FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eto, djabaluka voz 
- Burberry46
- Kontakt:
Sad kad navali 1.000 ljudi na ovaj voz! 
- TheNorthFace
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Historicar je napisao/la:Mladost traži 500000 eura za malog Nikolića, mi se odrekli procenata za njega i Anđušića, u zamjenu za GuzinuHistoricar je napisao/la:Kada smo doveli Guzinu, odrekli smo se procenata od Anđušića, a evo maloprije citam da smo se odrekli procenata i od buduceg transfera malog Nemanje Nikolića
De i treci put pa nek ide sve u tri lijepe
A jest malo navro brat, al se bojim da je upravu. Dali procente za 2 igraca iCrnickog koji dosad izgleda kao Torres za Guzinu... Ne kazem da je jedna utakmica mjerilo, al on nije bio poznat kao neki golgeter ni prije nas. Nelogican transfer meni skroz, puno logicnije mi je bilo dati sansu Crnickom kao rezervnom spicu kad si ga vec doveo.
Al ajde, na hajr
1946
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ovi upućeni,
Kako ide prodaja za sad ulaznica, hoće li se moći sutra i prekosutra kupiti ko jos ne zna moze li ici od posla i drugih obaveza?
Kako ide prodaja za sad ulaznica, hoće li se moći sutra i prekosutra kupiti ko jos ne zna moze li ici od posla i drugih obaveza?
JURIŠ
Zip je napisao/la:Oj tebe vise, grob te yebo....
De popusti vise sa negativom, konstantno samo unosis neku negativnu atmosferu pred vaznu utakmicu. Pred svaku vaznu utakmicu, ti iz cista mira neke gluposti valjas
Ustanovili smo da imamo gresaka, zar svaki dan moras obnavljati izvor svoje negativne energije i ovde ga preusmjeravati...
Ma kakvi 500 k eura pa to su bajke.
Uzmu li i 50 k eura oni su na konju.
Ma dobit ce karinu kao i za Anđušicaamypitar je napisao/la:Zip je napisao/la:Oj tebe vise, grob te yebo....
De popusti vise sa negativom, konstantno samo unosis neku negativnu atmosferu pred vaznu utakmicu. Pred svaku vaznu utakmicu, ti iz cista mira neke gluposti valjas
Ustanovili smo da imamo gresaka, zar svaki dan moras obnavljati izvor svoje negativne energije i ovde ga preusmjeravati...
Ma kakvi 500 k eura pa to su bajke.
Uzmu li i 50 k eura oni su na konju.
Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ne znam jesi vidio ugovor o prodaji anđušića bili su turci objavili, oni ako jos jednu ratu dobiju za njega mogu se udarati nogom u guzicu. Ne mogu sad da nađem gdje je bio taj post sigurno ima neko da stavi.Ado76 je napisao/la:Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Moguce da ce u konacnici taj transfer guzine biti promasaj al boze moj ko radi taj i grijesi bitno je da je puno manje promasaja u zadnje vrijeme nego sto je to bio slucaj prije dolaska hadžića.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Znam ja al necu ti reci, ebo ga Guzina viseAdo76 je napisao/la:Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
AngelDiMaria je napisao/la:Znam ja al necu ti reci, ebo ga Guzina viseAdo76 je napisao/la:Da li neko zna,jesmo li se odrekli procenta za Andusica i Nikolica da bi doveli Guzinu?
Svi u napad jedan je Hase!!
-
Historicar
- Kontakt:
Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Historicar je napisao/la:Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tesko da ko ima informaciju, vidis da smo ko Sj. Koreja jbt.Historicar je napisao/la:Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
neka, tako i treba nek se ovi mahalci pojedu od mukeMortemHz je napisao/la:Historicar je napisao/la:Ima li neko informaciju, manje od 48 sati prije utakmice, hoce li neko od povrijeđenih biti u konkurenciji za utakmicu.Husref je nakon slobode izjavio da bi se možda dva igrača mogla vratiti treninzima od ponedjeljka, a pošto proteklih dana nije bilo nikavih informacija, niti fotografija sa treninga, nadam se da neko od vas ima neku informaciju.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Amin.Laznjak je napisao/la:Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Ne razumijem zašto je problem da se klub oglasi par dana prije utakmice, da se kaže ko bi mogao biti u konkurenciji, ko neće biti, ko bi se mogao oporaviti do utakmice......Tako rade svi veci klubovi iz okruženja.Evo ti primjer Crvene zvezde, pošto pratim srbijanske sportske portale.Proteklih par dana su non stop pisali o Zvedinom timu koji će igrati protiv Kopenhagena, te analize, te ko će igrati, ko neće, ko je povrijeđen, ko će se oporaviti, svakodnevne izjave Vladana Milojevića, direktori Terzić i Mrkela svakodnevne izjave o prelaznom roku.....mi ovdje manje od 48 sati prije utakmice, ne znamo gotovo ništa.Laznjak je napisao/la:Nek vise nismo mahalski klub. Sta da mislim o klubu kad neki Musan i Ibro znaju ko potpisuje ubrzo. Nek oni u tisini rade i nek trofeje uzimaju...
Trenutno korisnika/ca: casual033, hase73, napoleon72, OzmoodPinglewood i 29 gostiju.