FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 24 jul 2019, 23:46

MortemHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ljudi iz Čelika su odmah ponudili BP...
Sasvim normalna stvar po meni, opce je poznato da su klubovi u prijateljskim odnosima vec 2-3 sezone.
Naravno da je normalna stvar, valjda su pojedinci prerasli neke stvari..
Samo jos zeljo i sloboda da ispadnu sto prije iz lige i sa svima cemo biti dobri.
You are someone else I am still right here

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jul 2019, 23:48

Nisam nešto bio optimističan za prolazak trećeg pretkola al obzirom da igramo u Zenici, sad vjerujem u prolaz u PO. Napunit ćemo mi Bilino Polje, bez dileme.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 jul 2019, 23:49

Sad jedno 10 juniora posuditi u Čelik, da se plasiraju u Evropu ljudi. Red je.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 24 jul 2019, 23:49

MortemHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ljudi iz Čelika su odmah ponudili BP...
Sasvim normalna stvar po meni, opce je poznato da su klubovi u prijateljskim odnosima vec 2-3 sezone.
Naravno da je normalna stvar, valjda su pojedinci prerasli neke stvari..
U to vec sumnjam.
Amer Dupovac!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 24 jul 2019, 23:53

Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jul 2019, 23:54

Protiv Čelika u nedjelju imat ćemo izgleda dosta veći izbor po pitanju odbrane s obzirom da se vraća Hodžić i konačno Letić.

Problem trenutno predstavlja kapiten, nadam se da će biti spreman i zauzet to mjesto zadnjeg veznog sa Đokanovićem.

Moja želja: Kova, Hodža, Šerbečić, Lazić, Letić, Velkoski, Đokanović, Tatar, Gavrić, Milanović, Ahmetović

Ako Letić nije spreman za prvu, onda Hodža lijevo, Hebib/Šaban desno. Možemo sa ovom ekipom do 3 boda.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 24 jul 2019, 23:55

Jel ko gledo tekmu ? Meni po statistci Rosenborg ih nadigro ovi 6 ovi 16 suteva tako vidje ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2019, 23:55

Igrali smo prije par godina u Travniku domacu premijer lige i nije loše bilo. Fina atmosfera, solidno raje bilo a malo promjene dobro dodje. Ko zna mozda Zenica bude sretna.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2019, 23:57

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sad jedno 10 juniora posuditi u Čelik, da se plasiraju u Evropu ljudi. Red je.

I ja bih gurao Čelik i šakom i kapom da odu u Evropu,a mislim da po finanijama i igračkom kadru im možemo pomoći ite kako.
Ja sam ubijedjen da posle EL da ćemo imati još bolje odnose izmedju klubova.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 jul 2019, 23:58

Al kako smijesan tekst avazov sto je postavio zukanovic.
Sta li je novinar pokusao reci?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2019, 23:59

Orangina85 je napisao/la:Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju
Kako nema sta nuditi...?
Pa ne možes prijaviti stadion koji hoces,padne ti na pamet Celtic park i prijavis ga...
Nakon obavjestenja od strane UEFA-e za AFH,klubu se obratilo rukovodstvo Čelika i ponudilo gostoprimstvo za utakmicu 3 pretkola EL...

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 jul 2019, 00:01

fera je napisao/la:Al kako smijesan tekst avazov sto je postavio zukanovic.
Sta li je novinar pokusao reci?
Da kojim slucajem igramo na Grbavici, al nebi se nikad desilo,svaka bi im para dobro dosla, mozda produzila zivot za koji mjesec, oni se smiju nesto, a ljudi pred gasenje, Rengers onakav propo, da ne propadne smjesan klub iz neke tamo zemlje. Ne znam sta opste novinar misli, cuj j na Grbavici da igramo

File
Kontakt:

Post Postao/la File » 25 jul 2019, 00:03

Šta je ovo gradski derbi u nedjelju pa bujrum

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 00:06

Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.

Što se nasmijah na onaj post stroja.. Samo mi objasni tu logiku gdje ti ne bi išao na tekme samo zato jer je stadion u Butmiru, hipotetički? I ti navijač? Ja dolazim s Dobrinje, pa mi to ne predstavlja ama baš nikakav problem. Išao bih i da je na Igmanu. Kakve su to gluposti svega vam..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jul 2019, 00:14

AlfredNobel je napisao/la:Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.

Što se nasmijah na onaj post stroja.. Samo mi objasni tu logiku gdje ti ne bi išao na tekme samo zato jer je stadion u Butmiru, hipotetički? I ti navijač? Ja dolazim s Dobrinje, pa mi to ne predstavlja ama baš nikakav problem. Išao bih i da je na Igmanu. Kakve su to gluposti svega vam..
Treba dici stadion na igmanu il trebevicu odma imas prednost zbog nadmorske visine :-)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 jul 2019, 00:20

fera je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Bilino Polje je najbolja alternativa. Teren tepih, blizu tribine, znači biće odlična atmosfera i sve pet. Ovo za Koševo ne vrijedi ni komentarisati, kao i sve u ovoj državi.

Treba dici stadion na igmanu il trebevicu odma imas prednost zbog nadmorske visine :-)
Hahahahahhaha ebote život ne mogu da vjerujem šta ljudi pišu. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 25 jul 2019, 00:23

Vanja8 je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Nema sta neko nuditi. Kada se aplicira za licencu prijavljuje se i stadion, te je potrebno prijaviti i rezervnu opciju stadiona i prijavljeno je BP i ne mozes sada ubacivati trecu opciju
Kako nema sta nuditi...?
Pa ne možes prijaviti stadion koji hoces,padne ti na pamet Celtic park i prijavis ga...
Nakon obavjestenja od strane UEFA-e za AFH,klubu se obratilo rukovodstvo Čelika i ponudilo gostoprimstvo za utakmicu 3 pretkola EL...
Pa tad i prilozis saglasnost da mozes igrati na tom stadionu. Da se odobri stadion mora inspekciia uefe doci i obici sve stadione koji su prijavljeni i tada se odredjuje koja je kategorija i sta eventualno treba ispuniti udje u vecu klasu. Rezervni stadion se prijavljuje izmedju ostalog i radi ovakvih situacija, jedino da iz nekog razloga otpadne opcija rezervnog stadiona mozes nesto onda sa uefom rjesavati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2019, 00:26

Sjećate se i da je recimo Široki igrao u Zenici, tako bi bilo svima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 00:28

Ova Kalja qrcina od ekipe, ali ne moze to nama prokletijama doci. :yawn: Samo stadion kod Sebilja, ne smije biti udaljen vise od 5 minuta hoda za primadone. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2019, 00:29

Joj zamisli stadion na trebevicu :ljepota: :tokralju:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.