Samo jos zeljo i sloboda da ispadnu sto prije iz lige i sa svima cemo biti dobri.MortemHz je napisao/la:Naravno da je normalna stvar, valjda su pojedinci prerasli neke stvari..Rahma je napisao/la:Sasvim normalna stvar po meni, opce je poznato da su klubovi u prijateljskim odnosima vec 2-3 sezone.Vanja8 je napisao/la:Ljudi iz Čelika su odmah ponudili BP...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nisam nešto bio optimističan za prolazak trećeg pretkola al obzirom da igramo u Zenici, sad vjerujem u prolaz u PO. Napunit ćemo mi Bilino Polje, bez dileme.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sad jedno 10 juniora posuditi u Čelik, da se plasiraju u Evropu ljudi. Red je.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
U to vec sumnjam.MortemHz je napisao/la:Naravno da je normalna stvar, valjda su pojedinci prerasli neke stvari..Rahma je napisao/la:Sasvim normalna stvar po meni, opce je poznato da su klubovi u prijateljskim odnosima vec 2-3 sezone.Vanja8 je napisao/la:Ljudi iz Čelika su odmah ponudili BP...
Amer Dupovac!
- Orangina85
- Kontakt:
Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv Čelika u nedjelju imat ćemo izgleda dosta veći izbor po pitanju odbrane s obzirom da se vraća Hodžić i konačno Letić.
Problem trenutno predstavlja kapiten, nadam se da će biti spreman i zauzet to mjesto zadnjeg veznog sa Đokanovićem.
Moja želja: Kova, Hodža, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Đokanović, Tatar, Gavrić, Milanović, Ahmetović
Ako Letić nije spreman za prvu, onda Hodža lijevo, Hebib/Šaban desno. Možemo sa ovom ekipom do 3 boda.
Problem trenutno predstavlja kapiten, nadam se da će biti spreman i zauzet to mjesto zadnjeg veznog sa Đokanovićem.
Moja želja: Kova, Hodža, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Đokanović, Tatar, Gavrić, Milanović, Ahmetović
Ako Letić nije spreman za prvu, onda Hodža lijevo, Hebib/Šaban desno. Možemo sa ovom ekipom do 3 boda.
FK Sarajevo
Jel ko gledo tekmu ? Meni po statistci Rosenborg ih nadigro ovi 6 ovi 16 suteva tako vidje ?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Igrali smo prije par godina u Travniku domacu premijer lige i nije loše bilo. Fina atmosfera, solidno raje bilo a malo promjene dobro dodje. Ko zna mozda Zenica bude sretna.
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sad jedno 10 juniora posuditi u Čelik, da se plasiraju u Evropu ljudi. Red je.
I ja bih gurao Čelik i šakom i kapom da odu u Evropu,a mislim da po finanijama i igračkom kadru im možemo pomoći ite kako.
Ja sam ubijedjen da posle EL da ćemo imati još bolje odnose izmedju klubova.
Al kako smijesan tekst avazov sto je postavio zukanovic.
Sta li je novinar pokusao reci?
Kako nema sta nuditi...?Orangina85 je napisao/la:Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju
Pa ne možes prijaviti stadion koji hoces,padne ti na pamet Celtic park i prijavis ga...
Nakon obavjestenja od strane UEFA-e za AFH,klubu se obratilo rukovodstvo Čelika i ponudilo gostoprimstvo za utakmicu 3 pretkola EL...
Da kojim slucajem igramo na Grbavici, al nebi se nikad desilo,svaka bi im para dobro dosla, mozda produzila zivot za koji mjesec, oni se smiju nesto, a ljudi pred gasenje, Rengers onakav propo, da ne propadne smjesan klub iz neke tamo zemlje. Ne znam sta opste novinar misli, cuj j na Grbavici da igramofera je napisao/la:Al kako smijesan tekst avazov sto je postavio zukanovic.
Šta je ovo gradski derbi u nedjelju pa bujrum
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.
Što se nasmijah na onaj post stroja.. Samo mi objasni tu logiku gdje ti ne bi išao na tekme samo zato jer je stadion u Butmiru, hipotetički? I ti navijač? Ja dolazim s Dobrinje, pa mi to ne predstavlja ama baš nikakav problem. Išao bih i da je na Igmanu. Kakve su to gluposti svega vam..
Što se nasmijah na onaj post stroja.. Samo mi objasni tu logiku gdje ti ne bi išao na tekme samo zato jer je stadion u Butmiru, hipotetički? I ti navijač? Ja dolazim s Dobrinje, pa mi to ne predstavlja ama baš nikakav problem. Išao bih i da je na Igmanu. Kakve su to gluposti svega vam..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba dici stadion na igmanu il trebevicu odma imas prednost zbog nadmorske visineAlfredNobel je napisao/la:Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahhaha ebote život ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu.fera je napisao/la:Treba dici stadion na igmanu il trebevicu odma imas prednost zbog nadmorske visineAlfredNobel je napisao/la:Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Orangina85
- Kontakt:
Pa tad i prilozis saglasnost da mozes igrati na tom stadionu. Da se odobri stadion mora inspekciia uefe doci i obici sve stadione koji su prijavljeni i tada se odredjuje koja je kategorija i sta eventualno treba ispuniti udje u vecu klasu. Rezervni stadion se prijavljuje izmedju ostalog i radi ovakvih situacija, jedino da iz nekog razloga otpadne opcija rezervnog stadiona mozes nesto onda sa uefom rjesavati.Vanja8 je napisao/la:Kako nema sta nuditi...?Orangina85 je napisao/la:Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju
Pa ne možes prijaviti stadion koji hoces,padne ti na pamet Celtic park i prijavis ga...
Nakon obavjestenja od strane UEFA-e za AFH,klubu se obratilo rukovodstvo Čelika i ponudilo gostoprimstvo za utakmicu 3 pretkola EL...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjećate se i da je recimo Široki igrao u Zenici, tako bi bilo svima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ova Kalja qrcina od ekipe, ali ne moze to nama prokletijama doci.
Samo stadion kod Sebilja, ne smije biti udaljen vise od 5 minuta hoda za primadone. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt: