FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
to "ako" ti je suvišno
ja ne gledam ovo sranje danas
treba se spremat za Ajax
ja ne gledam ovo sranje danas
treba se spremat za Ajax
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma ljudi nije to taj ajax od prosle godine, oslabljen je puno, uz podrsku sa tribina i malo srece mogli bi nesto i probati hahahaha
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa dobro, ja razmišljam ovako. Dobijemo nekog "lahkog" u PO i onda se maximalno napnemo protiv BATEa uz možda eventualni rizik sa nekim skupljim pojačanjem s ciljem pokušaja prolaska.ThrillerHz je napisao/la:Lijepo je vidit da smo u glavama vec prosli Bate-a
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vladan Kovačević 1998 (21)
Darko Lazić 1994 (25)
Besim Serbecic 1998 (21)
Bojan Letic 1992 (26)
Anel Hebibovic 1990 (29)
Andrej Dokanovic 2001 (18)
Nebojša Gavrić 1991 (27)
Benjamin Tatar 1994 (25)
Slobodan Milanovic 1992 (26)
Gedeon Guzina 1993 (25)
Haris Handžić 1990 (29)
Izmjene:
Krste Velkoski 1988 (31)
Alen Mustafic 1999 (20)
Halid Sabanovic 1999 (19)
Young guns!
Darko Lazić 1994 (25)
Besim Serbecic 1998 (21)
Bojan Letic 1992 (26)
Anel Hebibovic 1990 (29)
Andrej Dokanovic 2001 (18)
Nebojša Gavrić 1991 (27)
Benjamin Tatar 1994 (25)
Slobodan Milanovic 1992 (26)
Gedeon Guzina 1993 (25)
Haris Handžić 1990 (29)
Izmjene:
Krste Velkoski 1988 (31)
Alen Mustafic 1999 (20)
Halid Sabanovic 1999 (19)
Young guns!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
S Andrejom se mora potpisati ugovor, mali obecava
Yeba nas Cosic zivotom, evo druga sedmica, a tog imaginarnog pojacanja nema. Zna li neko s kim se uopste pregovaralo?
Yeba nas Cosic zivotom, evo druga sedmica, a tog imaginarnog pojacanja nema. Zna li neko s kim se uopste pregovaralo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Prijenos današnjeg ždrijeba na Eurosport 1 
Pa potpiso je onaj chamuga sto je bio na probi. DMF.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ima li ikakvih informacija, o organizovanom prevozu za Zenicu
Nema informacija o ulaznicama a kamoli o ostalom.Jadnimi je napisao/la:Ima li ikakvih informacija, o organizovanom prevozu za Zenicu
Krajnje neozbiljno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nema ni Cosic pojma s kim se pregovaraloledesma je napisao/la:S Andrejom se mora potpisati ugovor, mali obecava
Valjda bi trebalo javno to da se zna.Cuj potpisao a niko pojma nema(zvanicno nista nema) .Kamuflazn je napisao/la:Pa potpiso je onaj chamuga sto je bio na probi. DMF.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moram malo pitat ovu generaciju sad sto je u prime-u koji nasljedjuju stafetu Hordi od starije itd. Ovo je bez ikakve provokacije . Jel Ima neki problem , zasto je tako malo Hordi, da tacno je da je Sloboda i sve stoji ,al generacije prije su imale uvjek masu na sjeveru i generalno me zanima sta je problem.
Usput imal' iko informacija o Ahmetu i Rahmanu i bilo cijem povratku za Bate
Usput imal' iko informacija o Ahmetu i Rahmanu i bilo cijem povratku za Bate
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Orangina85
- Kontakt:
Ahmet i Hodzic bi trebali biti spremni za BATE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zar nije bilo neki dan, koliko sam upratiomiky_hz je napisao/la:Valjda bi trebalo javno to da se zna.Cuj potpisao a niko pojma nema(zvanicno nista nema) .Kamuflazn je napisao/la:Pa potpiso je onaj chamuga sto je bio na probi. DMF.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mene samo strah naseg “lako cemo” mentaliteta. Zamisli prodjes Bate i dodje ti Sutjeska, smio bih se kladit da bi nam se Zeta ponovila. Zato nebitno od protivnika treba u svaku utakmicu uci koncentrisan i ic na pobjedu.BordoSarajevo je napisao/la:Pa dobro, ja razmišljam ovako. Dobijemo nekog "lahkog" u PO i onda se maximalno napnemo protiv BATEa uz možda eventualni rizik sa nekim skupljim pojačanjem s ciljem pokušaja prolaska.ThrillerHz je napisao/la:Lijepo je vidit da smo u glavama vec prosli Bate-a
1946~
Ja kolko znam ne.Kamuflazn je napisao/la:Zar nije bilo neki dan, koliko sam upratiomiky_hz je napisao/la:Valjda bi trebalo javno to da se zna.Cuj potpisao a niko pojma nema(zvanicno nista nema) .Kamuflazn je napisao/la:Pa potpiso je onaj chamuga sto je bio na probi. DMF.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odgođene utakmice nas i Zrinjskog.
Odlično, nije moglo bolje, top!!!
Odmorni i svježi ulazimo u dvomeč sa BATEom + za ligu imamo mogućnost da se pred važne tekme vrate neki povrijeđeni igrači.
Odlično, nije moglo bolje, top!!!
Odmorni i svježi ulazimo u dvomeč sa BATEom + za ligu imamo mogućnost da se pred važne tekme vrate neki povrijeđeni igrači.
FK Sarajevo
Revanš iz Bjelorusije gotovo sigurno na BHT1, prva iz Zenice na MojaTV 
Bate objavio cijene karata ima dva dana, doduse za svoje navijace
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 32 gosta.