro tebi isti trošak :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jul 2019, 00:05

HordasOdMalena je napisao/la:A čekaj, fakat te ismijavaju navijači za Evropu koju nisu ni izborili. :rol: :rol:
Ismijavaju te navijaci koji imaju svoj stadion :lol:
Neki divevi se nisu udostojili da halu naprave od 46.
Cuva Bog Zelju svog!

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 25 jul 2019, 00:05

HongKong je napisao/la:
WestTrebina je napisao/la:Kupiti gvbavicu i pitati legende ivicu i odu sta da radimo sa njom. Siguran sam da oni imaju dobre ideje. Ipak je to njihov stadion :kafa:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ko ce kupiti? Oni sto imaju dva kontejnera i dvije ves masine koje je donirao buljevic?
Da imate vodu donirao bi bulja i vama. :kafa:
A.C.A.B. :tralala:

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 jul 2019, 00:07

HongKong je napisao/la:
Ismijavaju te navijaci koji imaju svoj stadion :lol:
Neki divevi se nisu udostojili da halu naprave od 46.
Al' nemate Evropu, a ako se šta ne promijeni, nećete je još dugo imati. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.