Drug moj...Beduin je napisao/la:Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...
Prvenstveno se trebaju postovati cuvari reda i mira, navijacka skupina se fokusirati na bodrenje svog tima i svima ce biti lakse.
Ti zenicki specijalci su cool likovi, nerijetko smo se s njima znali zezati, pricati, normala likovi ba, i ne sjecam se kad smo dosli u sukob sa njima u Zenici a cesto nas je bilo 100-200. Budemo mi i pijani i svakakvi, al najmanje smo se njima bavili pa i oni nama onda.
Mrze specijalci sarajlije, a gotive tuzlake ili neke druge? Ne bih rekao i tako gledao na to.
Posto si ti sa njima cesto, onda bi trebao znati da na verbalne uvrede, policajac ne smije reagovati primjenom fizicke sile...Može,legitimisati lice,može podnijeti prijavu,ali manifestacija fizicke sile u tom slucaju ne dolozi u obzir...