PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

GOAT
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 16:13

Ima grupa Manijaci Gradiska.
23

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 31 jul 2019, 16:15

Penaltiky je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: @Penaltyk hvala na objasnjenju nisam bio bas upucen gdje je ko :D :D mislio sam da je kanton citav za slobodu :thumbup:

Nije.

Tuzla: Sloboda s izuzetkom Simin Hana
Živinice: FKS-FKŽ 40-40 Sloboda 20
Lukavac: Radnički 80, FKS-FKŽ 10-10
Gradačac: Zvijezda
Gračanica: Bratstvo-Sloboda/Sarajevo/Želješčar
Brčko: CZ-Dinamo-Sloboda-Sarajevo
Banovići: Budućnost-Sloboda-SA Timovi
Kalesija: Sloboda uglavnom, Sarajevo sporadično
Srebrenik: Gradina/Sloboda/Sa Timovi
Doboj Istok: Sloboda Sarajevo 40-40 Željezničar 20 (zavisi đe ko studiro, radio, išao u školu ugl.)
Teočak/Kladanj/Čelić/Sapna više za kamena s ramena :mrgreen: mada sam prolazeći kroz Čelić vidio neki grafit FK Čelić :thumbup:
kakva gradina niko ziv to ne prati vise ne znaju ni oni u kojoj su ligi
Sloboda je najvise ubjedljivo, za azmirova vremena je bas dosta raje dolazilo na utakmice odavde, ostalo nije vrijedno spomena nekog

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 jul 2019, 16:16

dejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu ( :mrgreen: ), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana. :wave:
slika

slika
ekipe Manijaka iz TK kantona
slika
Manijaci Zivinice
slika
Manijaci Lukavac
slika
Manijaci Gracanica
slika
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana,jos vam fali samo siptarski ogranak da se bivsi vodja ne osjeca ugrozeno :plac:
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 31 jul 2019, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 16:17

dejavu je napisao/la:U Brckom ima dosta simpatizera Zelje cak i ekipa koji vazda idu ( :mrgreen: ), siguran sam da ih ima najvise u gradu, pored navijaca CZ i Partizana. :wave:
U Brčkom su CZ i Dinamo najjači. Onda idu Sloboda i Sarajevo, taj utisak se u gradu može steći. Imaš i podgrupu Fukare Brčko 049, nisu aktivni koliko znam al godinama su bili svaku na Tušnju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 31 jul 2019, 16:21

Varg je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: @Penaltyk hvala na objasnjenju nisam bio bas upucen gdje je ko :D :D mislio sam da je kanton citav za slobodu :thumbup:

Nije.

Tuzla: Sloboda s izuzetkom Simin Hana
Živinice: FKS-FKŽ 40-40 Sloboda 20
Lukavac: Radnički 80, FKS-FKŽ 10-10
Gradačac: Zvijezda
Gračanica: Bratstvo-Sloboda/Sarajevo/Želješčar
Brčko: CZ-Dinamo-Sloboda-Sarajevo
Banovići: Budućnost-Sloboda-SA Timovi
Kalesija: Sloboda uglavnom, Sarajevo sporadično
Srebrenik: Gradina/Sloboda/Sa Timovi
Doboj Istok: Sloboda Sarajevo 40-40 Željezničar 20 (zavisi đe ko studiro, radio, išao u školu ugl.)
Teočak/Kladanj/Čelić/Sapna više za kamena s ramena :mrgreen: mada sam prolazeći kroz Čelić vidio neki grafit FK Čelić :thumbup:
kakva gradina niko ziv to ne prati vise ne znaju ni oni u kojoj su ligi
Sloboda je najvise ubjedljivo, za azmirova vremena je bas dosta raje dolazilo na utakmice odavde, ostalo nije vrijedno spomena nekog
Jel o Minkenu pričaš il Frankfurtu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 16:21

dynamodresden1 je napisao/la:
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana :plac:
Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.
23

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 jul 2019, 16:23

Najjače kad MMA vrpačići nekog prozivaju a kući ih u kopu nije bilo više od 200 ima pet godina.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 jul 2019, 16:23

GOAT je napisao/la:
Prvi su ugaseni,a ovo vam je vecina tribine ove seljacine sve same sarajlije xaxa sta bi zula bez ovih brdjana :plac:
Jel te stid majke ti ?Sacekali momke sa 5 kombija kod pumpe halid beslic posle Semizovca i napali ih sa palicama.Dakle njih 40-tak na 10.Kako se ljudi mogu hvalit tim stvarima.
Pod kojim sad imenom navijae? :kafa:

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 jul 2019, 16:24

GOAT je napisao/la:
Bar ne glumimo navijace sa pistoljima ,nemoj da ti Benju delalica na kucu posaljem,seljaci su vam dobro prosli sami su sve skidali sa sebe.. :plac:
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 31 jul 2019, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 31 jul 2019, 16:24

Dobro, a šta će RA kad "ode" generacija Željka Samardžića? Nikad neće imati bazu navijača kao nekad, a silazna putanja u tome i dalje traje.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 16:24

GOAT je napisao/la:
S obzirom da si raspala lažovčina pretpostavljam da su ih petorica sačekala.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 16:24

Zip je napisao/la:
Pod kojim sad imenom navijae? :kafa:
Ni sam ne razumis sta pises.
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 31 jul 2019, 16:25

Penaltiky je napisao/la:
GOAT je napisao/la:
S obzirom da si raspala lažovčina pretpostavljam da su ih petorica sačekala.
Ti si rekao da smo ti mi jako mrski al ni pitari ti nisu dragi.Mozes li izdvojiti jedan post kritike za jufkice?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 31 jul 2019, 16:25

Penaltiky je napisao/la:
U Brčkom su CZ i Dinamo najjači. Onda idu Sloboda i Sarajevo, taj utisak se u gradu može steći. Imaš i podgrupu Fukare Brčko 049, nisu aktivni koliko znam al godinama su bili svaku na Tušnju.
Nije istina :thumbup:
kakva ba Sloboda, pored gore navedenih ne provaljuj se.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 16:29

dynamodresden1 je napisao/la: Bar ne glumimo navijace sa pistoljima ,nemoj da ti Benju delalica na kucu posaljem :plac:
Ne znam ja koga je taj sto ga spominjes otjero sa neke navijacke proslave na cvili :kafa:

I sa ovim Manijaci Brcko se bili dogovorili na ferku negdje u Semizovcu,gdje bi im se pridruzilo 20-tak navijaca.Medjutim cergari otisli u srednje i sacekali ih dok je brojno stanje bilo znatno manje.Posle se nisu smjeli vratit kroz Semizovac na Kobilju Glavu vec isli preko nekih gora i planina. :urnebes:
23

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 31 jul 2019, 16:30

dejavu je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Nije istina :thumbup:
kakva ba Sloboda, pored gore navedenih ne provaljuj se.
Doduše, ko će nadmašit onu desetoricu. Doduše i Fukare Brčko su bile nekako u tom broju, ali kad su simpatizeri u pitanju Slo/Sar pa onda vi.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2019, 16:34

chily-rz je napisao/la:Najjače kad MMA vrpačići nekog prozivaju a kući ih u kopu nije bilo više od 200 ima pet godina.

Nije jbg sta ces, ima nas koliko ima, zadnjih 5 godina. :kafa:

slika

slika

slika

slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 jul 2019, 16:36

Kakve su ovo rasprave ra i fkr?RA je bolja grupa tu nema rasprave nikakve ba.
23

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2019, 16:37

GOAT je napisao/la:Kakve su ovo rasprave ra i fkr?RA je bolja grupa tu nema rasprave nikakve ba.

Nije u vezi toga rasprava, nego u vezi posjete ukupno na stadionu. Nego i mene interesuje gdje se mogu pogledati prosjecne posjete u zadnjih 4-5 godina na svim stadionima?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 31 jul 2019, 16:39

ANTIFA ! je napisao/la:

Nije u vezi toga rasprava, nego u vezi posjete ukupno na stadionu. Nego i mene interesuje gdje se mogu pogledati prosjecne posjete u zadnjih 4-5 godina na svim stadionima?
https://www.transfermarkt.co.uk/fk-vele ... verein/628
https://www.transfermarkt.co.uk/fk-slob ... erein/5405
Nađi klub na transfermarktu pa idi Stadium > Attendances
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 31 jul 2019, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []