Tuzlak kad vidi Titulusviunapad1010 je napisao/la:
Pošalji da se nasmijemo

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Tuzlak kad vidi Titulusviunapad1010 je napisao/la:
Pošalji da se nasmijemo

Bas se trudiš da dokazes da si na nivou inteligencije svog djeda iz Ustikoline. Samo naprijed dobro ti ide za sadaDenchi je napisao/la:Tuzlak kad vidi Titulusviunapad1010 je napisao/la:
Pošalji da se nasmijemo![]()
![]()
![]()
da je uzmemo plako bi gore nego taj malacDenchi je napisao/la:Tuzlak kad vidi Titulusviunapad1010 je napisao/la:
Pošalji da se nasmijemo![]()
![]()
![]()
Sariel1987 je napisao/la: da je uzmemo

neda maka tuzlakacadillac je napisao/la:Sandžačka debilčina, klasika

Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...
Taman u vrijeme tekme nece biti padavinaprisonbreak je napisao/la:ronaldo99 je napisao/la:Dobra posjeta juce na Tusnju i u BL, ako ne bude kise vcrs u Zenici ocekujem skoro pa pun stadion, kao i u Mostaru.
Povratkom Borca i Veleza liga je deff dobila vise na kvaliteti i sig ce biti gledanija![]()
Drug moj...Beduin je napisao/la:Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...
Prvenstveno se trebaju postovati cuvari reda i mira, navijacka skupina se fokusirati na bodrenje svog tima i svima ce biti lakse.
Ti zenicki specijalci su cool likovi, nerijetko smo se s njima znali zezati, pricati, normala likovi ba, i ne sjecam se kad smo dosli u sukob sa njima u Zenici a cesto nas je bilo 100-200. Budemo mi i pijani i svakakvi, al najmanje smo se njima bavili pa i oni nama onda.
Mrze specijalci sarajlije, a gotive tuzlake ili neke druge? Ne bih rekao i tako gledao na to.
Zato sto ste vi slicni njima tj. odgovarate im dok im mi ne lezimo, mrze nas.Beduin je napisao/la:[
Ti zenicki specijalci su cool likovi, nerijetko smo se s njima znali zezati, pricati, normala likovi ba, i ne sjecam se kad smo dosli u sukob sa njima u Zenici a cesto nas je bilo 100-200. Budemo mi i pijani i svakakvi, al najmanje smo se njima bavili pa i oni nama onda.
A to kao vasa policija voli nas iz ZeniceGOAT je napisao/la:Zato sto ste vi slicni njima tj. odgovarate im dok im mi ne lezimo, mrze nas.Beduin je napisao/la:[
Fact
Ne znate se ponasatiGOAT je napisao/la:Zato sto ste vi slicni njima tj. odgovarate im dok im mi ne lezimo, mrze nas.Beduin je napisao/la:[
Fact
Ako mi ovo ne kupimo taman za Skretnicu ,da zavrse trening kamp i Akademiju La Adžemija...GOAT je napisao/la:Vidim da pitari traze lokaciju za stadion pa evo da pomognem malo.
Zemlja na ovoj lokaciji uopste nije skupa a kao sto vidimo ovdje vec ima 2-3 terena za trening.Velika prednost je ta sto vecina navijaca fks-a potice iz okolnih mijesta pa bi sigurno i posjeta na utakmicama bila velika.
Nit si htio, nit si ikad bio.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Ma druze znas i sam da ne postoji nacin da ces legitimisati navijaca u kopu.Vanja8 je napisao/la:Drug moj...Beduin je napisao/la:Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Prvenstveno se trebaju postovati cuvari reda i mira, navijacka skupina se fokusirati na bodrenje svog tima i svima ce biti lakse.
Mrze specijalci sarajlije, a gotive tuzlake ili neke druge? Ne bih rekao i tako gledao na to.
Posto si ti sa njima cesto, onda bi trebao znati da na verbalne uvrede, policajac ne smije reagovati primjenom fizicke sile...Može,legitimisati lice,može podnijeti prijavu,ali manifestacija fizicke sile u tom slucaju ne dolozi u obzir...
Mislis ili znas...?TofiTofita je napisao/la:Nit si htio, nit si ikad bio.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.