FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kaunas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kaunas » 28 jul 2019, 16:28

MortemHz je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.
Mozel Hakalovci?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 28 jul 2019, 16:28

MortemHz je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
:thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2019, 16:30

Sta je ovo svi se loze da SARAJEVU naprave problem , nekim x ili pobjedom. hajd Lazni , hajd Listica , a vidi ovo:

SLOBODA , sudija odsira kraj , a oni zadihani : "Pobjedit cemo Sarajevo" "Izginut cemo na Kosevu za 200 KM" itd , itd

CELIK pazi:

Postao/la avenija » 26 jul 2019, 12:41

prisonbreak WroteColon
avenija WroteColon
povredis ahmetovica i tatara svakako nema rahmanovica i rjesio si utakmicu :mrgreen:

Par puta ih iznijeti sa terena i utakmica rijesena :urnebes:

ko im **** mater odmah od prve minute pokazat ko je gazda, dok ti ne moze dati crveni u prvih 5 minuta lomi ih :mrgreen:

Kakav antagonizam FUJ , stid mene :oops: :nene:

Oni prave vjestacki derby . Ne kontaju da nas ne doticu . Ne vrijede jedne baklje Allahami . Pustiti stoku (ogradjujem se za grdjane Zenice , da je vecina ovaka bio bi rat , hvala Bogu velika manjina , ali brate ..) nek divlja , sjest (kisobran) i odgledati kao sa Zapada Koseva . Kako zabijamo gol po gol zapljeskati i ono nananananana i onu moju " za Sarajevo grad" . Ne kontam da insan moze ovako razmisljat kuknjava :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2019, 16:32

fks74 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
Nije zrinjski, jedini konkueent za titulu. Mislim da liga nikada nije bila jaca.
Nisam ni rekao da je jedini već da je najveći, liga nikad jača i bolja - naravno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2019, 17:00

Zamolio sam ga i prestao je pisati, počni se baviti više sa FK Sarajevo nego sa običnim ljudima.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 28 jul 2019, 17:01

Arnelv52 je napisao/la:Urugvaj pola manja nacija od nas pa izbacuje takve igrače. U Holandiji na svakom ćošku gandže i prostitutki. Portugal sa samo dva put više stanovnika od nas u samom vrhu svjetskog fudbala. Belgije do juče nije bilo ni na mapi a danas ne možeš zamisliti vrhunski klub bez Belgijanca.

Da je tako k'o što Osim kaže Amerika bi bila svjetski prvak. Ne postoji nacija koja toliko mnogo daje na atletiku i fizičku spremu pa ih opet nema nigdje u fudbalu.

Igrati loptu nogom nije prirodno. Za to treba talenat i praksa. Mogao si ti onomad imati najbolje engleske i njemačke timove ali kad lopta dodje do Xavia, Inieste ili Messija tebi je gol trč'o ti il' staj'o a nijedan od njih nije fizikaner, čak su Messiju jedno vrijeme prigovarali da se samo šeta.

Tehnika, kontrola lopte, brzina razmišljanja i autoritet koji proizilazi iz toga - mi to imamo. Naš prirodni stil igre je dominacija, lopta u nogama. Bosna nikad nije dala ekipu koja je brza u tranzicijama, brza u kontranapadima. To nije naš stil. Nego loptu u noge i navali svih deset igrača pred njihov kazneni prostor pa uvali ga na snagu, visinu ili vic.
:thumbup:

Dace Bog da dodjemo do kvalitetnog terena pa da zaigramo nas fudbal, ko zna koliko talenata su progutali ovi losi BH tereni.

Ovom osimu je bolje da pusti lutvu na press konferenciju..

Nadamo se brzom povratku bake da upotpuni cirkus..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2019, 17:03

MortemHz je napisao/la:
Tako je mladicu , tako se ponasaju normalni insani . Ponosan sam sto si moderator na temi kluba kojeg volim . Bilo bi me stid da kao moderator odes na temu NK Celik i pises kao njihov , a pasa im moderator 10 god. kaze . Onda i nije cudo .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jul 2019, 17:03

Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2019, 17:04

Samozdravlje je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Tako je mladicu , tako se ponasaju normalni insani . Ponosan sam sto si moderator na temi kluba kojeg volim . Bilo bi me stid da kao moderator odes na temu NK Celik i pises kao njihov , a pasa im moderator 10 god. kaze . Onda i nije cudo .
Naravno. :)

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 jul 2019, 17:05

Moderator, a rasista.. To samo može na ss.ba. :franck:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jul 2019, 17:06

MortemHz je napisao/la:Zamolio sam ga i prestao je pisati, počni se baviti više sa FK Sarajevo nego sa običnim ljudima.
A prestao je juce sam ga ja citao i prekuce i zakuce izvini nisam znao

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 jul 2019, 17:15

paulus je napisao/la:Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Kad god sam u zivotu pravom mangupu rekao da je papak ili se nasmijao i okrenu ili me je u bolnicu spremio . Ako su oni ne trebamo mi biti papci . Teren i tribina su mjerilo . Misevi (ne mislim na tebe) samo laprdaju i uglavnom prave probleme . Pricam na osnovu iskustva iz Lukavice . Krezub 50 kg. psuje specijalcu ,ja fasovao , a on pobjeze psujuci i dalje .

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 jul 2019, 17:19

Samozdravlje je napisao/la:
paulus je napisao/la:Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Kad god sam u zivotu pravom mangupu rekao da je papak ili se nasmijao i okrenu ili me je u bolnicu spremio . Ako su oni ne trebamo mi biti papci . Teren i tribina su mjerilo . Misevi (ne mislim na tebe) samo laprdaju i uglavnom prave probleme . Pricam na osnovu iskustva iz Lukavice . Krezub 50 kg. psuje specijalcu ,ja fasovao , a on pobjeze psujuci i dalje .
Ma znam ovo moje nije mrznja vise ko sto se sa komsijama sprdam sprdam se i sa njima , , al moram rec da ne razumjem level mrznje srecom ove manjine , cuj da polome Ahmetovica i Tatara , da skidaju majce ( skidali bi racku ) al eto, ono nepotrebno saopstenje , ne kontam . al u pravu si . trebam se navic , ne vole nas i cao i ignorisat

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 jul 2019, 17:28

Jedno pitanje za Mortu...

Kako bi ti reagovao,kao Moderator, da se na nasoj temi pojave postovi , kako se treba povrijediti suparnicki igraci, da ih iznesu sa terena...?

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 28 jul 2019, 17:30

Svi u napad jedan je Hase ! :cool:

Nadam se pobjedi prije svega vcs, ali nebi bilo lose i nerijeseno, opet cu reci da smo kvalitetniji , samo to moramo pokazati na terenu !

Sto se tice navijanja ne trebamo se obazirati na provokacije, na koje smo vec navikli od pojedinaca , napusenih i sl . ;)

Kao dijete ja sam s tobom osjetio bol ........ :opaopa:

Zgazite smogovce !!! :mrgreen:
04.10.2009 !

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 28 jul 2019, 17:31

Hoce li biti kakav kvalitetan stream?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 28 jul 2019, 17:32

Nikad napretka u nasem fudbalu.
Vise puta suspendiran i opet sudi i to jos dva put u istom kolu.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 jul 2019, 17:34

Pitaristok je napisao/la:Nikad napretka u nasem fudbalu.
Vise puta suspendiran i opet sudi i to jos dva put u istom kolu.
Pa Grbić je i onako četvrti :)

Smjecanindzemo
Kontakt:

Post Postao/la Smjecanindzemo » 28 jul 2019, 17:44

Jah, eto mi volimo Stanojevica zato sto svaku tekmu da go ;)
Samo u kost!!! Tri bobe kuci donesite...
Igraj bordo bijeli ale ale...

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 28 jul 2019, 17:48

Da hoce vise pola 9,dosadno cekati.
Bit ce zanimljivo i u Mostaru,ne igra madjarima 5,6 igraca,bio bi predobar x tamo u slucaju nase pobjede -5.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, zagorski i 30 gostiju.