PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
kakva gradina niko ziv to ne prati vise ne znaju ni oni u kojoj su ligiPenaltiky je napisao/la:invincible1921 je napisao/la: @Penaltyk hvala na objasnjenju nisam bio bas upucen gdje je ko![]()
mislio sam da je kanton citav za slobodu
Nije.
Tuzla: Sloboda s izuzetkom Simin Hana
Živinice: FKS-FKŽ 40-40 Sloboda 20
Lukavac: Radnički 80, FKS-FKŽ 10-10
Gradačac: Zvijezda
Gračanica: Bratstvo-Sloboda/Sarajevo/Želješčar
Brčko: CZ-Dinamo-Sloboda-Sarajevo
Banovići: Budućnost-Sloboda-SA Timovi
Kalesija: Sloboda uglavnom, Sarajevo sporadično
Srebrenik: Gradina/Sloboda/Sa Timovi
Doboj Istok: Sloboda Sarajevo 40-40 Željezničar 20 (zavisi đe ko studiro, radio, išao u školu ugl.)
Teočak/Kladanj/Čelić/Sapna više za kamena s ramenamada sam prolazeći kroz Čelić vidio neki grafit FK Čelić
Sloboda je najvise ubjedljivo, za azmirova vremena je bas dosta raje dolazilo na utakmice odavde, ostalo nije vrijedno spomena nekog
- dynamodresden1
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana,jos vam fali samo siptarski ogranak da se bivsi vodja ne osjeca ugrozenodejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu (), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana.
![]()
ekipe Manijaka iz TK kantonaManijaci ZiviniceManijaci Lukavac
Manijaci Gracanica
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 31 jul 2019, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
U Brčkom su CZ i Dinamo najjači. Onda idu Sloboda i Sarajevo, taj utisak se u gradu može steći. Imaš i podgrupu Fukare Brčko 049, nisu aktivni koliko znam al godinama su bili svaku na Tušnju.dejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu (), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana.
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jel o Minkenu pričaš il FrankfurtuVarg je napisao/la:kakva gradina niko ziv to ne prati vise ne znaju ni oni u kojoj su ligiPenaltiky je napisao/la:invincible1921 je napisao/la: @Penaltyk hvala na objasnjenju nisam bio bas upucen gdje je ko![]()
mislio sam da je kanton citav za slobodu
Nije.
Tuzla: Sloboda s izuzetkom Simin Hana
Živinice: FKS-FKŽ 40-40 Sloboda 20
Lukavac: Radnički 80, FKS-FKŽ 10-10
Gradačac: Zvijezda
Gračanica: Bratstvo-Sloboda/Sarajevo/Želješčar
Brčko: CZ-Dinamo-Sloboda-Sarajevo
Banovići: Budućnost-Sloboda-SA Timovi
Kalesija: Sloboda uglavnom, Sarajevo sporadično
Srebrenik: Gradina/Sloboda/Sa Timovi
Doboj Istok: Sloboda Sarajevo 40-40 Željezničar 20 (zavisi đe ko studiro, radio, išao u školu ugl.)
Teočak/Kladanj/Čelić/Sapna više za kamena s ramenamada sam prolazeći kroz Čelić vidio neki grafit FK Čelić
Sloboda je najvise ubjedljivo, za azmirova vremena je bas dosta raje dolazilo na utakmice odavde, ostalo nije vrijedno spomena nekog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.dynamodresden1 je napisao/la:
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana
23
Najjače kad MMA vrpačići nekog prozivaju a kući ih u kopu nije bilo više od 200 ima pet godina.
Pod kojim sad imenom navijae?GOAT je napisao/la:Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.dynamodresden1 je napisao/la:
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana
- dynamodresden1
Bar ne glumimo navijace sa pistoljima ,nemoj da ti Benju delalica na kucu posaljem,seljaci su vam dobro prosli sami su sve skidali sa sebe..GOAT je napisao/la:Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.dynamodresden1 je napisao/la:
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 31 jul 2019, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, a šta će RA kad "ode" generacija Željka Samardžića? Nikad neće imati bazu navijača kao nekad, a silazna putanja u tome i dalje traje.
S obzirom da si raspala lažovčina pretpostavljam da su ih petorica sačekala.GOAT je napisao/la:Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.dynamodresden1 je napisao/la:
Ni sam ne razumis sta pises.Zip je napisao/la:
Pod kojim sad imenom navijae?
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti si rekao da smo ti mi jako mrski al ni pitari ti nisu dragi.Mozes li izdvojiti jedan post kritike za jufkice?Penaltiky je napisao/la:S obzirom da si raspala lažovčina pretpostavljam da su ih petorica sačekala.GOAT je napisao/la:Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.dynamodresden1 je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije istinaPenaltiky je napisao/la:U Brčkom su CZ i Dinamo najjači. Onda idu Sloboda i Sarajevo, taj utisak se u gradu može steći. Imaš i podgrupu Fukare Brčko 049, nisu aktivni koliko znam al godinama su bili svaku na Tušnju.dejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu (), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana.
![]()
kakva ba Sloboda, pored gore navedenih ne provaljuj se.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ne znam ja koga je taj sto ga spominjes otjero sa neke navijacke proslave na cvilidynamodresden1 je napisao/la: Bar ne glumimo navijace sa pistoljima ,nemoj da ti Benju delalica na kucu posaljem
I sa ovim Manijaci Brcko se bili dogovorili na ferku negdje u Semizovcu,gdje bi im se pridruzilo 20-tak navijaca.Medjutim cergari otisli u srednje i sacekali ih dok je brojno stanje bilo znatno manje.Posle se nisu smjeli vratit kroz Semizovac na Kobilju Glavu vec isli preko nekih gora i planina.
23
Doduše, ko će nadmašit onu desetoricu. Doduše i Fukare Brčko su bile nekako u tom broju, ali kad su simpatizeri u pitanju Slo/Sar pa onda vi.dejavu je napisao/la:Nije istinaPenaltiky je napisao/la:U Brčkom su CZ i Dinamo najjači. Onda idu Sloboda i Sarajevo, taj utisak se u gradu može steći. Imaš i podgrupu Fukare Brčko 049, nisu aktivni koliko znam al godinama su bili svaku na Tušnju.dejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu (), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana.
![]()
![]()
kakva ba Sloboda, pored gore navedenih ne provaljuj se.
chily-rz je napisao/la:Najjače kad MMA vrpačići nekog prozivaju a kući ih u kopu nije bilo više od 200 ima pet godina.
Nije jbg sta ces, ima nas koliko ima, zadnjih 5 godina.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kakve su ovo rasprave ra i fkr?RA je bolja grupa tu nema rasprave nikakve ba.
23
GOAT je napisao/la:Kakve su ovo rasprave ra i fkr?RA je bolja grupa tu nema rasprave nikakve ba.
Nije u vezi toga rasprava, nego u vezi posjete ukupno na stadionu. Nego i mene interesuje gdje se mogu pogledati prosjecne posjete u zadnjih 4-5 godina na svim stadionima?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
https://www.transfermarkt.co.uk/fk-vele ... verein/628ANTIFA ! je napisao/la:
Nije u vezi toga rasprava, nego u vezi posjete ukupno na stadionu. Nego i mene interesuje gdje se mogu pogledati prosjecne posjete u zadnjih 4-5 godina na svim stadionima?
https://www.transfermarkt.co.uk/fk-slob ... erein/5405
Nađi klub na transfermarktu pa idi Stadium > Attendances
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 31 jul 2019, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.