FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 08:22

ElCartel11 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Odakle sad ovo da smo nenositelji ako prođemo u play - off, a Zrinjski nositelj.
Isto kao sto smo bili sad "nosioci" za 3 pretkolo. Imamo jednostavno nestrucne novinare kojim nije za vjerovati.
Nosioci smo ako prodjemo BATE, zbog njihovog jakog koeficienta.
E to je to. Neki novinarcic koji vidi tamo kako pise bez razmisljanja prihvati zdravo za gotovo.

Tek danas su poznati svi parovi nosioca i ne nosioca.
Na listi nosioca ima 6 parova a na listi ne nosioca ima 10 i Logicno je da ce uefa sa liste ne nosioca prebaciti dva para sa najveci koeficijentom na kraju krajeva zato i sluze koeficijenti.
Druga je prica za Lucky luzera, tu nije moglo ici po koeficijentu nikako al bas nikako jer se tu koeficijent nike mogao znati bas nikako.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2019, 08:22

Opet su nam drugi bolji od nasih samih.
Ahmetovic je babo ove lige, a Irfan Hadžić je ispod njega. Njih dvojica nikad nebi skupa igrali.
Mogao si imati ili jednog ili drugog, obojicu ne.
Zato vjerovatno Hadzic nije dosao, jer bi bio zamjena Ahmetu.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 avg 2019, 08:23

Što se tiče Guzine, ko što neko napisa mislim da se tražila baš zamjena za Ahmetovića, a ovaj je preslikan tip igraca, dobar u skoku, dobro koristi prostor, učestvuje u izgradnji igre itd. Hadžić je igrač za šesnaesterca vise, pa imate primjer Handžića koji nije nimalo los igrač ali kad ga uvede tačno se vidi koliko se muči čitava ekipa, jer jbg uigravas ekipu i forsiras stil igre u odnosu na to ko ce ti biti prvih 11, tako se i biraju rezerve, kad ga uvedes da moze nastaviti da radi ono što je ovaj prije njega radio.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2019, 08:35

Zip je napisao/la:Opet su nam drugi bolji od nasih samih.
Ahmetovic je babo ove lige, a Irfan Hadžić je ispod njega. Njih dvojica nikad nebi skupa igrali.
A je.bo majku kod vas nema sivo ,samo crno ili bijelo.
Ahmetović ove sezone Ce da odigra manje od 50 posto utakmica jer Ce ga unistiti umori i povrede.
Ja sam prvi napisao kad je. Guzina usao da to nije los igrač samo mu treba utakmica sa prvim timom ali Hadzic je za njega svemirac realno.
Hadzic nam je trebao dovesti Hadzica svakako jer boljeg spica u ligi nema.Ahmetovic ne moze vise ,kao igrač je bolji od Hadzica ali ne moze tijelo njemu vise izdrzati napore.Nama treba spic koji Ce odigrati 80 posto tekmi najmanje a Ahmet to zbog svojih godina nije vise u stanju.

Jel rahmanovic kaznjen sto neko rece povrijedjen igra tenisa ili???Zbog cega ne tacno kaznjen zvanično.nemoj da mi kakav levat napise zbog krsenja klupske discipline.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 avg 2019, 08:37

Dobri smo klub napreduje al nismo jos dominantni da mozemo uzimati konkurentima igrace i najbolje u ligi.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 avg 2019, 08:38

Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Gavrić, Đokanović, Velkoski, Tatar, Milanović i Handžić. Sloboda bi trebala pasti :)

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 02 avg 2019, 08:53

mma_hz je napisao/la:
Ahmetović ove sezone Ce da odigra manje od 50 posto utakmica jer Ce ga unistiti umori i povrede.
Ja sam prvi napisao kad je. Guzina usao da to nije los igrač samo mu treba utakmica sa prvim timom ali Hadzic je za njega svemirac realno.
Hadzic nam je trebao dovesti Hadzica svakako jer boljeg spica u ligi nema.Ahmetovic ne moze vise ,kao igrač je bolji od Hadzica ali ne moze tijelo njemu vise izdrzati napore.Nama treba spic koji Ce odigrati 80 posto tekmi najmanje a Ahmet to zbog svojih godina nije vise u stanju.

Jel rahmanovic kaznjen sto neko rece povrijedjen igra tenisa ili???Zbog cega ne tacno kaznjen zvanično.nemoj da mi kakav levat napise zbog krsenja klupske discipline.
Pa odigro je Ahmet prosle sezone haman sve jbt, bar sve jače tekme, a nije velika razlika 33 i 34 godine

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 09:03

Moze Ahmetovic u ovoj ligi jos 2 godine odigrati lagano. Nije bas da je on potrosen toliko, druga stvar je sto covjek kad zavrsi sa nama nece vise da igra.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2019, 09:06

mma_hz je napisao/la:

Nemoj buraz zezati, Ahmetovc je tito za sve napadace u nasoj ligi.
Ne gledam ni toliko golgeterski koliko radi momak za ekipu.
Profesionalac je mrtvi, i siguran sam da je dovoljno spreman da i ovu sezonu izgura maximalno.
Ima i svojih mana, promasuje i on.

Ja smatram da ce Guzina da pokaze svoj kvalitet kao i Milanovic, samo mu treba par utakmica.

Pa sjetite se promasaja nasih igraca prosle godine, pocevsi i od Ahmtovica, Hebibovica gdje se i znao prazan gol promasiti. Pa eno i Velkoski je upropastio 1 na 1 priliku protiv Zrinjskog.

Samo treba vise cijeniti nase igrace, jer mi imamo kvalitet i to bas, najbolji unazad godina i godina.

Samo da se malo situacija u klubu smiri, i nadam se da ce se igraci vratiti do Batea, jer vjerujem da ih mozemo izbaciti ako budemo u fokusu 100% na tekmu...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 avg 2019, 09:16

Kazem volio bih da grijesim za Ahmeta prvi ali imam takav osjecaj nbt daBogda ja bio u krivu.
Cijenim ja itekako nade igrače,pa jel osvojena dupla ili nije??Samo kazem ekipu uvijek treba osjezavati sa igračima koji Ce imati vise motiva da osvoje ligu nego pojedini u nasoj ekipi.
Nisam ja nigdje napisao da Hadzic ima mjesto ispred Ahmeta ali djelice on minutažu i u Zrinjskom svakako i sa Lendricem.
Ali zar ne bi bilo dobro da u ekipi imamo npr Pecu.Samo mozes profitirati od njega na svaki način.

Opet ti kazem,kad su svi pljuvali po Guzini dta sam ja napisao kad je usao u igru.I dalje tako mislim.
Treba se znati i naci i u situaciji za gol.A golovi Ce doci.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 02 avg 2019, 09:20

Mi i zrinjski bi trebali biti nosioci, pa ako kojim slucajem prodjemo, red je da nekog normalnog dobijemo za play off...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 02 avg 2019, 09:20

Evo ovdje pise sve o nosiocima i ne nosiocima. Pustite sta portali pisu. Da je nama da prodjemo Bate-a ako Bog da.

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001149/

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 avg 2019, 09:43

Ima li ljudi šanse da se Ahmet vrati do četvrtka.Rekose 10 dana mirovanje,u četvrtak će biti 7.Bar pod inekcijama drugo poluvrijeme.
Što se tiče Slobode ne treba je podcijeniti,al realno imaju lošu odbranu i ne bih trebalo biti problema.Da je zabiti što brže gol,dva, da se manje trošimo.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 02 avg 2019, 09:44

Do sada prodato ukupno 849 sezonskih ulaznica! Aktivnih bijelih članskih 655!

Fudbalski klub Sarajevo je do sada za sezonu 2019/20 prodao ukupno 849 sezonskih ulaznica. Prodaja ulaznica počela je 2. jula 2019. godine, broj prodatih ulaznica po tribinama je sljedeći:

Sjever "Vedran Puljić" - 103 kom

Istok – 347 kom
Zapad – 398 kom
Zapad Galerija – 1 kom

Sezonske ulaznice važe za sve domaće utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo, a prodaja se vrši u Bordo Fan Shopu u ul. Maršala Tita 38/b svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 16 sati.

Cijene sezonskih ulaznica za sezonu 2019/20:

Sjever „Vedran Puljić“ – 25 KM
Istok – 60 KM
Zapad – 80 KM

Prati utakmice šampiona sa istočne tribine za SAMO 3,5 KM ili sa zapadne za SAMO 4,5 KM po meču, a sezonske ulaznice od ove sezone mogu kupiti i navijači koji nisu članovi kluba.

Djeca do 14 godina i žene posjedovanjem aktivne bijele članska karte ostvaruju besplatan ulaz na sve domaće utakmice Premijer lige BiH i Kupa BiH, a Fudbalski klub Sarajevo trenutno ima 655 navijača sa bijelom članskom kartom.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 avg 2019, 09:47

amypitar je napisao/la:Ima li ljudi šanse da se Ahmet vrati do četvrtka.Rekose 10 dana mirovanje,u četvrtak će biti 7.Bar pod inekcijama drugo poluvrijeme.
Što se tiče Slobode ne treba je podcijeniti,al realno imaju lošu odbranu i ne bih trebalo biti problema.Da je zabiti što brže gol,dva, da se manje trošimo.
Pa da rizikujemo duzu povredu i oslonimo se na uvrijedjenog Handzica i tankog Guzinu, a svejedno je realno da ispadnemo? Bunker i igrati na nulu, nadati se spremnim igracima za uzvrat i pokusati izboriti prolaz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 avg 2019, 09:52

mma_hz je napisao/la:Kazem volio bih da grijesim za Ahmeta prvi ali imam takav osjecaj nbt daBogda ja bio u krivu.
Cijenim ja itekako nade igrače,pa jel osvojena dupla ili nije??Samo kazem ekipu uvijek treba osjezavati sa igračima koji Ce imati vise motiva da osvoje ligu nego pojedini u nasoj ekipi.
Nisam ja nigdje napisao da Hadzic ima mjesto ispred Ahmeta ali djelice on minutažu i u Zrinjskom svakako i sa Lendricem.
Ali zar ne bi bilo dobro da u ekipi imamo npr Pecu.Samo mozes profitirati od njega na svaki način.

Opet ti kazem,kad su svi pljuvali po Guzini dta sam ja napisao kad je usao u igru.I dalje tako mislim.
Treba se znati i naci i u situaciji za gol.A golovi Ce doci.
Svakom slucsju treba dovoditi najbolje igrace iz drugih timova, mladje dobi.
Pogodili smo s Milanovicem...

Vjerujem da je to i cilj i plan uprsve, pa polsko. Nece sve preko noci doci.

Samo se treba rjesavati igraca koji su karalterom ravni nuli, zbog nemira u svlacionici.

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 02 avg 2019, 09:55

https://postimg.cc/QHBShzR1

Eo slika da ne saljem pojedinačno

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 avg 2019, 10:23

tilo je napisao/la:https://postimg.cc/QHBShzR1

Eo slika da ne saljem pojedinačno
To znaci do kraja ove godine mora bit izabrana lokaciju , kupljeno zemljiste i uradjena arhitetski svaka etapa gradnje stadiona, sljedece godine natjecaj i u zadnju godinu moras uc spreman da dvim da gradis kad dodje datum . Dok neko javno to ne kaze ispred kluba , sve je patka . Koliko puta smo ga dosad u novinama citali a ne na catu , pa nista. Znaci kad bude konferencija , kad bude svaki detalj razradjen, a gradnja stadiona se obicno najavi godinama prije.Znaci samo konferncija za medije , ispred kluba gdje ce prisustvovat sve glavesine , jer kad i ako se to desi svi ce zeljet da saopste tu vjest . I to ce se dogoditi najmanje dvije godine prije pocetka gradnje . Do tada ovo je ko i obicno .......
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 02 avg 2019, 10:26

Bordo tim za rivala, u slučaju da prođe BATE, može imati neku od poraženih ekipa iz sljedećih mečeva:

APOEL – Qarabag
PAOK – Ajax
Dinamo Zagreb – Ferencvaros
Club Brugge – Dinamo Kiev
Crvena zvezda – Kopenhagen
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 02 avg 2019, 10:29

E vidi ti ovih novinara, oni fakat ne znaju ovu proceduru zrijeba. Stave udarni naslov i pogresne informacije :rol:
Fino pise nosioci su timovi koji ispadnu u 3.pretkolu lige prvaka i 2 iz LE s najvećim koeficijentom i oni stave da mozemo dobiti zvezdu dinamo i slicne. Pa majko draga :stop:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, misstianopenaldo i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []