Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 13:42

Toxicity je napisao/la:Ma u nadolazećem Classicu otkrit ćemo sve čari Barcelonine odbrane, nažalost prošle godine nismo imali sreće, imali smo par zicera, još se čudim kako je ono tupavi Valdes odbranio Ronaldu..

@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti :?
Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 nov 2010, 13:46

anonymousHD je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ma u nadolazećem Classicu otkrit ćemo sve čari Barcelonine odbrane, nažalost prošle godine nismo imali sreće, imali smo par zicera, još se čudim kako je ono tupavi Valdes odbranio Ronaldu..

@Andres - Mi smiješni? Zašto, što smo kontrolirali utakmicu od početka do kraja? Što smo zapucali par zicera, što su Pepe i Carvalho bili neprelazni u odbrani? Što su Xabi i Khedira dominirali u vezi.. Tu neke penale spominješ - to je meni jedina smiješna stvar u čitavoj ovoj priči.. Jedino što se možemo složiti je to da Ronaldo stvarno previše forsira šut, al eto prvi je strijelac kluba pa si to može dopustiti :?
Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.

Ma ne kažem da on ne pogodi al dosta bi se bolje proizvelo da nekad i asistira ;).. Al sve u svemu dosta nam toga od njega ovisi..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 08 nov 2010, 13:49

anonymousHD je napisao/la:Ma neka šuta brate, ima dobar šut, nekad će pogodit`, nekad će golman loše odbranit`, naletit` će neki naš igra, primjerice protiv Herculesa, Ronaldo sa 35m ošuta, golman kiksa, Di Maria pogodi. Treba nam ovi šuteva bgm. I mene iritira što stalno šuta, al` ima i dobrog u tome.
Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradice :lol: :lol: , ma legenda covjek..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 13:56

bayern4ever je napisao/la:Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradice :lol: :lol: , ma legenda covjek..
HAHHAHHAHAHHAH :D Ja taman promjeni avatar xD
Umjetnost je znat` upast, a da ti sudija svira faul. Tako su barem meni govorili treneri. Jest ružno vidjet` kad neko upadne, a protivnik mu ništa ne uradi, al` Bože moj. Ma i CR7 pruža dobre partije i sigurno će biti uspješniji nego što je R9 u Real Madridu bio.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 08 nov 2010, 14:00

anonymousHD je napisao/la:HAHHAHHAHAHHAH :D Ja taman promjeni avatar xD
Umjetnost je znat` upast, a da ti sudija svira faul. Tako su barem meni govorili treneri. Jest ružno vidjet` kad neko upadne, a protivnik mu ništa ne uradi, al` Bože moj. Ma i CR7 pruža dobre partije i sigurno će biti uspješniji nego što je R9 u Real Madridu bio.
Neznam brate , za mene je jedan Ronaldo , mislim da ga maneken nece moci nadmasiti , ali vidjecemo sve je moguce ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 14:14

bayern4ever je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:HAHHAHHAHAHHAH :D Ja taman promjeni avatar xD
Neznam brate , za mene je jedan Ronaldo , mislim da ga maneken nece moci nadmasiti , ali vidjecemo sve je moguce ;)
Jedino ga možda nadmaši po broju golova, a ostalo nema šanse. Ronaldo je imao neverovatnu karijeru, po meni uz Zidanea najbolji igrač svih vremena.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 nov 2010, 14:14

bayern4ever je napisao/la:Brate sve stoji to sto kazes, ali zar te nije stid tog padavicara drzati na avataru , ajde da je tu Ronaldo Luiz Nazario De LIma pa bi shvatio jer je to igrac koji je pruzao sjajne partije u Realu , jos se sjetim one njegove bradice :lol: :lol: , ma legenda covjek..
HAHHAHHAHAHHAH :D Ja taman promjeni avatar xD
Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete dirali
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 14:17

Raul7 je napisao/la:Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete dirali
Ne, ne, nisi me shvatio. Mislio sam da može biti uspješniji po broju golova od Ronalda, pogledaj moj post iznad. Ronaldo i Zidane su za mene najbolji igrači svih vremena. Cristiano, Messi, nikad im neće biti ni do koljena.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 nov 2010, 14:18

Raul7 je napisao/la:Nemoj molim te da poredis CR-a sa jednim od najboljih igraca svih vremena Ronaldom. Jedam je Ronaldo, CR je dobar ali ni blizu kakav je bio debeli i nikada ga nece stici. Cak i ako bude uspjesniji, tj. ako osvji vise trofeja opet se nece moci porediti sa Ronaldo. Ni on ni messi. A samo ne kontam zasto se raspravljate sa andresom? Pustite dijete nek napise sta zeli, plakace akoga budete dirali
Ne, ne, nisi me shvatio. Mislio sam da može biti uspješniji po broju golova od Ronalda, pogledaj moj post iznad. Ronaldo i Zidane su za mene najbolji igrači svih vremena. Cristiano, Messi, nikad im neće biti ni do koljena.
Ok ,pardon, nisam dobro procitao ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2010, 14:25

neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka a danas će na detaljnijim pregledima biti utvrđeno njegovo stanje.On će vrlo vjerovatno propustiti utakmicu 1/16 finala Kupa Kralja protiv Murcie ali bi trebao biti spreman za Sporting..
Mou je juče izdvojio Carvalja i Kediru takođe je pohvalio Benzemu i rekao da če igrati protiv Murice od prve minute(utorak)
od 98 timova koji se takmiče u ligama Petice jedino su Real Madrid i Manchester United ove sezone neporaženi, s tim da United ima dosta slabiji učinak od Reala.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 08 nov 2010, 16:11

@Andres Smjesno ste pobjedili , cist Penal nije sviran Atleticu , a ono sto vi pricate da je Na Di MAriji bio , ono nema trunke penala , ejr i sam komentator i svi normalni su vidjeli da je Simao prvo loptu izbio pa onda Mariju pokupio,, Toliko o namjestanju tekmi ! Smjesni te u svaku ruku , El Classico ce standardno biti ne zanimljiv,, Solidno igrate , al ako Barci bude vea Xavi , Iniesta i Busquets , nece se Ozil , Marija i CR sastavit sa loptom

Koja stozina...
Zapitaj se malo koliko si smijesan :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 16:50

Raul_64 je napisao/la:neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka..
:o Čuj očnog kapka, pa kako to uspi povrijedit... svašta... :mrgreen:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2010, 16:53

GunnerS je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:neko je pitao za Carvalja zadobio je povredu očnog kapka..
:o Čuj očnog kapka, pa kako to uspi povrijedit... svašta... :mrgreen:
pošto ih je razorio kako u odbrani tako i u napadu. I na kraju, kad mu nista nisu mogli, izrovise mu oci :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 16:59

Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?! :?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 17:03

GunnerS je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?! :?
Ma u skoku ga Costa udario laktom, al dobar je on..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 nov 2010, 17:07

GunnerS je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako je to uspio provrijedit. Jel' ga neko rukom il šta ?! :?
jest mislim da je Costa u skoku ga zakačio...ružno je izgledalo krv je išla bukvalno iz očiju ali kažu da nije ništa ozbiljno i da če Murciu propustiti više zbog poštede nego zbog toga...Albiol ulazi...svakako odbrana neče/nebi trebala imati veče probleme

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 nov 2010, 17:18

slika

Evo Carvalha nakon udarca Coste.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 nov 2010, 17:22

Isto da plače al krvavo :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 08 nov 2010, 18:53

hebo ti to pogledaj ovog ranjenika :lol:
slika
al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati tamo pa vamo se valja omG :mrgreen: :mrgreen:
je** ti BRAD PITTA za njega :mrgreen:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 08 nov 2010, 19:03

robovi88 je napisao/la:hebo ti to pogledaj ovog ranjenika :lol:
slika
al ovom valjanju po terenu na kraju se nemogu nasmijati tamo pa vamo se valja omG :mrgreen: :mrgreen:
je** ti BRAD PITTA za njega :mrgreen:
ok shvatili smo ;)

A sad malo carolije. Ako je iko dao vise spektakularnijih golova od ovog gospodina recite. Izjavio je da nema sanse da zavrsi trenersku karijeru a da ne trenira Real. HUGOL!!

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.