Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
totalitare
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
miky_hz je napisao/la:Dje' Pastrmka da mi prenese kako je predsjednik Basela inace Ibrin prijatelj podnio ovu vijest(kad se sjetim lik me napade kaze pa nemoze biti los trener a biti prijatelj sa predsjednikom Basela![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Polako kralju, tek su tri kola prosla, niste nedostizni, barem ne vi iz Zenice po igri prikazanoj u subotu.totalitare je napisao/la:Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Opet ovaj okreće na rat koji je završen prije četvrt stoljećaFSB je napisao/la:Aha, mi smo seljaci iz Vrapčića. Zapitaš li se dijete, kad ovo pišeš, bi li vi bili seljaci iz Nemile da vam je HVO poklopio Zenicu a iz Sarajeva vas izradili jer su je već obećali hrvatima ?totalitare je napisao/la:Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje
Vjerujem da ćemo sljedeće, 1996. godine igrati jedinstvenu BiH Premier ligu, čestitam Ajaxu na osvojenoj titulu prvaka Europe
-
totalitare
- Kontakt:
To vec pisete trece kolo ove ce te poderati one razvalit a nulanekoIzMostara je napisao/la:Polako kralju, tek su tri kola prosla, niste nedostizni, barem ne vi iz Zenice po igri prikazanoj u subotu.totalitare je napisao/la:Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Gdje sam ti ja napisao da cemo razvalit nekoga??? Normalno da kao navijac svog kluba sam optimista i uvijek cu biti. Ja sam napisao samo da niste nedostizni, svaka ekipa upadne u krizu, 2 lose tekme i tjt. Stanje ne pokazuje realnu snagu ekipe. Evo primjer Zrinjski ima 3 boda jaci od vas za klasu. Imate isto bodova ko Sarajevo jaci od vas za klasu. Tuzla City ima 6 bodova, nista ppsebno. Kad vec guras pricu, budi realan i reci jel Velez igrom zasluzio 0 bodova?? Pozztotalitare je napisao/la:
To vec pisete trece kolo ove ce te poderati one razvalit a nulanekoIzMostara je napisao/la:Polako kralju, tek su tri kola prosla, niste nedostizni, barem ne vi iz Zenice po igri prikazanoj u subotu.totalitare je napisao/la:Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje
All-Time First Yugoslav League table
Bgm kad vas mlatnu za vikend bit ce veselo.Rokoko87 je napisao/la:Joj treba naći njihove komentare prije početka sezone, baš su bili ko Hakalovci sada u nebesima
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Velez je realno zasluzio najmanje 0 bodovanekoIzMostara je napisao/la:
Gdje sam ti ja napisao da cemo razvalit nekoga??? Normalno da kao navijac svog kluba sam optimista i uvijek cu biti. Ja sam napisao samo da niste nedostizni, svaka ekipa upadne u krizu, 2 lose tekme i tjt. Stanje ne pokazuje realnu snagu ekipe. Evo primjer Zrinjski ima 3 boda jaci od vas za klasu. Imate isto bodova ko Sarajevo jaci od vas za klasu. Tuzla City ima 6 bodova, nista ppsebno. Kad vec guras pricu, budi realan i reci jel Velez igrom zasluzio 0 bodova?? Pozz
Posto sam relativno novi na forumu, moze li mi neko objasniti razliku izmedju ove teme i PL prepucavanje? Mislim, sere se na obje, pa cemu onda razdvajanje?
O Željo Željana, funjara si ebana.
Sere se na svemu po svakomu, ovo ti je deathmatchphillies je napisao/la:Posto sam relativno novi na forumu, moze li mi neko objasniti razliku izmedju ove teme i PL prepucavanje? Mislim, sere se na obje, pa cemu onda razdvajanje?
Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Samo jasi svi smo nasirishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
Hans je napisao/la: Sere se na svemu po svakomu, ovo ti je deathmatch
A jel de oko trebamo to rat zaboraviti,sehide tolike,zene silovane itd itd zavadi nas zapad ta satrologija.**** te onaj ko ti govori da rat zaboravis.Hans je napisao/la:Opet ovaj okreće na rat koji je završen prije četvrt stoljećaFSB je napisao/la:Aha, mi smo seljaci iz Vrapčića. Zapitaš li se dijete, kad ovo pišeš, bi li vi bili seljaci iz Nemile da vam je HVO poklopio Zenicu a iz Sarajeva vas izradili jer su je već obećali hrvatima ?totalitare je napisao/la:Tek sad ce seljaci iz vrapcica biti glavni kandidat za ispadanje![]()
Vjerujem da ćemo sljedeće, 1996. godine igrati jedinstvenu BiH Premier ligu, čestitam Ajaxu na osvojenoj titulu prvaka Europe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
totalitare
- Kontakt:
ma bitno je da smo mi jaci od vrapcica malihtale07 je napisao/la:Velez je realno zasluzio najmanje 0 bodovanekoIzMostara je napisao/la:
Gdje sam ti ja napisao da cemo razvalit nekoga??? Normalno da kao navijac svog kluba sam optimista i uvijek cu biti. Ja sam napisao samo da niste nedostizni, svaka ekipa upadne u krizu, 2 lose tekme i tjt. Stanje ne pokazuje realnu snagu ekipe. Evo primjer Zrinjski ima 3 boda jaci od vas za klasu. Imate isto bodova ko Sarajevo jaci od vas za klasu. Tuzla City ima 6 bodova, nista ppsebno. Kad vec guras pricu, budi realan i reci jel Velez igrom zasluzio 0 bodova?? Pozz
-
totalitare
- Kontakt:
halo padobranac niko vas ne voli ko vas J**+ sta vas ima ko volit sad i mi trebamo plakat nas zenicane nio ne voli svi nas nazivaju vako nako J**+ nam se niko nas ne voli a mi volimo samo celikrishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
totalitare je napisao/la:halo padobranac niko vas ne voli ko vas **** sta vas ima ko volit sad i mi trebamo plakat nas zenicane nio ne voli svi nas nazivaju vako nako **** nam se niko nas ne voli a mi volimo samo celikrishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje
FK SARAJEVO.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U smilju je.....cim izroni,javlja semiky_hz je napisao/la:Dje' Pastrmka da mi prenese kako je predsjednik Basela inace Ibrin prijatelj podnio ovu vijest(kad se sjetim lik me napade kaze pa nemoze biti los trener a biti prijatelj sa predsjednikom Basela)
P.S. Trebao je fakat Ibro jos ostati,Velez uopste lose nije igrao, losa realizacija ih kostala najvise.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.