FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2019, 11:53

Joj isto da smještaj na moru rezervišemo. :facepalm:
Samo NicaZe!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 26 jul 2019, 11:53

Sta vam je ba sta paranoisete oko zenice? Ko ce vas ganjati i gadjati,? Svasta... koda je neko selo u rs-u .

Po ovome blize grbavica da ce biti. OK. Nije lose, cini se da ce se isposyovati igraci trener koji su za to bili. Oni su uzeli duplu i valjda njih treba ispostovati a ne ove sto bi bojkotovali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 26 jul 2019, 12:04

Bolja je opcija Grbavica,ko će se peglat po Zenici još radni dan četvrtak gužve i sve to. Ovako na Grbavici pregledaš i idi kući rahat u svom gradu. Napravićemo mi ambijent kao da je naš stadion. To smo uvijek znali.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 26 jul 2019, 12:41

Laznjak je napisao/la:Joj da Sergiju izaberu za tekmu, pa ludiloooo. Odes im na jug okacis nase transove. Opalimo neku koreografiju, zapjevamo Divove na njihov razglas, svakako odzvanja kroz Hrasno :urnebes: joj ponizenja :rol:
njima ponizenje sto cemo im platit da igramo na stadionu jer nemamo svog o.O koliko je tebi godina

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2019, 12:44

dundee je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:Joj da Sergiju izaberu za tekmu, pa ludiloooo. Odes im na jug okacis nase transove. Opalimo neku koreografiju, zapjevamo Divove na njihov razglas, svakako odzvanja kroz Hrasno :urnebes: joj ponizenja :rol:
njima ponizenje sto cemo im platit da igramo na stadionu jer nemamo svog o.O koliko je tebi godina
Dzaba je, neki ljudi jednostavno ne mogu skontati neke stvari i sta znaci "visi cilj", ali haj.

Ok, ako zele igrati na Grbavici i javno priznati da smo bijeda koja mora moliti najomrazenijeg neprijatelja da im dozvoli da igraju na njihovom terenu, neka bude. Prihvatit cemo i progutati i to.
Ali neka javno izadju i kazu kakvo je stanje i koji su planovi za stadion, pa makar bili i najcrnji, ali da znamo.

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 26 jul 2019, 12:55

bordoakapitar je napisao/la:
Mislim da sa juga nece niko zapjevati jer ta tribina nece ni biti otvorena zato sto ne ispunjava kriterije...
Izvinjavam se na upadu, ali cijeli stadion Grbavica ispunjava kriterije za 3. pretkolo.
Lijep pozdrav!
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 26 jul 2019, 13:11

fera je napisao/la:
paulus je napisao/la:Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Ma iskreno nakon ovih par dana ja sam malo i promijenio misljenje, sa manijacima znas na cemu si ne vole te i to je to, tako ces se i postaviti biti oprezniji i znati sta da ocekujes. U zenici ko fol su sad dobri sa nama a samo ti cekaju gresku, evo ja u takvim situacijama ne mogu izdrzati da im ne dam razlog kad vec znam da se samo to ceka. Ovdje fol prica dobrodosli a tamo ne treba im dozvoliti slobodno kretanje nošenje majica sa oznakama kluba i slicne hinjske price.
Ne volim ta lazna prijateljstva nikako bolje imati neprijatelja kao sto su manijaci nego neke hinje za prijatelja.
Nemoj zajebavat fera, evo ja te volim a i ne znam te. :D

Sorry na upadu.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jul 2019, 13:13

skoroalen je napisao/la:Joj isto da smještaj na moru rezervišemo. :facepalm:
Samo NicaZe!
:urnebes: :urnebes: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2019, 13:17

Evander je napisao/la:
dundee je napisao/la:
Dzaba je, neki ljudi jednostavno ne mogu skontati neke stvari i sta znaci "visi cilj", ali haj.

Ok, ako zele igrati na Grbavici i javno priznati da smo bijeda koja mora moliti najomrazenijeg neprijatelja da im dozvoli da igraju na njihovom terenu, neka bude. Prihvatit cemo i progutati i to.
Ali neka javno izadju i kazu kakvo je stanje i koji su planovi za stadion, pa makar bili i najcrnji, ali da znamo.
Zašto dramiš oko toga, ponašaš se kao dijete.
Poslali smo upit Željezničaru i Zenici, niko nikoga ne moli jer imamo više opcija + Široki ali dobro to :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 jul 2019, 13:38

Joj glupe price jbt za ne povjerovati.

Na sta trosimo energiju nevjerovatno.
Neka uprava nadje rjesenje gdje cemo igrati i tacka. Kakav bojkot kakvi klinci palci.
Da je nama proci dalje pa da brige brinemo gdje igrati grupnu fazu.
Jbt nije ni bajern imao svoj stadion a osvojise ligu prvaka, ne kontam tu pricu fakat. Dok se mi bavimo glupostima ljudi nizu uspjehe i idu naprijed.
Sjever bi mnogo mocnije izgledao i pravio veci pritisak na Grbavici nego na Bilinom polju.
Ako ne napravimo iskorak nece nam ni trebati stadion. Na utakmici usmjerit pozitivnu energiju da prodjemo dalje.
Dok se budemo vodili onom sta ce ko rec necemo mi napretka vidjet nikad. Ta izreka sta ce ko rec je najviše snova unistila.
Samo naprijed utakmica po utakmica hebo te gluposti
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 jul 2019, 14:00

Nikad Grbavica nece moci prismrditi BP.

Stvarno ne razumijem ljude koji su zbog blizine stadiona spremni progutati toliko omalovazavanja od guba, kao da je Zenica 500 kilometara udaljena.

Ako ovo ne potakne ljude u upravi da krenu konacno s realizacijom stadiona onda neka se kolektivno svi yebu.

Prioritet broj jedan je infrastruktura, jer ti to privlaci i bolje igrace, a imas i bolje uslove. Dosta je Koseva.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jul 2019, 14:04

Auuu ali se sere na veliko bas sa tom nekom satro giga mega ultra mrznjom,a kad se nesto desi okrivljujete "par huligana,usijanih glava"...
Sta fali Grbavici i da na njoj igramo,meni odlicno,blizu ako bude kise natkriveni sjever,imas teren blizu...pravi engleski stadion,dobar za gledati tekme i nimalo mi ne smeta dapace.
Samo budala ce otici u Bingo .kad mu je Konzum pred kucom :shock:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2019, 14:07

mma_hz je napisao/la:Auuu ali se sere na veliko bas sa tom nekom satro giga mega ultra mrznjom,a kad se nesto desi okrivljujete "par huligana,usijanih glava"...
Sta fali Grbavici i da na njoj igramo,meni odlicno,blizu ako bude kise natkriveni sjever,imas teren blizu...pravi engleski stadion,dobar za gledati tekme i nimalo mi ne smeta dapace.
Haj jos nahvali kone za sve osvojene titule, samo ti jos to nedostaje u postu. Usput, malo se i popiii po nama...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jul 2019, 14:09

Evander je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Auuu ali se sere na veliko bas sa tom nekom satro giga mega ultra mrznjom,a kad se nesto desi okrivljujete "par huligana,usijanih glava"...
Haj jos nahvali kone za sve osvojene titule, samo ti jos to nedostaje u postu. Usput, malo se i popiii po nama...
Ja pisam po kome mi je ku.rcu ceif a ti stani pod mlaz slobodno

Ti ces meni govoriti sta trebam raditi.Svoj ti poso...poznat si ti rusis,palis nema.ultras pravi,zelis sve i odmah...mrzis,to je sad furka prava.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 jul 2019, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2019, 14:10

To samo govori kakav si karakter.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 jul 2019, 14:11

Evander je napisao/la:To samo govori kakav si karakter.
A sta si ti nasao mene citirati Bgt.Imam li ja pravo reci sta mislim,jesam li te bio igdje spomenuo, :?: :?: :?:

Jok trebam napisati je.bem li im majku strumfovsku ,daBogda pomrli ,daBogda Grbavica opet gorila ...i onda bi bio ok...
pravi pitar,pravi sarajlija,pravi ultras sa Koseva.- :oops: :oops: :oops: :oops:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 26 jul 2019, 14:12, ukupno mijenjano 3 puta.
FK SARAJEVO.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 jul 2019, 14:11

Lijep je bio period bez @Evandera na temi. Nažalost, svakoj sreći dođe kraj, pa tako i ovoj.

Još jednom pokazao da se javi samo oko nekih loših stvari. :yawn:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 26 jul 2019, 14:12

Ovoj temi nedostaju narativi bošnjačke desnice!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 26 jul 2019, 14:15

Bezvezne ti je ta prica Evandere, covjek nista nije lose rekao.
Isti je klinac ili rekao da je Grbavica ili Bilino polje dobar stadion. Cinjenice su da ispunjavaju uslove 3 kategorije odnosno da su dobri stadioni.
Ljudi mi na Kosevu necemo igrati zar je vazno gdje cemo. Pa da nijedan stadion u BiH osim Grbavice ne ispunjava kriterije sta bi smo onda odustali od takmičenja mozda.
Bjezi ba glupost obicna.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 jul 2019, 14:15

Giljotina je napisao/la:Ovoj temi nedostaju narativi bošnjačke desnice!
:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: head88, InatSilniBosanski, Lecler i 11 gostiju.