FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 26 jul 2019, 00:37

Uzet cemo u Zenici :kafa:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jul 2019, 00:39

Kakvi su ti Koreanci?
- FKS -

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jul 2019, 00:53

Hajdeee je napisao/la:Kakvi su ti Koreanci?
Ma kakvi će bit :lol: nije valjda da očekuješ nešto od njih, jesil ih vidio na slikama? :lol:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 jul 2019, 00:54

Uzimamo sigurno u Zenici, mislim da imamo i kvalitet i snagu za nešto takvo. Od ove sezone mnogo očekujem, svake sedmice skoro igramo neku jaču utakmicu - kad pogledamo historijski s kim igramo. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 26 jul 2019, 00:55

BordoSarajevo je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:Kakvi su ti Koreanci?
Ma kakvi će bit :lol: nije valjda da očekuješ nešto od njih, jesil ih vidio na slikama? :lol:
Taekwandoo majstori po slikama vise no fudbaleri. :D
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 26 jul 2019, 01:15

Laznjak je napisao/la:Joj da Sergiju izaberu za tekmu, pa ludiloooo. Odes im na jug okacis nase transove. Opalimo neku koreografiju, zapjevamo Divove na njihov razglas, svakako odzvanja kroz Hrasno :urnebes: joj ponizenja :rol:
Mislim da sa juga nece niko zapjevati jer ta tribina nece ni biti otvorena zato sto ne ispunjava kriterije...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2019, 09:32

Samo nek Zrinjski prolazi dalje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 jul 2019, 09:39

Kazu ovaj camuga na probi zmajo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jul 2019, 09:44

Jel se karte za Zenicu( sad nedelja) uzimaju kod nas, ili ko prosle godine ispred tribine ?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 26 jul 2019, 09:48

MortemHz je napisao/la:Samo nek Zrinjski prolazi dalje.
Bice njima u Mostaru ko nama s Atalantom. Volio bi da prodju, zbog umora itd al po meni sa 10 su se popeli na 15% sanse..
Ne mogu se na dvije utakmice onako isfulati..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 jul 2019, 10:03

nokee je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Samo nek Zrinjski prolazi dalje.
Bice njima u Mostaru ko nama s Atalantom. Volio bi da prodju, zbog umora itd al po meni sa 10 su se popeli na 15% sanse..
Ne mogu se na dvije utakmice onako isfulati..
Meni su 60 min izgledali pravo ozbiljno a onda, posljednji 30 kao da igraju ligu federacije.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 jul 2019, 10:48

Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jul 2019, 11:22

paulus je napisao/la:Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Ma yebo njih ba. Debili. Kompleksasi teski. Takvi su oni uvijek bili i prije rata, sad samo jos gore. Nemaju para, nisu u evropi, los start u sezoni, al njima je ovo bitnije, jer se tako hrane. Neuspjehom nasim. Zato treba otici na Grbavicu bas zbog toga, napuniti je, izdominirati u navijanju da vide sta su i ko su HZ i Pitari, ima da srusimo onaj Sjever kad budemo navijali, poderat one levate na terenu i samo otic pjevajuci u grad. Dodjes, izyebes i odes :cool:

Speed, shishe, gandja, internet. E to je ujebalo nove generacije.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 26 jul 2019, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2019, 11:24

paulus je napisao/la:Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Ma iskreno nakon ovih par dana ja sam malo i promijenio misljenje, sa manijacima znas na cemu si ne vole te i to je to, tako ces se i postaviti biti oprezniji i znati sta da ocekujes. U zenici ko fol su sad dobri sa nama a samo ti cekaju gresku, evo ja u takvim situacijama ne mogu izdrzati da im ne dam razlog kad vec znam da se samo to ceka. Ovdje fol prica dobrodosli a tamo ne treba im dozvoliti slobodno kretanje nošenje majica sa oznakama kluba i slicne hinjske price.
Ne volim ta lazna prijateljstva nikako bolje imati neprijatelja kao sto su manijaci nego neke hinje za prijatelja.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 26 jul 2019, 11:26

fera je napisao/la:
Ma iskreno nakon ovih par dana ja sam malo i promijenio misljenje, sa manijacima znas na cemu si ne vole te i to je to, tako ces se i postaviti biti oprezniji i znati sta da ocekujes. U zenici ko fol su sad dobri sa nama a samo ti cekaju gresku, evo ja u takvim situacijama ne mogu izdrzati da im ne dam razlog kad vec znam da se samo to ceka. Ovdje fol prica dobrodosli a tamo ne treba im dozvoliti slobodno kretanje nošenje majica sa oznakama kluba i slicne hinjske price.
Ne volim ta lazna prijateljstva nikako bolje imati neprijatelja kao sto su manijaci nego neke hinje za prijatelja.
Sta ima nositi majice i šalove po gradu, pa bil ti dozvolio da to rade u Sarajevu ispred tvog nosa navijaci Čelika? Animozitet traje i dalje, sada je to mnogo manje nego prije 10-15 godina kada je haos bio. Protiv svakog sam vida nasilja, ali u svakoj navijackoj grupi imas kretene koji ce napraviti neki belaj ili nepromisljen gest koji ce kostati citavu grupu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2019, 11:30

Vi sudite prema postovima Prizona jbt, kao što kone na njihovoj temi strahuju za tribine Grbavice radi par postova da ćemo valjat stolice, koji su očigledno trollanje. :rol:
Ako sam domaćin na utakmici, neću da se ponašam kao gost. U Zenicu idem u majici FK Sarajevo i sa šalom, i Zenica je naš grad a u toj utakmici smo domaćini i ne vidim razlog da osjećam nelagodu zbog tog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 26 jul 2019, 11:35

Ma bola samo steta sto Mostar ne ispunjava uslove. Niti ko sere i brani setanje gradom nit ikoji ****, dvije najgradskije grupe u drzavi i dva najgospodskija kluba, ovo ostalo kompleksasi zestoki, zamisli masu gradom pa do starog malo na Neretvu i zajedno sa Rajom na tekmu izlet i dozivljaj za pamcenje, sta ces u Zenici nit imas kuda prosetat nit sta vidit, jedina dva grada u ovoj drzavi da vrijede, Sa i Mo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 26 jul 2019, 11:42

Poslali smo upit i gradu Zenici i konama, ima na s.c.sport i slika.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jul 2019, 11:48

slika

slika

Po ovome blize Grbavica,jel vec danas i sastanak traze sa njima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2019, 11:50

Sta ba ima ko braniti?
Otislo bi na hiljade ljudi, sve u grupama. Kad se u centru pojavi 200 ljudi, da vidim ko ce sta. Njih ce se kao organizovati 500 da bi kao nesto? Hoce al u da ne kazem cemu.
Da u Beograd ode 200 ljudi u grupi, hebeno je ista uraditi, a ne u hebenoj Zenici.
Malo kamenjanja sa strane, jedino sto sto moze biti i naravno problema sa drotovima.
Jel to stvarno nekoga strah?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 16 gostiju.