Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la staragarda » 05 avg 2019, 23:43

rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje :shock:
Eke sad,u Bosnjacima :urnebes: :rol: :rol:.....a kad su Gabeli pustali da n a g u z e Bošnjake jel bilo tad sta za ispitivanja, ponjamke ti se na velez...još ih ovi po logorima vodali :puke: :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

totalitare
Kontakt:

Post Postao/la totalitare » 05 avg 2019, 23:49

sad ce ovi iz vrapcica ko manjejaci kukat kao niko ih ne voli svi su protiv njih savez napolje itd itd

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 05 avg 2019, 23:52

totalitare je napisao/la:
rishovski je napisao/la:Ja sam znao da Velež ne vole ONI ANAM,al da ovoliko neprijatelja ima Velež u Bošnjacima,pa to je stvarno za ispitivanje :shock:
halo padobranac niko vas ne voli ko vas **** sta vas ima ko volit sad i mi trebamo plakat nas zenicane nio ne voli svi nas nazivaju vako nako **** nam se niko nas ne voli a mi volimo samo celik
Ti ne razumijes prvo sta sam ja napisao,jer da razumijes,ne bi takve gluposti pisao... Bolesno je ako ti stvarno mrzis nekog čovjeka zato što navija za Sarajevo ili Želju.. jedno je zezat se na forumu,al je žalosno želiti nekom da propadne,pogotovo Veležu,kad se zna šta su sve prošli i u ratu i po pitanju stadiona i svega...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

totalitare
Kontakt:

Post Postao/la totalitare » 05 avg 2019, 23:55

ne seri srao si po temi celik sad po labrnji dobili i sad kuknjava a prije mjesec ste bili milioneri sve igrace mozete kupit gazite pl itd itd

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 06 avg 2019, 00:03

totalitare je napisao/la:ne seri srao si po temi celik sad po labrnji dobili i sad kuknjava a prije mjesec ste bili milioneri sve igrace mozete kupit gazite pl itd itd
Ja nikad nisam pisao o Čeliku kao klubu za koji želim da propadne,tako da ne izmisljaj... sve što sam pisao bilo je u vezi igrača,igre... a o milionima ja nikad nisam pisao... pa necu ni sad... i bezveze mi pokusavas nabit na nos nešto što nisam rekao,pokusavajuci da se opereš od gluposti koje pišeš.. nisam ti ja kriv što u tebi postoji toliko zlo..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 06 avg 2019, 00:53

mma_hz je napisao/la: A jel de oko trebamo to rat zaboraviti,sehide tolike,zene silovane itd itd zavadi nas zapad ta satrologija.**** te onaj ko ti govori da rat zaboravis.
Promašio si forum za takve stvari prijatelju
Elcor je napisao/la:
Hans je napisao/la: Sere se na svemu po svakomu, ovo ti je deathmatch
:rol: :rol: :rol: za potpisa :clap :D
Hahahaha pa treba čovjeku objasnit da ne bude miroljubljiv, nego odmah u kost, inače ga pojedosmo :D

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 avg 2019, 07:22

Bahati ste i puno ste se digli.
Zašto bi vas neko volio?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 07:37

totalitare je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
Gdje sam ti ja napisao da cemo razvalit nekoga??? Normalno da kao navijac svog kluba sam optimista i uvijek cu biti. Ja sam napisao samo da niste nedostizni, svaka ekipa upadne u krizu, 2 lose tekme i tjt. Stanje ne pokazuje realnu snagu ekipe. Evo primjer Zrinjski ima 3 boda jaci od vas za klasu. Imate isto bodova ko Sarajevo jaci od vas za klasu. Tuzla City ima 6 bodova, nista ppsebno. Kad vec guras pricu, budi realan i reci jel Velez igrom zasluzio 0 bodova?? Pozz
Velez je realno zasluzio najmanje 0 bodova
ma bitno je da smo mi jaci od vrapcica malih :guz: za klasu
Jadna li ti nije majka ako mislis da si jaci od nas za klasu, pad u realnost nakon par kola ce ti biti jako bolan.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 avg 2019, 07:49

Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
Svi imaju pravo da se ponasa kako hoce. Ako hoces voli ili simpatisi, ako ne vasa stvar. Uostalom Fukare nas nisu nikad ni volile, kao ni mi vas, tako da ...
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 06 avg 2019, 07:54

Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
Vidimo se u subotu.
MUSVDG

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 avg 2019, 08:00

Hans je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: A jel de oko trebamo to rat zaboraviti,sehide tolike,zene silovane itd itd zavadi nas zapad ta satrologija.**** te onaj ko ti govori da rat zaboravis.

Vidi svabo za ovakve stvari nema promasaja nikad.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 avg 2019, 08:12

Siguran sam da ce Velež imati znacajniju ulogu u nastavku prvenstva...
Može se svasta pricati,ali nema potrebe da se pravimo ludi, trenutno stanje nije zbog nekvalitete igrackog kadra, ovo su klasicna desavanja unutar klupskih klanova i strujanja koja itekako mogu nasteti ovom legendarnom klubu...
Iskreno, zao mi je Ibre,to je jedan veliki strucnjak i čovjek ,sto je i dokazao na terenu radeci i u Mladosti DK,a i u Veležu u onom periodu kada su se jedni zgaržali,a neki i radovali mogucnosti gasenja ovog kluba...
Tacno se osjetilo koliko je vezan za Rodjene,koliko unutar sebe preživlajava svaku tekmu...Šteta
Od mene Ibro... :tokralju:
Gore glavu momci, niste vi zaboravili igrati lopte i rijeste se pete kolone unutar kluba...SRETNO

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 avg 2019, 09:39

Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
:salut:

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 06 avg 2019, 09:56

mma_hz je napisao/la:
Hans je napisao/la:

Vidi svabo za ovakve stvari nema promasaja nikad.
Ima, ima

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 10:12

Penaltiky je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
Jel se to već popilo malo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 06 avg 2019, 10:25

Osim13 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
Jel se to već popilo malo
:rol:

ovom sam htio salutirat
nekoIzMostara je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Zašto bi vas neko volio?
Svi imaju pravo da se ponasa kako hoce. Ako hoces voli ili simpatisi, ako ne vasa stvar. Uostalom Fukare nas nisu nikad ni volile, kao ni mi vas, tako da ...

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 06 avg 2019, 10:57

Ja ne znam na osnovu cega se ovoliko dižu štrumfovi i Željezničar. Gledao sam njihovu utakmicu protiv B ekipe Zrinjskog, nisu ostavili neki poseban dojam. Umislili su da mogu parirati Sarajevu i Zrinji koji su level iznad, ali hajde neka ih. Vratit ćemo ih u realnost već ubrzo.

Što se Čelika tiće ja bih bio prezadovoljan kad bi se vrtili tu oko mjesta koja vode u evropu, pa na kraju ako ako, šta bude bude. Mislim da imamo kvalitet za to, al ajde vrijeme će pokazati. Bitno da smo se pomakeli s mrtve tačke i da se dižemo,rezultat će doći prije ili kasnije.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 11:00

Bukvalno se sve svodi na "na osnovu čega su se nafurali", i jedni i drugi. Pa nafurali ste se i vi i mi na osnovu toga što imamo 7 bodova u 3 utakmice, šta je tu toliko čudno i za vas i za nas meni nije jasno, al eto vrtite tu retardiranu priču do vikenda.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 avg 2019, 11:02

Convicts1988 je napisao/la:Ja ne znam na osnovu cega se ovoliko dižu štrumfovi i Željezničar. Gledao sam njihovu utakmicu protiv B ekipe Zrinjskog, nisu ostavili neki poseban dojam. Umislili su da mogu parirati Sarajevu i Zrinji koji su level iznad, ali hajde neka ih. Vratit ćemo ih u realnost već ubrzo.

Što se Čelika tiće ja bih bio prezadovoljan kad bi se vrtili tu oko mjesta koja vode u evropu, pa na kraju ako ako, šta bude bude. Mislim da imamo kvalitet za to, al ajde vrijeme će pokazati. Bitno da smo se pomakeli s mrtve tačke i da se dižemo,rezultat će doći prije ili kasnije.
Vi niste odusevljeni nama, a nismo ni mi vama i hajd sta sad. Ima subota i utakmica pa nek pobijedi ko bude bolji i svako svojim putem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 avg 2019, 11:04

Ja kontam da će x biti, al eto vidjećemo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.