FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 05 nov 2010, 21:54

slika

Veoma bitna tekma nakon dva poraza ovaj se mec na Marakani MORA pobediti.Na noge nam dolazi veoma kvalitetna ekipa OFK Beograda.U zadnjih pet utakmica OFK je pobedio Spartak na Karaburmi,remizirao u Cacku,Novom Sadu te kuci sa Smederevom a porazen je kuci od Rada sa 0:1.Oni ove sezone igraju na principu toplo-hladno,imaju odlicne igrace koji mogu da odigraju odlicnu partiju,videli smo to na pocetku sezone u Evropi.
Statistika kaze da je igrano 24 utakmice od toga 18 nasih pobeda,4 remia i 2 pobede "Romanticara",uz apsolutnu nadmoc od 45 datih i 15 primljenih golova.
Mi u ovaj mec ulazimo sa imperativom pobede.Bio je upitan nastup Ninkova ali kako sam cuo on ce da zauzme svoje mesto kraj aut linije,a u igru bi trebao i Guma.
Sto znaci da bi sastav trebao biti:Stamenkovic,Ady,Psiho,Tosic,Paja,Isah,Guma,Koroman,Kadu,Trifunovic,Kaludjerovic.
Od utakmice ocekujem jednu tvrdu igru,kako smo to i navikli vidjati bez neke preterane lepote u igri te nas gol negde oko 80.minute za minimalnu pobedu.
Na tribinama ocekujem opet nekih 9-10000.
Za one koje zanima mislim da bi prenos trebao da bude na PST(ex Fox) od 18:15. :?
slika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 nov 2010, 23:28

Nazalost nema na RTS Sat prijenos jer ce u nedjelju biti ovo na programu 12:55 Fudbal,Jelen super liga: Habitfarm javor-Sloboda, prenos :roll:

ako zvezda ove ne nabusi 2-3 razlike nisre ni za sta ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 nov 2010, 12:42

Gledo sam Zvezdu protiv Hajduka u proslom klolu i tanko je to bilo...ja ne pamtim losiji tim zvezde,bar po imenima,mada je to tu negdje zadnjih godina,sto i rezultati pokazuju.Muce se sa igrom i jos je nisu nasli ...pravog spica i nemaju,ostalo tu i tamo.Partizan je individualno kvalitetniji i tu je prevaga...ukoliko se ne pojacaju titula opet ide crno-belim :D 8-)

Btw..sta bi sa Bekvalcem,jel dobar???? :?
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2010, 13:19

sarajlija89 je napisao/la:Gledo sam Zvezdu protiv Hajduka u proslom klolu i tanko je to bilo...ja ne pamtim losiji tim zvezde,bar po imenima,mada je to tu negdje zadnjih godina,sto i rezultati pokazuju.Muce se sa igrom i jos je nisu nasli ...pravog spica i nemaju,ostalo tu i tamo.Partizan je individualno kvalitetniji i tu je prevaga...ukoliko se ne pojacaju titula opet ide crno-belim :D 8-)

Btw..sta bi sa Bekvalcem,jel dobar???? :?
Pazi ovaj tim i nije toliko los kada bi svi hteli igrati kako znaju.Ima tu stofa da se napravi za titulu,samo kada bi trener birao ekipu po kvalitetu a ne po imenima.Tada zasigurno u ekipi ne bi igrao ni Psiho,a ni Milovanovic vec bi tu bilo mesta za neke druge igrace.Kada Koroman ne bi driblao i bio onaj pravi krkan sa Pala Zvezda bi imala odlican napadacki potencijal,videlo se to u nekoliko utakmica ove sezone da kada Koki igra fudbal u pravom smislu te reci da smo dosta opasni po gol protivnika.Ne slazem se u vezi napadaca,Zvezda ima pravog napadaca,uz Clea najboljeg lige,igraca koji ce za 2-3 godine da nosi igru reprezentacije,ali Kaludjerovic je napadac koji mora da se hrani loptama(opet kao Cleo)a to u ovakvoj Zvezdi ne moze jer nema pravih lopti,dao je koliko 7-8 golova ne znam tacno i imao jos 4-5 pogodjenih precki i stativa,to je veoma dobar procenat,ali za nesto vise moraju se ukljuciti vezni igraci pre svega Cadu i Milovanovic(sto ce biti izuzetno tesko za ovoga drugog),a tek onda i krilni igraci.
Problem Zvezde je najvise u pravome playu.Uprava je bila veoma pametna pa je uspela da otpusti Molinu koji bi sada bio Kaka za citav nas vezni red,i koji bi hranio Andriju bas kao Moreira. :)
Nedostatak je i u sirini napadaca,pored Andrije ostali su van forme,Jevtic i Trifunovic ne mogu bazene pogoditi,a Perovic ne moze da osuta a ne da pogodi gol.Svi su totalno van forme i na zimu ce se morati traziti napadac.
Pored vec spomenutog napadaca nama ce na zimu trebati jedan pravi play,te jedan stoper najmanje a sve zavisi ko ce otici.Jedna od gotovo sigurnih akvizicija je povratak Guaya,sto bi dodatno pojacalo odbranu.Ne treba zaboraviti da pored Adya mi na stoperu imamo povredjene Vilotu i Denia,ta ako se oni vrate u onu formu u kakvoj su bili bice to najjaca 4 ne samo lige nego mozda i regiona. ;) Ali sta nam vredi odbrana bez napada tako da cemo morati tu nesta da uradimo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2010, 20:53

Kakva igra,kakav raskos talenta,brzine,znanja,nebi nam pozavideo i jedan ispodprosecni petoligas. :roll: :oops:
Nema se sta puno reci,OFk je nadigrao Zvezdu(dobro nista novo u ovoj sezoni)a Trifunovic postigao taj jedan gol koji je prevagnuo.Bas kako sam i najavljivao u uvodu tekme da cemo da pobedimo minimalno to se i desilo,samo sto sam taj pogodak ocekivao negde oko 80.minute.
Jednostavno ova igra Zvezde je nizasta.Igra u kojoj igraci igraju ono sto ne znaju,tako u ovoj formaciji imamo stopere koji nisu jos dovoljno uigrani te su poprilican broj puta lopte prosle izmedju Adya i Mikica.Imamo bekove koji su prepusteni sami sebi jer nemaju pomoc ostalih igraca te je veliki pritisak na njemu.
Imamo ultra mega giga nepokretnog Milovanovica aka nevidljivi jer ne znam da li je dotakao loptu osim onog jednog suta iz pizdica koji je lagano uzeo Saranov,Isah je dosta bolji bio od njega,borio se po koji put udario protivnickog igraca te dobio zuti.Mada imam nedoumicu kako je on uopste igrao ovaj mec kada je imao 4 zuta. :?
U ekipi smo imali ocekivano beskorisnog Koromana koji jedva da je video protivnicki peterac,i nazovimo ga desno krilo Kadua koji je vise bio na centru i ka sredini nego na krilu te po ko zna koji put ostavljao Paju samoga tamo.Trifunovic iako postigao gol je i dalje neopevano govedo,stalno se vracao po loptu nebi li ukenjao svaki napad,a imao je i jednu svadju sa loptom kada mu je Kadu dao loptu u kontri a njemu trebalo dobrih 10-ak sekundi da je ustopa i na kraju je otisla u aut.
Da ne pricam o Kaduu i njegovim bravurama sa loptom,dva promasena zicera(ne broje se vise jer ih ima sigurno preko 10 u ovoj sezoni),te njegovo otvaranje kontre gde umesto Kaludjerovicu on daje loptu momku sto dofaca lopte. :lol: :roll:
Jedino vredno pomena u danasnjoj utakmici je debi supertalentovanog Srnica koji je usao u 85.minutu.
Osim pobede nista drugo ne vredi pamtiti,uspeli smo upisati novu pobedu ali je sramota da smo to uradili na ovakav nacin,igrali smo onako kako igraju gosti na Marakani,potpuno bezvoljno sa tek ponekom pretnjom ka golu OFK Beograda.
Na tribinama po mojoj proceni 10000-11000,uz dobru podrsku severa koju ovi igraci ne zasluzuju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 nov 2010, 02:17

Pobjeda i bodovi su najbitiniji :!: ALI, sa ovakvom igrom nemamo teoretske šanse, ne da uzmemo titulu, nego i da zaprijetimo partizanu, a o evropi da ne govorimo. Bezidejno, bezvoljno i još mnogo toga sa prefiksom bez. Užasno slabo, sa kamarom grešaka na sredini, totalno djelujemo neuigrano (u novembru :lol: ), čini mi se u određenim momentima da pojedinci ne znaju ni šta igraju u ekipi. Pritisak na ekipu je sigurno postojao nakon sva poraza, ali to nije izgovor da Kristić uvodi Savija i zatvara utakmicu kod 1:0 za nas, ko da igramo protiv Barse a ne OFK-a. Nešto se mora mjenjati jer već sada, gledajući po igri, ali i igračkom kadru, titula je daleko skoro svjetlosnu godinu. Priča se o pojačanjima, o novom treneru (Kristić će otići prije ili kasnije, to je sigurno), spominje se Ibrahim Gueye (što bi bilo odlično).
OFK se predstavio kao jedna dobra ekipa koja je nadigrala Zvezdu na sredini terena, dobro posložena, sa mnogo mladih talentovanih igrača, sa mladim trenerom koji je odlično postavio taktiku sinoć. Stvarno će biti šteta ako ne izbore evropske utakmice naredne sezone.

Stamenković - većim dijelom utakmice bio nezaposlen, ukrotio par laganih šuteva na gol, ali je na kraju mogao sve da uprska. Prvo, nepotrebno istrčavanje gotovo na 16 m, a kasnije i loše ispucavanje lopte.Na sreću, sve je dobro završilo. Uglavnom nepouzdanm što je najgora osobina koju golman može imati.
Ninkov - kapiten u sinoćnjoj utakmici možda jedini zaslužuje neku minimalnu prolaznu ocjenu zbog asistencije za gol Trivunovića i još jedan odličan centaršut kad Kaluđer nije baš najbolje zahvatio loptu glavom. Imao je Ninkov kasnije par izleta u napad, ali ništa specijalno.
Tošić - ništa nije pokazao, opet! Ja ipak vjerujem u njega, vjerujem da će kad-tad ući u formu. Sjećam se njegovih sjajnih partija sa ep za mlade u holandiji 2007. kad je činio štoperski tandem sa Banetom Ivanovićem i kad je razvaljivao, iako mu je primarno mjesto bek. Dugi period neigranja je iza njega i treba imati strpljenja sa njim.
Ady - I on je, kao i čitava ekipa, podbacio. U prvom poluvremenu je dva puta pogriješio kad su Radivojević i Marković imali šanse. Može mnogo bolje.
Mikić - što reče @devil, neuigranost sa Adyjem je bila primjetna, Milić mu je pravio dosta problema. Nije loš, ali za neka veća iskušenja treba nam bolji igrač.
Koroman - dobro čuvan sinoć. praktično, nije se vidio.
Cadu - momak definitivno nije u formi, ništa mu ne ide od noge, ali to nije razlog da mu se zviždi. Jedan je od rijetkih koji svaku utakmicu grize do zadnje minute, srčan i borben. Meni jedan od dražih igrača u Zvezdi. Trebao je sinoć ipak igrati Vešović od početka.
Isah - Igrači OFK-a su dominirali na sredini terena, nametnuli su svoju igru, a Isaha nigdje ne bi da ru igru kvari , što mje njegov osnovno zadatak.
Milovanović - Uffffffffffff.... kao Casper je. Nevidljiv, ništa nije napravio. Imao je onaj jedan šut, ali to je sve od njega. Ispod svakog prosjeka. On će doći u formu, u to ne sumnjam, ali koja nam korist kad on na kraju sezone ode. Lično bi volio da se umjesto njega forsiraju neki drugi igrači.
Trivunović - zabio gol i ništa više. Dosta od njega, hvala mu. :D
Kaluđerović - dobro čuvan. Mnogo trčao, ali ništa napravio nije osim one sjajne šanse u prvom dijelu na centrić Ninkova kad nije dobro zahvatio loptu.

Naš narod kaže da se pita od gov.ana nikad nije mogla napraviti. Nama trebaju pojačanja u svakom smislu i to mnogo pojačanja.

"Zvezda živi u prošlosti" by Dragan Đurić. :lol: :lol: :lol: :lol: Nije bitno šta kaže, nego ko kaže!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 nov 2010, 13:46

slika
slika

[youtube][/youtube]

Jedan domaci zadatak za sve.
Niko nema Zvezdo to sto imas ti !!!

slikaslikaslikaslika

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 00:15

Devil je napisao/la:slika
slika

[youtube][/youtube]

Jedan domaci zadatak za sve.
Niko nema Zvezdo to sto imas ti !!!

slikaslikaslikaslika
stigla ekipa Fratrie u BG 8-) a još i prejaka koreo ;) ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 nov 2010, 15:07

[youtube][/youtube]

Prelepa nova pesma,jos kada se dodatno uvezba bice perverzija. :o ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2010, 15:17

slika

Doslo je vreme i za novu utakmicu 1/4 finala Kupa Srbije.Ovaj put protivnik nam je Teleoptik.Dakle mini derbi sa gostima iz Zemunela.Veoma bitna utakmica za nas,moramo da prodjemo dalje da vratimo samopouzdanje,da pokazemo da mozemo da igramo.Videli smo posle derbia sa Partizanom kako smo raskomadali Borac,a mogli smo im dati jos minimalno 2-3 koliko smo prilika imali.Onakva igra je blizu one igre kakvu trazimo.Da se razumemo nije ni ono igra za titulu ali je dosta bolja od vecine utakmica ove sezone.
Teleoptik je mini Partizan,njegov mladji brat.Vecina igraca je ugovorom vezana za Partizan,a skoro svi su prosli omladinsku skolu Partizana.Teleoptiku ne cvetaju ruze trenutno su u Telekom ligi blizu opasne zone i u poslednjem kolu su porazeni od Srema u Zemunu.
Secam se tekme pre nekoliko godina kada smo u kupu igrali u Zemunelu,tada nas je sa klupe vodio Kosanovic.Igrali smo u jednom izmenjenom sastavu,i pobedili sa 2:1 golovima Barcosa(prvi gol za Zvezdu)i Moline mislim,ali je Teleoptik fulio sijaset prilika za neresen rezultat te smo ipak prosli dalje.
Ja se nadam da ce Kristic da izvede jedan kombinovan sastav te da ce da da priliku mladim Spajicu i Srnicu,bar po 45 minuta,ali tesko ce to da izvede.
Dakle je bih voleo ovaj sastav:
Stamenkovic,Mikic,Ady,Spajic,Tosic,Isah,Koroman,Vesovic,Spajic,Trifunovic,Jevtic, ali tesko da ce do ovoga doci,jer imam takav osecaj da ce da zaigra i Milovanovic,i Ignjatijevic.
Vreme je lepo nekih 22 C je temperatura,ali posto je radni dan ocekujem posetu kao i protiv Rada od nekih 4-5000 gledalaca.
Tekma se igra od 18:00,a prenosa nema koliko sam video.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 nov 2010, 20:05

Zvezda u 157 minutu dala gol i izbacila nas iz kupa...Svaka cast momcima ipak, bice bolje sledeci put...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 nov 2010, 22:06

Prosli smo dobro je,po ko zna koji put unatoc losoj igri uspeli smo da savladamo svoga protivnika.Ovaj put kao i dosta puta do sada od sudijske pistaljke bio je brzi Kaludjerovic.
Po jednom lepom vremenu za fudbal i pred nekih 7-8000 gledalaca Zvezda je odigrala lose.Prva (polu) prilika odmah na startu Koroman izvodi korner a nakon jedne lopte na 25-30 metara Milovanovic je salje pored gola.
Do gola Teleoptik jedva da je presao na nas polovicu,i kada su presli uzimali smo je lagano,no u napadu nismo pretili,tek jos jedan pokusaj Isaha ali pravo u golmana Teleoptika Petrovica.
I onda gol gostiju Mikic je pogresio,loptu mu je oduzeo mislim Lukic koji je daje Antelju za vodstvo od 0:1.Moje neko misljenje je da je Stamenkovic ovde mogao i morao bolje reagovati.
Posle gola mi opet imamo loptu,ali opet tesko stvaramo prilike,no mogli smo negde oko 25.minute postici gol,na asistenciju Paje,Kaludjerovic zamalo kasni na nju i ona zavrsava u rukama Petrovica.
Zatim jos jedna lepa sansa Teleoptika,imali su kontru 3vs2 jer je Mikica mrzelo da trci za igracem ali mislim Djordjevic na povratni pas salje loptu izvan Marakane. :lol:
Na startu drugog dela odmah gol,jedna lepa akcija gde Vesovic pogadja u glavu Kaludjerovica koji sa 6-7 metara pogadja mrezu.Nakon toga jos jedan pokusaj Vesovica,pa onda jos bolji,Koroman ga je pronasao a ovaj sutirao mlako pravo u Petrovica.Zatim Stamenkovic salje dugu loptu za Vesovica a ovaj sutira no Petrovic brani.Opet jedan smiraj meca gde nema prilika i zatim sut mislim Jojica,jedan od retkih u drugome delu ali Stamenkovic brani.Zatim je i Savio oprobao sut ali Petrovic brani.I onda kada su svi cekali kraj i penale Milovanovic salje pas za Kaludjerovica koji ne gresi za prolaz u 1/2 Kupa Srbije.
Drugo poluvreme koje smo odigrali je jedno od boljih ove sezone,Teleoptik nije ozbiljnije presao centar osim toga suta Jojica,imali smo posed lopte pa sigurno nekih 70-80% i nekih 7-8 suteva ka golu(vrlo dobrih)ali lopta nije htela u mrezu.Igraci su grizli na terenu kao nikada do sada,moram priznati da ih nisam gledao takve ove sezone.
Stamenkovic nije imao posla,primio taj gol za koji opet kazem da je neko moje misljenje da je mogao bolje reagovati.
Ady doktor fudbala,pokazao da osim Krstajica nema konkurencije u ligi,i jedan od retkih koji ove sezone zasluzuje ovacije severa,sto je i dobio.
Ignjatijevic definitivno u konkurenciji za najnekorisnijeg beka lige.
Mikic se ipak dosta bolje snalazi na desnom beku,danas je ovo bilo pristojno,ali nije to to.
Paja kao i uvek ove sezone,borben,solidan,ali njemu fali partner u napadu,prosle godine on i Lazetic su bili dream team ali sada je to veoma tanko u napadu.
Isah veoma dobar presekao dosta napada,nekoliko dobrih pasova,borbenost i jedan lep pokusaj
Milovanovic mozda i najbolja partija ove sezone,asistencija za gol,trcao vise nego obicno uspeo se i oznojiti ali mora on puno bolje
Vesovic zamenio neprimetnog Kadua,i pokazao u dva napada vise nego Kadu za citavo poluvreme,mora igrati prvu.
Koroman,pristojan ali nista vise od toga,i on je grizao u drugom delu ali mora puno bolje
Trifunovic nista posebno,mozda bi bilo dobro probati Perovica ili Jevtica
Andrija odlican dva gola za prolaz dalje pokazuje kakav je napadac,da njemu samo trebaju lopte veze i on to resava rutinski.

Mislim da kada bi na svakome mecu prikazali borbenost kao u drugome poluvremenu da bi daleko dosli,da bi lakse igrali,no pored nedovoljne spremnosti igraca,veliki je problem i u njihovim glavama koji ce se morati resiti.
Moram priznati da sam prijatno iznenadjen posetom danas,da i pored radnog dana 7-8000 je odlicna cifra i dokaz ko jedino moze dovesti navijace na tribine u ovoj ligi.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 nov 2010, 23:23

jesu li se pojavili navijači Partizana na toj tekmi :? ?
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 nov 2010, 23:44

brazzo je napisao/la:jesu li se pojavili navijači Partizana na toj tekmi :? ?
Partizan je igrao u Nisu!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 nov 2010, 23:47

NukeR_G1970 je napisao/la:
brazzo je napisao/la:jesu li se pojavili navijači Partizana na toj tekmi :? ?
Partizan je igrao u Nisu!
znam za to, ali nisu otišli svi iz BG-a pa zato pitam a od te tekme se može napraviti neki minijaturni vječiti derbi barem na tribinama.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 11 nov 2010, 00:09

Bice to derbi za koju godinu :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 nov 2010, 23:28

Sutra derbi kola na Banjici Rad-CZV od 13:00.
Mrzi me da pisem neki detaljni uvod sada.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2010, 16:26

Prelepo.Moram priznati nisam ocekivao pobedu u ovoj utakmici na Banjici.No momci su me jos jednom odusevili svojom borbenoscu ali i dalje je igra nedostojna drzavnog prvaka i evrope.U jednom lepom fudbalskom ambijentu na nekih 21-22 C,pred 2000 gledalaca(zbog sigurnosti smanjen uveliko kapacitet) gledali smo jedan solidan fudbal za nase uslove,nije ni blizu najlosije utakmice prvenstva,ali ni blizu najbolje utakmice prvenstva.
Kako smo krenuli na pocetku verovao sam odmah da uzimamo tri boda ali sam znao da je Rad veoma opasan.U 3.minutu jedna lopta Vesovica za Koromana koji umesto da iz prve sutira pegla loptu(po obicaju)i daje loptu za Jevtica koji se ne snalazi najbolje na 3-4 metra od gola.Prvo Rad ima veliku priliku,Mikic ne izlazi na vreme za ofsajd i Dimitrijevic treba da izadje 1 na 1 sa Stamenkovicem ali mu lopta lose odskace i odlazi u aut.Zatim je Rad imao priliku ali Jovanovic sa 4 metra pocetnicki sutira od zemlju cime je propala najbolja prilika prvog poluvremena.Zatim priliku ima Andric ali Stamenkovic iz drugog pokusaja brani.Pokusao je za nas i Kaludjerovic iz voleja ali Borjan na mestu.Pokusao je posle njega i Savio ali njegov sut odlazi pored leve stative Borjanovog gola.
Drugo poluvreme krece isto kao i prvo u jednoj mirnoj igri na sredini terena,i onda mi dobijamo crveni karton.Reljic je imao dva faula na utakmici i za oba dobijo zuti,kvalitetan levat.No onda jedan slobodnjak za nas,Bogdanovic ga je izveo,a Trifunovic(malo pre toga zamenio koromana)lose prima loptu no ona mu se odbija na glavu i matira Borjana.Ovaj gol moram priznati malo sumnjiv ali mislim da je cist.Mikic je 100% bio u ofsajdu,ali mislim da Trifunovic nije,no osim golmana Borjana niko nije dizao ruku za ofsajd tako da mislim da je gol cist.Rad tada krece jako sa nekoliko suteva mora se reci blagih i zicer sansom,mali Cava (Dimitrijevic) je izmesao nasu odbranu i dodao loptu Jovancicu koji je bio na metar od naseg gola ali promasuje citav pogodak cime skida Jevtica sa cela najgorih promasaja sezone.Nakon toga i Jovanovic ima priliku ali Stamenkovic odlicno brani.Do kraja i mi imali jos 1-2 pokusaja no bez promena bas kao i Rad.Ako bi sve pogledali ovde bi mozda najrealni bio remi,ali nisam nezadovoljan ni pobedom. :) Prosli smo veoma tesko gostovanje na Banjici bez primljenog pogodka.
Stamenkovic I dalje pokazuje njegovu najvecu boljku a to je cekanje lopte,jos uvek umesto da krati putanju lopti ceka je i onda pokusava hvatati sto se moglo osvetiti u dva navrata ali sacuvao je svoju mrezu sto je najbitnije.
AdyDoktorski opet,i dalje ima problem sa komunikacijom ali profesorski igra.
MikicDobro se snasao danas na stoperu sa Adyem,imao onu gresku kada je mali Cava mogao da izadje oci u oci sa Stamnkovicem ali to mu je i jedina greska danas.
Paja Dosta nervozan bio na pocetku utakmice,dobio i zuti ali je ostatak odigrao smireno i doktorski,no i dalje ovo nije ni 50% Paje od prosle sezone.
Reljic Adzicev pulen pokazao zasto ne zasluzuje mesto u prvom timu,dva prekrsaja i crveni karton,doduse mogao mu je Majo progledati za jedan kroz prste ali nije hteo.Vidi se zasto je tek treca opcija na levoj strani.
TosicUsao u igru u drugom delu i pokazao Reljicu kako se igra levi bek,jedna od najboljih partija ove sezone,necu sada reci da se vraca u formu da ga ne ureknem kao prosli put.
SavioIgrac utakmice definitivno,prvo poluvreme nije toliko odudarao ali u drugom delu fenomenalna partija.
BogdanovicTrcao dosta,asistirao kod gola,sprecio nekoliko opasnih napada Rada i zasluzuje dobru ocenu,no i dalje on nije neki preterani kvalitet,ali za Milovanovica je ipak doktor.
KoromanI dalje stojim iza svojih reci da Koroman nije igrac za van Marakane gde su manji tereni i losija trava,jednostavno danas nista osim asistencije za Jevtica na pocetku koju ovaj drugi nije realizovao.
VesovicJedan od boljih igraca ove sezone u Zvezdi,borben,kvalitetan danas je ostao bez snage poslednjih 20-ak minuta.
MilovanovicApsolutno nista od kako je usao u igru.
JevticVeoma los osim one jedne prilike nista narocito
TrifunovicUsao u igru i postigao gol par trenutaka kasnije.Jos jednom pokazao da je joker sa klupe,osim gola nista narocito nije uradio.
KaludjerovicTrudio se poprilicno dve (polu)prilike osim toga nista vise.

Fudbaleri rada su pokazali da su jedna od jacih ekipa ove sezone,Nikolic odlicno vodi ovu ekipu,i prednost im je sto su duze vreme u vecini na okupu te se lepo poznaju.Imaju nekoliko super zanimljivih igraca poput Dimitrijevica novog reprezentativca,Luke jednog od najbrzih igraca JSL,i Todorovskog denog beka kojem predvidjam igranje u jednom od vecitih sledece sezone.
Najlosi pojedinac utakmice definitivno Majo Vujovic sudija ovoga meca.Dao je crveni Reljicu,kada se sagleda i jeste za crveni ali za prvi start mu je mogao pogledati kroz prste pogotovo sto je 5-6 startova Rada kasnije okarakterisao kao obicne iako su bili na nivou Reljicevog.Zati udaranje laktom Kokovica nije video,pa start Todorovskog sa ledja nije okarakterisao zutim kartonom,zatim Kokovicev karate potez kramponom prema glavi nije svirao,a za to se daje zuti no Kokovic ga nije dobio do kraja utakmice,jedan lakat je video ali je pustio prednost jer je bio cak aut za nas.Jedno udaranje bez lopte nisam video koga mislim Andrica je okarakterisao kao obostranu krivicu.Povlaenje za dres od cak dvojice igraca Rada u situaciji kada Trifunovic moze da ih prodje i ide okomito ka golu nije video iako se za to daje zuti karton,u nastavku Kristic ulece na teren,a oni jedva docekali da ga iskljuce.
Definitivno pokvarena utakmica iskljucivo njegovom krivicom.

Sledece kolo smo na Marakani protiv Borca za zavrsetak polusezone na Mari.
edit:Ipak posle ovoga imamo jos jedno kolo na Mari.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 nov 2010, 20:32

slika
slika

Naravno ovih dvestotinjak mesta ne predstavlja problem da se popuni,ali stadion ne ispunjava uslove da dodje vise gostiju.Vecinu utakmice glasni od UF kojih je mozda i bilo vise pod onim krovom,bio sam ispod njih tacno tako da ne mogu da procenim njihovu tacnu brojnost.

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 15 nov 2010, 15:22

Da pitam da li je vas Rad ikad pobijedio?

Nesto bas citam o vasoj ligi i ne mogu da nadjem pobjedu Rada protiv vas! :)
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.