Zamisli tek kako ce da grmi jug sa krovom ako Bog daManijaci19871921 je napisao/la:Boom. Neopisivo mi je drago e nasa grbavica pola pokrivena, hvala i proslima i ovima na angazmanu. Ou kad zahrmi istok ispod krova, stadion je mrak!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Ahmerakaa1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Dokoljenko
- Kontakt:
PSG.Dokoljenko je napisao/la:
Za sto godina kluba ćemo biti armirani beton!
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Mmmmkerimatomic1921 je napisao/la:Ovim putem želimo poslati jasnu poruku da Klub neće stati na infrastrukturnim projektima, kao ni na dovođenju adekvatnih pojačanja i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, te se zahvaljuje navijačima na podršci.
Sexy
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Krilo bekLjoZee je napisao/la:Stoper
Jel to opet Štila dolazi pa u 14h pressbraco je napisao/la:Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
Vedran je jedini iz bivše garniture kojeg bi volio vidjeti nazad u Želji, a ostalima daleko kuća. Uostalom, Vedran se povukao kad je vidio na šta je sve spreman Misimović i kakvu je diktaturu uveo u klub.Shex79 je napisao/la:Prvo momak ja tebi necu psovati jer to mi ne prilici. Drugo ja nisam ni na cijoj strani vec sam na strani Želje. A imam dovoljno postovanja prema plavoj naciji da ne psujem svojima sa tribine. A trece, nisam to pitao niti iznio kao provokaciju, vec cisto kao pitanje, buduci da jutros u basti jednog hotela stol pored moga je sjedio Vedran Vukotic. I cuo sam sta je rekao. Na tu temu, a Namjerno necu da iznosim detalje jer imamo isuvise dusmana koji nam citaju profil za pojedine detalje postoji pp.
Megamix nam je nanio nepovratnu štetu, sramotu i bruku, kao nikad niko prije njega. Potrošio je milione Željinih para na propale igrače i treba mu zabraniti ulazak na stadion.
Evo, stadion će se graditi i bez njega, ekipa se polako stabilizuje, a mi navijači se brinemo samo o fudbalu kao što i treba da bude. Dakle, povratak Misimovića u klub, u bilo kojem obliku, bi bio katastrofalan potez. Imao je sve ono što niko prije njega nije imao, neograničen budžet (za naše uslove), do sad neviđenu podršku navijača, i povukao nas je na dno, obrukao i osramotio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moguće, ali vrlo malo vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Jel to opet Štila dolazi pa u 14h pressbraco je napisao/la:Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
- Manijaci19871921
- Kontakt:
A brate ako sutra bude +3 ko ce iscekat Slobodu i pun stadion... generalno vec od sutra pocinju radovi za istok, nema nikakvih odgoda, odmaranja..
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Eh da vidimo kako ce savez sad postupiti po pitanju ostatka novca od UEFE. Nasi imaju planove s tim novcem za infrastrukturu, u kontaktu su sa savezom i mislim da su vec otprilike dogovorili sa savezom sta bi s parama, izgleda nece savez praviti prepreku u tome. Plan je da se urede prostori ispod tribine istok
Mogao bi dole neki manji Bingo dok ne sravnimo pomoćni, šta misliš irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Manijaci19871921 je napisao/la:Eh da vidimo kako ce savez sad postupiti po pitanju ostatka novca od UEFE. Nasi imaju planove s tim novcem za infrastrukturu, u kontaktu su sa savezom i mislim da su vec otprilike dogovorili sa savezom sta bi s parama, izgleda nece savez praviti prepreku u tome. Plan je da se urede prostori ispod tribine istok
Hibrid.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Skontat ce se nesto, naravno sve u sluzbi navijacaOsim13 je napisao/la:Mogao bi dole neki manji Bingo dok ne sravnimo pomoćni, šta misliš irfo
Valja se vadit kad stigne odluka iz CAS-a...Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Odlicno da se krov na istocnoj tribini konkretizirao. Isto tako me jos vise raduje da radovi na infrastrukturi nece otici na stand-by. Nadam se da ce i nova uprava imati novih projekata gdje ce i navijaci moci da ucestvuju. Da svima opet pokazemo sta je “sadaka” klubu sposoban da realizuje.
- desnibocni
- Kontakt:
Onaj debil Begic je ocito jedina adresa preko koje idu ti finansijski tokovi, kako za krov, tako za teren, i ostale investicije iz UEFA-e. Sto se njega tice, ja vjerujem da bi nas on volio ugasiti. Jos juce....Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- Dokoljenko
- Kontakt:
Savez k' nozi.Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Biće Željo opet šampion!
Ne Udbi i Torpedu!
Ne Đerzelezu i fuzijama!
Ne savezu i ucjenama!
Mi smo FK Željezničar, najveći klub u BiH!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 09 avg 2019, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, DoktorXabaras, GavranBeli, knoa i 84 gosta.