Mmmmkerimatomic1921 je napisao/la:Ovim putem želimo poslati jasnu poruku da Klub neće stati na infrastrukturnim projektima, kao ni na dovođenju adekvatnih pojačanja i ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, te se zahvaljuje navijačima na podršci.
Sexy
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Krilo bekLjoZee je napisao/la:Stoper
Jel to opet Štila dolazi pa u 14h pressbraco je napisao/la:Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
Vedran je jedini iz bivše garniture kojeg bi volio vidjeti nazad u Želji, a ostalima daleko kuća. Uostalom, Vedran se povukao kad je vidio na šta je sve spreman Misimović i kakvu je diktaturu uveo u klub.Shex79 je napisao/la:Prvo momak ja tebi necu psovati jer to mi ne prilici. Drugo ja nisam ni na cijoj strani vec sam na strani Želje. A imam dovoljno postovanja prema plavoj naciji da ne psujem svojima sa tribine. A trece, nisam to pitao niti iznio kao provokaciju, vec cisto kao pitanje, buduci da jutros u basti jednog hotela stol pored moga je sjedio Vedran Vukotic. I cuo sam sta je rekao. Na tu temu, a Namjerno necu da iznosim detalje jer imamo isuvise dusmana koji nam citaju profil za pojedine detalje postoji pp.
Megamix nam je nanio nepovratnu štetu, sramotu i bruku, kao nikad niko prije njega. Potrošio je milione Željinih para na propale igrače i treba mu zabraniti ulazak na stadion.
Evo, stadion će se graditi i bez njega, ekipa se polako stabilizuje, a mi navijači se brinemo samo o fudbalu kao što i treba da bude. Dakle, povratak Misimovića u klub, u bilo kojem obliku, bi bio katastrofalan potez. Imao je sve ono što niko prije njega nije imao, neograničen budžet (za naše uslove), do sad neviđenu podršku navijača, i povukao nas je na dno, obrukao i osramotio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Moguće, ali vrlo malo vjerovatnoOsim13 je napisao/la:Jel to opet Štila dolazi pa u 14h pressbraco je napisao/la:Do sad je uvijek u 14:00 press, trebalo bi i danas takoirfo je napisao/la:U kolko ce danas biti press, da uzivamo u Brkinim izjavama
- Manijaci19871921
- Kontakt:
A brate ako sutra bude +3 ko ce iscekat Slobodu i pun stadion... generalno vec od sutra pocinju radovi za istok, nema nikakvih odgoda, odmaranja..
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Eh da vidimo kako ce savez sad postupiti po pitanju ostatka novca od UEFE. Nasi imaju planove s tim novcem za infrastrukturu, u kontaktu su sa savezom i mislim da su vec otprilike dogovorili sa savezom sta bi s parama, izgleda nece savez praviti prepreku u tome. Plan je da se urede prostori ispod tribine istok
Mogao bi dole neki manji Bingo dok ne sravnimo pomoćni, šta misliš irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Manijaci19871921 je napisao/la:Eh da vidimo kako ce savez sad postupiti po pitanju ostatka novca od UEFE. Nasi imaju planove s tim novcem za infrastrukturu, u kontaktu su sa savezom i mislim da su vec otprilike dogovorili sa savezom sta bi s parama, izgleda nece savez praviti prepreku u tome. Plan je da se urede prostori ispod tribine istok
Hibrid.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Skontat ce se nesto, naravno sve u sluzbi navijacaOsim13 je napisao/la:Mogao bi dole neki manji Bingo dok ne sravnimo pomoćni, šta misliš irfo
Valja se vadit kad stigne odluka iz CAS-a...Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Odlicno da se krov na istocnoj tribini konkretizirao. Isto tako me jos vise raduje da radovi na infrastrukturi nece otici na stand-by. Nadam se da ce i nova uprava imati novih projekata gdje ce i navijaci moci da ucestvuju. Da svima opet pokazemo sta je “sadaka” klubu sposoban da realizuje.
- desnibocni
- Kontakt:
Onaj debil Begic je ocito jedina adresa preko koje idu ti finansijski tokovi, kako za krov, tako za teren, i ostale investicije iz UEFA-e. Sto se njega tice, ja vjerujem da bi nas on volio ugasiti. Jos juce....Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- Dokoljenko
- Kontakt:
Savez k' nozi.Manijaci19871921 je napisao/la:Dokoljenko, mislim da si ti napisao da je Begic rekao glasno da Zeljo nece biti prvak dok je on predsjednik. Samo da te potvrdim, to je jasno i glasno rekao, a juce se iskljucivo preko njega dogovorio krov, s njim se sjedilo, a njegovi ovi ficfirici i kmetovi su bili protiv... Sta se desi s kerom, ne lici ovo na njega... mamu mu yebem banditsku!
Biće Željo opet šampion!
Ne Udbi i Torpedu!
Ne Đerzelezu i fuzijama!
Ne savezu i ucjenama!
Mi smo FK Željezničar, najveći klub u BiH!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 09 avg 2019, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Kad se zavrsi krov imat cemo bas tip top stadion sa 10 hiljada natkrivenih mjesta, kategorijom dovoljnom da se igra play off, cak i da se desi nekad da se udje u grupne faze moze nam se progledati kroz prste jer nema ni jedan stadion u drzavi sa vecom kategorijom. Sto se tice zapada i juga tu bi ipak trebale puno vece investicije koje trenutno nisu realne, ono sto ja se nadam da ce biti sljedeci infrastrukturalni projekat je trening kamp. To nam je itekako potrebno za jedan novi evropski iskorak.
Kako će fino leći krov 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Allosio, ErosViverosViv, Rahatlokum, Ramirez i 59 gostiju.