Kod nas je narod apsolutno zaosto, smjesno ljudima sta rade politicari od sporta, cuj njima smjesno, kad to vidis, vidis u kakvo smo k, taj isti sto se smije, na more nije otiso 20 godina, na birou je 15 godina, al bitno je da Kosevo nema trecu kategoriju, jer je to smjesno, Bosnu ugasise, Europskog sampiona, diglo se raje, diglo se hordi, al ne mozemo, ne mozes protiv bande, jer je ostalima smjesno, jer su ovdje ljudi i takvom sivilu da im sport i ne treba, mi moramo nesto kontati, al u ovakvom okruzenju tesko, sreca pa imam normalne ljude koji ulazu, jer samo je pitanje vremena kad ce se klubovi poceti gasiti, mnogi su odavno u dubokim dugovanjima, u rumuniji sta je klubova propalo u zadnje vrijeme, a sta su oni sta smo mi, jedna Steau da se ugasi, da se ne ugasi Zeljeznicar, Sloboda, nas kolko ce se politicari trzat, opet ce se raja dic, nedaj da se ugasi i tako to, al propada sve to, nasa sreca je sto imamo para, sto nas nece sudbina ostalih zadesit, makar to, stadion u Butmiru vala mozemo gradit, sto dalje od Koseva i ove bande, ne treba nikakve veze sa njima imat, sreca pa im ne damo u klub, oni bi to pokrali sve, na vrijeme smo reagovali kad se pocelo desavati, sad su ljudi posteni, samo stadion skontat, al tesko ce bit sve dok je drzava ovakva