Football Manager 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2011
crack za fm 2011 imate na gamecopyworld
imate i patch tamo
imate i patch tamo
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moram priznati kako sam doveo Zec-a i Ibricica,Spahica,Dzeku u LFC ubijaju
Zec Odlicno napravljen!

Zec Odlicno napravljen!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Dajte ss-ove transfera i svoje ekipe
Mrsko mi SS-ocve uzimat Tottenham doveo Fellainija,Hazarda.Altidora i Edu Ramosa još sam uzeo i Parka i Maxwella na posudbu.U EPL sam loše krenuo 7 kola 2 pobjede 5 poraza neku sam formaciju bezveze isprobavao,ali vidim da ne ide tako da sada vraćam na 4-4-1-1
U LP 2 kola 8:1 gol razlika
dobio Bayerna 4:0 u gostima i Romu 4:1 kod kuće
Ovo bi mi trebala bit prva postava
Gomes
Čorluka Gallas Bassong Maxwell(Ekoto ponekad)
Lennon Fellaini Modrić Bale
Hazard
Deofe(Keane i Altidore)
U LP 2 kola 8:1 gol razlika

Ovo bi mi trebala bit prva postava
Gomes
Čorluka Gallas Bassong Maxwell(Ekoto ponekad)
Lennon Fellaini Modrić Bale
Hazard
Deofe(Keane i Altidore)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
De ba nemoj mi to radit i postavi SS ekipe i pojacanja ako ne budu do 7 sati kad se vratim iz skole bicu ljut 

- fanatic1991
- Kontakt:
e kakav sam baksuz stavio sam sinoc oko 2 sata da se skida manager a stara ujutru kada je ustala ugasila komp i sve otislo u pm

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
ako nece da mi ucita patch sa footballmanager.com da li to znaci da sam kupio rusku tu verziju??
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
da li može meni
RAM: 1,25 GB
Grafička: NVIDIA GeForce 9400 GT
Peintium 4, CPU 2.40, 2,42
??
Pokrenuo mi je PES 2011 bez problema
??
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
de kad izadje patch za rusku verziju ko prvi naleti na link, nek mu je u emanet da postavi ovde, ako ga nadjete prije neg sto ga fm.com izbaci 

Pa ako ti je pokrenuo PES,kako onda ne moze FM.Unica_Liverpool_ je napisao/la:da li može meni
??

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pannacar je napisao/la:Ako netko želi patchirat rusku verziju potrebno je učiniti ovo:
1. Skinuti FM patch (sa oficijalne stranice FM-a)
2. Instalirati patch
3. Skinut UltraISO i instalirati http://thepiratebay.org/torrent/5788037 ... ullVersion] (3MB) , ili bilo koji drugi ISO editor
4. Unmountati FM2011RU iz Daemona
5. Otvoriti .iso datoteku s kojom inače igrate (FM2011RU) sa UltraISO ili nekim drugim ISO editorom
6. Preimenovati .iso datetoku iz FM2011RU u FM2011 (izbrisati RU)
7. Sejvati .iso datoteku
8. Sada možete mountati FM2011 i igrati sa novim patchem bez ikakvih "Disc not found" errorima
Radi 100%!
Ne kontam te od 4 koraka nikako , moze neko malo objasnit gdje sa ovim fajlom . Iz kojeg Deamona ?? Kakvi su ovo glupi bug-ovi

Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
sa kojeg je ovoPonos Torina je napisao/la:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije ovo je 2011 

jbt pa ništa skoro nisu promijenili što se tiče samog izgleda igrePonos Torina je napisao/la:Nije ovo je 2011

It was turned around so that right looked wrong
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ima li neko da je kupio igru na nekim od sarajevskih pijaca i standova a da je ispravna i uredu tj. ova prava engleska verzija?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Radioglava
- Kontakt:
imaš skinuti grbove. ne samo da dođu grbovi engleske premijer lige, već imaš grbove za sve živo, čak i naša liga.brazzo je napisao/la:jbt pa ništa skoro nisu promijenili što se tiče samog izgleda igrea i da mi je dočekati da otkupe prava na klubove iz Premiershipa pa da bude sve sređeno kao što je u Championshipu grbovi, dresovi i ostalo.
dresove ima isto, samo što nisam skidao, pa ne znam kako izgleda.

evo LINK za grbove ko hoće.
Ja se samo pitam, imal' iko normalnu verziju, pravu. Imal' ko pravi FM 2011, a ne neke rusijske, kazahstanske verzije... Hebo majku svi igraju a niko da ponudi pravi i dobar link... Sve moraš uzet nakvu rusku pa onda pachovat za englesku pa opet neki đavo... vidim nekima ne uspijeva pa nemam hrabrosti skidat 2G a ono nevalja...dr.van nostrand je napisao/la:ima li neko da je kupio igru na nekim od sarajevskih pijaca i standova a da je ispravna i uredu tj. ova prava engleska verzija?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa ja... ja sam vec skino rusku verziju i naisao na milion mahana , sad obiso pijace , iskiso do koze , svi imaju samo rusku "patchovanu" verziju.... fakat me strah skidati ponovo jer neznam sta cu skinutiGunnerS je napisao/la:Ja se samo pitam, imal' iko normalnu verziju, pravu. Imal' ko pravi FM 2011, a ne neke rusijske, kazahstanske verzije... Hebo majku svi igraju a niko da ponudi pravi i dobar link... Sve moraš uzet nakvu rusku pa onda pachovat za englesku pa opet neki đavo... vidim nekima ne uspijeva pa nemam hrabrosti skidat 2G a ono nevalja...dr.van nostrand je napisao/la:ima li neko da je kupio igru na nekim od sarajevskih pijaca i standova a da je ispravna i uredu tj. ova prava engleska verzija?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
A ovdje svi nešto igraju, postavljaju ss trannsfera itd itd... Hebo majku, a cicija 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.