Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 11:54

Beduin je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Ne idem...
Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...
Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.
Prvenstveno se trebaju postovati cuvari reda i mira, navijacka skupina se fokusirati na bodrenje svog tima i svima ce biti lakse.

Ti zenicki specijalci su cool likovi, nerijetko smo se s njima znali zezati, pricati, normala likovi ba, i ne sjecam se kad smo dosli u sukob sa njima u Zenici a cesto nas je bilo 100-200. Budemo mi i pijani i svakakvi, al najmanje smo se njima bavili pa i oni nama onda.

Mrze specijalci sarajlije, a gotive tuzlake ili neke druge? Ne bih rekao i tako gledao na to.
Drug moj...
Posto si ti sa njima cesto, onda bi trebao znati da na verbalne uvrede, policajac ne smije reagovati primjenom fizicke sile...Može,legitimisati lice,može podnijeti prijavu,ali manifestacija fizicke sile u tom slucaju ne dolozi u obzir...

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jul 2019, 11:55

Beduin je napisao/la:[
Ti zenicki specijalci su cool likovi, nerijetko smo se s njima znali zezati, pricati, normala likovi ba, i ne sjecam se kad smo dosli u sukob sa njima u Zenici a cesto nas je bilo 100-200. Budemo mi i pijani i svakakvi, al najmanje smo se njima bavili pa i oni nama onda.
Zato sto ste vi slicni njima tj. odgovarate im dok im mi ne lezimo, mrze nas.
Fact
23

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 jul 2019, 11:56

GOAT je napisao/la:
Fact
A to kao vasa policija voli nas iz Zenice :roll:
Pusti suplju pricu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 jul 2019, 11:56

GOAT je napisao/la:
Fact
Ne znate se ponasati :urnebes:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 11:57

GOAT je napisao/la:Vidim da pitari traze lokaciju za stadion pa evo da pomognem malo.

slika
slika

Zemlja na ovoj lokaciji uopste nije skupa a kao sto vidimo ovdje vec ima 2-3 terena za trening.Velika prednost je ta sto vecina navijaca fks-a potice iz okolnih mijesta pa bi sigurno i posjeta na utakmicama bila velika.
Ako mi ovo ne kupimo taman za Skretnicu ,da zavrse trening kamp i Akademiju La Adžemija... :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2019, 12:00

Nemojte dzaba kod nas je murija svugdje ista vecinom..

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 28 jul 2019, 12:05

Vidis i sam da im se juce specijalci spremaju za nas,preko Manijaka...Ono je trening bio...
Nit si htio, nit si ikad bio. :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 jul 2019, 12:07

Vanja8 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.
Prvenstveno se trebaju postovati cuvari reda i mira, navijacka skupina se fokusirati na bodrenje svog tima i svima ce biti lakse.

Mrze specijalci sarajlije, a gotive tuzlake ili neke druge? Ne bih rekao i tako gledao na to.
Drug moj...
Posto si ti sa njima cesto, onda bi trebao znati da na verbalne uvrede, policajac ne smije reagovati primjenom fizicke sile...Može,legitimisati lice,može podnijeti prijavu,ali manifestacija fizicke sile u tom slucaju ne dolozi u obzir...
Ma druze znas i sam da ne postoji nacin da ces legitimisati navijaca u kopu. :mrgreen:
Ono u fazonu, dobace nesto policajcu, onda se pridruzi jos par njih, onda pocnu podjebavati i provocirati, upali se gomila, policija napravi "gard" sto jos vise razjari masu i pocne unosenje u facu i jos vece provociranje misleci kako im policija ne smije nista, i onda ako policija htjedne reagovati na bilo koji nacin i nekog pijanog ili drogiranog primitivca izvesti iz kopa i privesti nastaje dar-mar.
Realno, lako je nama pricati, ali kad si u kopu onda uvijek stajer na stranu grupe i ponese te atmosfera, dok policija pokusava raditi svoj posao pa nekad se i pretjera sa obje strane jbg.

Nego, ja se nadam da ce veceras biti odlicna atmosfera i bez incidenata, neka se navija, baklje i ti fazoni a da policija nema nikakvog posla i sve je za 5.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 12:09

TofiTofita je napisao/la:
Nit si htio, nit si ikad bio. :D
Mislis ili znas...?
Ako mislis onda nije ni cudo sto navijas za Čelik,ako znas,e siguno si onda clan Jedinice za podrsku,pa te zaboli istina... :salut:

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 28 jul 2019, 12:10

Samo udarat stoku po rebrima,da stoku boli i kad je promjena vremena u Portugalu

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 12:11

Beduin je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Beduin je napisao/la: Nemoguce da uvijek policija bespotrebno tuce Manijake ili HZ. Prvo, ko si ti da j3bes mater policajcu i podjebavas ga? Ne govorim o jucerasnjem slucaju, nego generalno, jer sam cesto prisustvovao utakmicama kad pijani i drogirani navijac pocne s takvom retorikom, a onda mu se pridruzuju i ostali. I onda mic po mic eskalira u naguravanja, prijetnje, a kad policija upotrijebi silu onda su svi krivi osim navijaca. Ma de ba.

Drug moj...
Ma druze znas i sam da ne postoji nacin da ces legitimisati navijaca u kopu. :mrgreen:
Ono u fazonu, dobace nesto policajcu, onda se pridruzi jos par njih, onda pocnu podjebavati i provocirati, upali se gomila, policija napravi "gard" sto jos vise razjari masu i pocne unosenje u facu i jos vece provociranje misleci kako im policija ne smije nista, i onda ako policija htjedne reagovati na bilo koji nacin i nekog pijanog ili drogiranog primitivca izvesti iz kopa i privesti nastaje dar-mar.
Realno, lako je nama pricati, ali kad si u kopu onda uvijek stajer na stranu grupe i ponese te atmosfera, dok policija pokusava raditi svoj posao pa nekad se i pretjera sa obje strane jbg.

Nego, ja se nadam da ce veceras biti odlicna atmosfera i bez incidenata, neka se navija, baklje i ti fazoni a da policija nema nikakvog posla i sve je za 5.
:thumbup:

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 28 jul 2019, 12:11

Favoriti jeste i to treba postovat,ali ovoliko da nas podcjenite i to na Bilino polju gdje ste dobili samo 2 tekmu u 15 godina bogami ste optimisticni previse.
MUP ZDK spreman da pravi festu sinoc pjevaju veceras je nase vece veceras manijak se pece hahahah.....
Robijasi 1988

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jul 2019, 12:13

Kako će neko biti butthurt večeras, vidjećemo ko...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 28 jul 2019, 12:15

Vanja8 je napisao/la:[
Mislis ili znas...?
Ako mislis onda nije ni cudo sto navijas za Čelik,ako znas,e siguno si onda clan Jedinice za podrsku,pa te zaboli istina... :salut:
Kaki to, male plate.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 jul 2019, 12:20

Beduin je napisao/la:

policija udara iz straha, strah nije isti kad dođe mali od pekara gdje kupuješ kifle i 4 razreda iz njegove škole...i kad dođe par hiljada...
oni pokušavaju kontrolisati rulju puno veću od njihove brojke a svojim NEZNANJEM uvijek eskaliraju situaciju(Š.Brijeg itd.)....
"pijani i drogirani" navijač se može odstraniti odmah sa javnog mjesta a posebno mu se može zabraniti ulaz na tekmu opravdano...
pošto oni to ne rade , oni su takođe opet zaslužni za eskalaciju te situacije....taj posao nosi jako puno odgovornosti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jul 2019, 12:21

Joj kakav je gol Azir primio.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jul 2019, 12:28

Sto bi se reklo bitna je sustina posla
A sustina je prepoznat pijanog i nadrogiranog navijaca
I iz preventivnih razloga odstranit takvog navijaca sa ulaza stadiona
Sustina je sustina

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2019, 12:44

Vanja8 je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:@Morto
Kad dodes pred jug Bilina naruci cevape od Seje
Donjet ce ti lik dostavom
Da vidis cevapa
Sta ce narucivati cevape da ih gleda...? :kafa:
:lolno: samo ću ih odmjeravati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 28 jul 2019, 12:47

Protiv policije pričaju samo oni koji su fasovali od iste,jer su glumili mangupe i provocirali... To da murija udara tek tako iz dosade i jer mi se moze su najveće gluposti... Vole i oni svoje živote i da se vrate živi i zdravi kući,nego da ih neko kamenjem i flašam gađa... Napuše se,napiju i hoće takvi na stadion,i uz to provociraju... i trebas fasovat...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 28 jul 2019, 12:54

svrakino1921 je napisao/la:Sto bi se reklo bitna je sustina posla
A sustina je prepoznat pijanog i nadrogiranog navijaca
I iz preventivnih razloga odstranit takvog navijaca sa ulaza stadiona
Sustina je sustina
Zbog toga je i doslo do problema, policija htjela da odstrani dva navijaca sa tribine, zbog droge, masa se uzdigla, ne daju, pokusali otrgnuti nazad navijace, znaci sprecavanje sluzbenog lica u vrsenju sluzbene radnje, sto je kaznjivo po KZBIH, policija reagovala, kraj price. Nije ovo vise Titino doba da milicija prvo udara pa onda postavlja pitanja

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], NazorUso i 13 gostiju.