Samo domacetm01hzne je napisao/la:Revanš iz Bjelorusije gotovo sigurno na BHT1, prva iz Zenice na MojaTV
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo batemenadjer je napisao/la:Bate objavio cijene karata ima dva dana, doduse za svoje navijace
ISTINA ZA VEDRANA!
Valjda bi trebalo javno to da se zna.Cuj potpisao a niko pojma nema(zvanicno nista nema) .[/quote]Kamuflazn je napisao/la:Pa potpiso je onaj chamuga sto je bio na probi. DMF.
Zar nije bilo neki dan, koliko sam upratio
Ja kolko znam ne.[/quote]
https://sportsport.ba/fudbal/kebbeh-ost ... evu/328137
Bio je ovaj clanak. Mozda sma ga nesto povezo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
E vakat je za taj Maribor , tekma za grupnu fazu bilo bi nas 5 milja u sloveniji, a mogli bi se s njima posteno pobiti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Bate smo vec prosli ili?Inijesta je napisao/la:E vakat je za taj Maribor , tekma za grupnu fazu bilo bi nas 5 milja u sloveniji, a mogli bi se s njima posteno pobiti
Tesko brate da mi mozemo Bate proci, tvrdi su haos
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U narednom periodu nas očekuje unaprijeđenje sistema ticketinga i prodaje pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice FK Sarajevo. Znate li o čemu je riječ? #FKS
Šta je ovo, da neće počet online prodaja karata?
Šta je ovo, da neće počet online prodaja karata?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bate u subotu pobjedio Torpedo Minsk 8-1. Inace Torpedo je zadnja ekipa u prvoj ligi Bjelorusije, a ova utakmica je bila u okviru 3. kola Kupa Bjelorusije (1/8 finala).
Inace utakmica nije realan pokazatelj i uvod za našu utakmicu jer su igrali sa rezervnim sastavom, a i Torpedo je polu-profesionalna ekipa kad se pogledaju ovi rezultati, a Bate je glavni godinama u njihovoj drzavi.
Inace utakmica nije realan pokazatelj i uvod za našu utakmicu jer su igrali sa rezervnim sastavom, a i Torpedo je polu-profesionalna ekipa kad se pogledaju ovi rezultati, a Bate je glavni godinama u njihovoj drzavi.
JURIŠ
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ima li link za izvlacenje ?
Ovo na eurosportu pise da je samo LP
Ljudi, malo realnosti. Prilazak BATEa bilo bi ravno ligi prvaka. Spustiti loptu, ne letit pred rudu, dati svoj maximum, pa sta bude.
Ima i za EL od 13.30hjohntravolta123 je napisao/la:Ima li link za izvlacenje ?
Ma samo PAOk AJAX
Mi i da smo kompletni opet bi Bate bio favorit, nemojte da se zanosimo previse.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sutjeska/Linfield
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Niko odgovor nema na to pitanje..haman sve nesuglasice su rijesene..neki ljudi koji su smetali vise nisu tu ali opet raje nema..ali generalno nam je posjeta slaba i istok nije kao sto je bio a ni sjever..al nadajmo se da ce i ta kriza proci i da ce Sjever opet probeharati u punom sjajupaulus je napisao/la:Moram malo pitat ovu generaciju sad sto je u prime-u koji nasljedjuju stafetu Hordi od starije itd. Ovo je bez ikakve provokacije . Jel Ima neki problem , zasto je tako malo Hordi, da tacno je da je Sloboda i sve stoji ,al generacije prije su imale uvjek masu na sjeveru i generalno me zanima sta je problem.
Usput imal' iko informacija o Ahmetu i Rahmanu i bilo cijem povratku za Bate
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jesu pustene karte u prodaju??
Hajmo svi malerisat u glas...
Ajax Ajax Ajax Ajax
Ajax Ajax Ajax Ajax
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Evo i van der beek im ode, melji rajvo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Joj jbt. mi kad bi i Surdulicu dobili ovdje bi kuknjava bila.
Yebem ti Bate vise, isto kao da je Real. Nisu ni Atalanta, niti Celtic, a ako hocemo neke iskorake to je ekipa po mjeri. Ne plasim se Batea ni sekunde.
Yebem ti Bate vise, isto kao da je Real. Nisu ni Atalanta, niti Celtic, a ako hocemo neke iskorake to je ekipa po mjeri. Ne plasim se Batea ni sekunde.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Tako smo malterisali za 3 pretkolo kao daj nam Bate/Rosenborg i bas nam dodje taj parAmca007 je napisao/la:Hajmo svi malerisat u glas...
Ajax Ajax Ajax Ajax
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bošnjački mentalitetemir79 je napisao/la:Joj jbt. mi kad bi i Surdulicu dobili ovdje bi kuknjava bila.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.