Mozel Hakalovci?MortemHz je napisao/la:Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Orangina85
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sta je ovo svi se loze da SARAJEVU naprave problem , nekim x ili pobjedom. hajd Lazni , hajd Listica , a vidi ovo:
SLOBODA , sudija odsira kraj , a oni zadihani : "Pobjedit cemo Sarajevo" "Izginut cemo na Kosevu za 200 KM" itd , itd
CELIK pazi:
Postao/la avenija » 26 jul 2019, 12:41
prisonbreak WroteColon
avenija WroteColon
povredis ahmetovica i tatara svakako nema rahmanovica i rjesio si utakmicu
Par puta ih iznijeti sa terena i utakmica rijesena
ko im **** mater odmah od prve minute pokazat ko je gazda, dok ti ne moze dati crveni u prvih 5 minuta lomi ih
Kakav antagonizam FUJ , stid mene
Oni prave vjestacki derby . Ne kontaju da nas ne doticu . Ne vrijede jedne baklje Allahami . Pustiti stoku (ogradjujem se za grdjane Zenice , da je vecina ovaka bio bi rat , hvala Bogu velika manjina , ali brate ..) nek divlja , sjest (kisobran) i odgledati kao sa Zapada Koseva . Kako zabijamo gol po gol zapljeskati i ono nananananana i onu moju " za Sarajevo grad" . Ne kontam da insan moze ovako razmisljat kuknjava
SLOBODA , sudija odsira kraj , a oni zadihani : "Pobjedit cemo Sarajevo" "Izginut cemo na Kosevu za 200 KM" itd , itd
CELIK pazi:
Postao/la avenija » 26 jul 2019, 12:41
prisonbreak WroteColon
avenija WroteColon
povredis ahmetovica i tatara svakako nema rahmanovica i rjesio si utakmicu
Par puta ih iznijeti sa terena i utakmica rijesena
ko im **** mater odmah od prve minute pokazat ko je gazda, dok ti ne moze dati crveni u prvih 5 minuta lomi ih
Kakav antagonizam FUJ , stid mene
Oni prave vjestacki derby . Ne kontaju da nas ne doticu . Ne vrijede jedne baklje Allahami . Pustiti stoku (ogradjujem se za grdjane Zenice , da je vecina ovaka bio bi rat , hvala Bogu velika manjina , ali brate ..) nek divlja , sjest (kisobran) i odgledati kao sa Zapada Koseva . Kako zabijamo gol po gol zapljeskati i ono nananananana i onu moju " za Sarajevo grad" . Ne kontam da insan moze ovako razmisljat kuknjava
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni rekao da je jedini već da je najveći, liga nikad jača i bolja - naravno.fks74 je napisao/la:Nije zrinjski, jedini konkueent za titulu. Mislim da liga nikada nije bila jaca.MortemHz je napisao/la:Mogao bi Zrinjski večeras izaći sa kombinovanim sastavom u gradskom derbiju, to bi bilo jako dobro za nas jer onda rastu šanse da izgube koji bod.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamolio sam ga i prestao je pisati, počni se baviti više sa FK Sarajevo nego sa običnim ljudima.
Arnelv52 je napisao/la:Urugvaj pola manja nacija od nas pa izbacuje takve igrače. U Holandiji na svakom ćošku gandže i prostitutki. Portugal sa samo dva put više stanovnika od nas u samom vrhu svjetskog fudbala. Belgije do juče nije bilo ni na mapi a danas ne možeš zamisliti vrhunski klub bez Belgijanca.
Da je tako k'o što Osim kaže Amerika bi bila svjetski prvak. Ne postoji nacija koja toliko mnogo daje na atletiku i fizičku spremu pa ih opet nema nigdje u fudbalu.
Igrati loptu nogom nije prirodno. Za to treba talenat i praksa. Mogao si ti onomad imati najbolje engleske i njemačke timove ali kad lopta dodje do Xavia, Inieste ili Messija tebi je gol trč'o ti il' staj'o a nijedan od njih nije fizikaner, čak su Messiju jedno vrijeme prigovarali da se samo šeta.
Tehnika, kontrola lopte, brzina razmišljanja i autoritet koji proizilazi iz toga - mi to imamo. Naš prirodni stil igre je dominacija, lopta u nogama. Bosna nikad nije dala ekipu koja je brza u tranzicijama, brza u kontranapadima. To nije naš stil. Nego loptu u noge i navali svih deset igrača pred njihov kazneni prostor pa uvali ga na snagu, visinu ili vic.
Dace Bog da dodjemo do kvalitetnog terena pa da zaigramo nas fudbal, ko zna koliko talenata su progutali ovi losi BH tereni.
Ovom osimu je bolje da pusti lutvu na press konferenciju..
Nadamo se brzom povratku bake da upotpuni cirkus..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tako je mladicu , tako se ponasaju normalni insani . Ponosan sam sto si moderator na temi kluba kojeg volim . Bilo bi me stid da kao moderator odes na temu NK Celik i pises kao njihov , a pasa im moderator 10 god. kaze . Onda i nije cudo .MortemHz je napisao/la:Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno.Samozdravlje je napisao/la:Tako je mladicu , tako se ponasaju normalni insani . Ponosan sam sto si moderator na temi kluba kojeg volim . Bilo bi me stid da kao moderator odes na temu NK Celik i pises kao njihov , a pasa im moderator 10 god. kaze . Onda i nije cudo .MortemHz je napisao/la:Retardirano, takve ću brisati po kratkom postupku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovo Černobil, smogovci i sl. nigdje veze ... Neukusne i nimalo smiješne pošalice.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moderator, a rasista.. To samo može na ss.ba. :franck:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
A prestao je juce sam ga ja citao i prekuce i zakuce izvini nisam znaoMortemHz je napisao/la:Zamolio sam ga i prestao je pisati, počni se baviti više sa FK Sarajevo nego sa običnim ljudima.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kad god sam u zivotu pravom mangupu rekao da je papak ili se nasmijao i okrenu ili me je u bolnicu spremio . Ako su oni ne trebamo mi biti papci . Teren i tribina su mjerilo . Misevi (ne mislim na tebe) samo laprdaju i uglavnom prave probleme . Pricam na osnovu iskustva iz Lukavice . Krezub 50 kg. psuje specijalcu ,ja fasovao , a on pobjeze psujuci i dalje .paulus je napisao/la:Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Ma znam ovo moje nije mrznja vise ko sto se sa komsijama sprdam sprdam se i sa njima , , al moram rec da ne razumjem level mrznje srecom ove manjine , cuj da polome Ahmetovica i Tatara , da skidaju majce ( skidali bi racku ) al eto, ono nepotrebno saopstenje , ne kontam . al u pravu si . trebam se navic , ne vole nas i cao i ignorisatSamozdravlje je napisao/la:Kad god sam u zivotu pravom mangupu rekao da je papak ili se nasmijao i okrenu ili me je u bolnicu spremio . Ako su oni ne trebamo mi biti papci . Teren i tribina su mjerilo . Misevi (ne mislim na tebe) samo laprdaju i uglavnom prave probleme . Pricam na osnovu iskustva iz Lukavice . Krezub 50 kg. psuje specijalcu ,ja fasovao , a on pobjeze psujuci i dalje .paulus je napisao/la:Mrze nas ono bas , bas , vidjecete veceras level mrznje , mi ne smjemo napisat smogovci a oni su Markale skandirali , ja ne znam kako to moze iko zaboravit. A ova kisa je fakat vise nevjerovatna
Jedno pitanje za Mortu...
Kako bi ti reagovao,kao Moderator, da se na nasoj temi pojave postovi , kako se treba povrijediti suparnicki igraci, da ih iznesu sa terena...?
Kako bi ti reagovao,kao Moderator, da se na nasoj temi pojave postovi , kako se treba povrijediti suparnicki igraci, da ih iznesu sa terena...?
-
scudetto89
- Kontakt:
Svi u napad jedan je Hase !
Nadam se pobjedi prije svega vcs, ali nebi bilo lose i nerijeseno, opet cu reci da smo kvalitetniji , samo to moramo pokazati na terenu !
Sto se tice navijanja ne trebamo se obazirati na provokacije, na koje smo vec navikli od pojedinaca , napusenih i sl .
Kao dijete ja sam s tobom osjetio bol ........
Zgazite smogovce !!!
Nadam se pobjedi prije svega vcs, ali nebi bilo lose i nerijeseno, opet cu reci da smo kvalitetniji , samo to moramo pokazati na terenu !
Sto se tice navijanja ne trebamo se obazirati na provokacije, na koje smo vec navikli od pojedinaca , napusenih i sl .
Kao dijete ja sam s tobom osjetio bol ........
Zgazite smogovce !!!
04.10.2009 !
Hoce li biti kakav kvalitetan stream?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nikad napretka u nasem fudbalu.
Vise puta suspendiran i opet sudi i to jos dva put u istom kolu.
Pa Grbić je i onako četvrtiPitaristok je napisao/la:Nikad napretka u nasem fudbalu.
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Jah, eto mi volimo Stanojevica zato sto svaku tekmu da go
Samo u kost!!! Tri bobe kuci donesite...
Igraj bordo bijeli ale ale...
Samo u kost!!! Tri bobe kuci donesite...
Igraj bordo bijeli ale ale...
Da hoce vise pola 9,dosadno cekati.
Bit ce zanimljivo i u Mostaru,ne igra madjarima 5,6 igraca,bio bi predobar x tamo u slucaju nase pobjede -5.
Bit ce zanimljivo i u Mostaru,ne igra madjarima 5,6 igraca,bio bi predobar x tamo u slucaju nase pobjede -5.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, zagorski i 28 gostiju.