FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 06 avg 2019, 20:51

Eto, djabaluka voz :kafa:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 avg 2019, 20:52

Bordo voz :)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 avg 2019, 21:07

Sad kad navali 1.000 ljudi na ovaj voz! :urnebes:

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 06 avg 2019, 21:11

miky_hz je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Mladost traži 500000 eura za malog Nikolića, mi se odrekli procenata za njega i Anđušića, u zamjenu za Guzinu :facepalm:
Historicar je napisao/la:Kada smo doveli Guzinu, odrekli smo se procenata od Anđušića, a evo maloprije citam da smo se odrekli procenata i od buduceg transfera malog Nemanje Nikolića :facepalm:

De i treci put pa nek ide sve u tri lijepe :bih:
:mrgreen:

A jest malo navro brat, al se bojim da je upravu. Dali procente za 2 igraca iCrnickog koji dosad izgleda kao Torres za Guzinu... Ne kazem da je jedna utakmica mjerilo, al on nije bio poznat kao neki golgeter ni prije nas. Nelogican transfer meni skroz, puno logicnije mi je bilo dati sansu Crnickom kao rezervnom spicu kad si ga vec doveo.

Al ajde, na hajr :)
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 avg 2019, 21:15

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 06 avg 2019, 21:17

Ovi upućeni,
Kako ide prodaja za sad ulaznica, hoće li se moći sutra i prekosutra kupiti ko jos ne zna moze li ici od posla i drugih obaveza?
JURIŠ

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2019, 21:29

Zip je napisao/la:Oj tebe vise, grob te yebo....

De popusti vise sa negativom, konstantno samo unosis neku negativnu atmosferu pred vaznu utakmicu. Pred svaku vaznu utakmicu, ti iz cista mira neke gluposti valjas :facepalm:

Ustanovili smo da imamo gresaka, zar svaki dan moras obnavljati izvor svoje negativne energije i ovde ga preusmjeravati...

Ma kakvi 500 k eura pa to su bajke.
Uzmu li i 50 k eura oni su na konju.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 avg 2019, 21:44

amypitar je napisao/la:
Zip je napisao/la:Oj tebe vise, grob te yebo....

De popusti vise sa negativom, konstantno samo unosis neku negativnu atmosferu pred vaznu utakmicu. Pred svaku vaznu utakmicu, ti iz cista mira neke gluposti valjas :facepalm:

Ustanovili smo da imamo gresaka, zar svaki dan moras obnavljati izvor svoje negativne energije i ovde ga preusmjeravati...

Ma kakvi 500 k eura pa to su bajke.
Uzmu li i 50 k eura oni su na konju.
Ma dobit ce karinu kao i za Anđušica

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 avg 2019, 21:45

Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2019, 21:49

Ado76 je napisao/la:Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Ne znam jesi vidio ugovor o prodaji anđušića bili su turci objavili, oni ako jos jednu ratu dobiju za njega mogu se udarati nogom u guzicu. Ne mogu sad da nađem gdje je bio taj post sigurno ima neko da stavi.
Moguce da ce u konacnici taj transfer guzine biti promasaj al boze moj ko radi taj i grijesi bitno je da je puno manje promasaja u zadnje vrijeme nego sto je to bio slucaj prije dolaska hadžića.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 avg 2019, 21:50

Ado76 je napisao/la:Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Znam ja al necu ti reci, ebo ga Guzina vise
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 avg 2019, 21:53

AngelDiMaria je napisao/la:
Znam ja al necu ti reci, ebo ga Guzina vise
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2019, 21:58

Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 avg 2019, 22:01

Historicar je napisao/la:Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 avg 2019, 22:01

Historicar je napisao/la:Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
Tesko da ko ima informaciju, vidis da smo ko Sj. Koreja jbt.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 avg 2019, 22:05

Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 avg 2019, 22:05

MortemHz je napisao/la:
slika
neka, tako i treba nek se ovi mahalci pojedu od muke :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2019, 22:08

Laznjak je napisao/la:Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
Amin.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 06 avg 2019, 22:12

U Pyong Yangu stanje redovno.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2019, 22:17

Laznjak je napisao/la:Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
Ne razumijem zašto je problem da se klub oglasi par dana prije utakmice, da se kaže ko bi mogao biti u konkurenciji, ko neće biti, ko bi se mogao oporaviti do utakmice......Tako rade svi veci klubovi iz okruženja.Evo ti primjer Crvene zvezde, pošto pratim srbijanske sportske portale.Proteklih par dana su non stop pisali o Zvedinom timu koji će igrati protiv Kopenhagena, te analize, te ko će igrati, ko neće, ko je povrijeđen, ko će se oporaviti, svakodnevne izjave Vladana Milojevića, direktori Terzić i Mrkela svakodnevne izjave o prelaznom roku.....mi ovdje manje od 48 sati prije utakmice, ne znamo gotovo ništa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, hase73, napoleon72, VivaLaLiberta i 30 gostiju.