Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

kuk
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la kuk » 08 nov 2010, 20:22

i taj Kerla strava lopte nema da prodje pored njega...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 nov 2010, 20:25

AdisManiacZ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Novi Nadarević :D .
Beton! Ma kakav Nadar, Kerla je Puyol za njega hahah xD
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 08 nov 2010, 21:57

na youtube klipovima i nurbol zumanskaliev iz lokomotiv astane izgleda kao mesi,,,a vi se i dalje tjesite da su igrai iz nase lige u stanju odigrati 20 minuta u visokom ritmu a o cijeloj tekmi da ne govorimo

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 08 nov 2010, 23:05

Pratim Burica otkako je otisao u Poljsku i mogu sa sigurnoscu reci a to sam uvijek i govorio:
Begovic i Hasagic mu nemogu biti cak ni dostojne zamjene.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 nov 2010, 23:52

Pregledah ovo sa Burićem i najjača odbrana je na 1:42. Jedina iznadprosječna odbrana na cijelom videu, koji je vrlo kvalitetno napravljen. Ona neka na 0:46 je niđe veze iako isprva izgleda atraktivno. Ondje je već napadač fulio loptu glavom i ona je išla u gol aut, a Burić je atraktivnom paradom odbio od zemlju i skrivio korner. Uglavnom, bruka neposebnih odbrana i to je sve što se može vidjeti na klipu. Mrsko mi da pravim sličan o Šehiću, ali bih mogao naći neke bolesne odbrane, odnosno materijal.

Za nekog lika gore. Panionios jeste zadnji, ali im play off mjesto za prvaka bježi 6 bodova, a odigrano je tek 9 kola. Bili su u krizi, promijenili trenera i uzeli AEK, koji gazi sve otkako ih vodi Luis Jimenez, bivši trener Seville. Uglavnom, Panionios je među boljim prvoligašima i samo zlobnik može takve zaključke čupati nakon male krize. I Muslimović je prije par kola igrao u jednoj od 3 najlošije ekipe u prvoj grčkoj ligi. A evo nije ni starter. Govori li to išta?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 nov 2010, 00:03

I evo dok je Kerla aktuelan, da kažem da je lik Terminator. Najsnažniji, najspremniji i najagresivniji stoper koji je ikada igrao našu ligu. Bešić zna iznijeti loptu, ali je doslovno malo dijete za Semira. Nisam odavno tako uživao gledajući stopera kako igra. Ne daje napadačima ni stotinku da se opuste, da grade loptu i sl. Odmah startuje, i to sa 99% uspjeha. U skoku je strašan. Protivnik uvijek završi na zemlji, bez faula. Da, bio bi pojačanje i za Real :mrgreen: 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 nov 2010, 00:08

Željovac je napisao/la:Pregledah ovo sa Burićem i najjača odbrana je na 1:42. Jedina iznadprosječna odbrana na cijelom videu, koji je vrlo kvalitetno napravljen. Ona neka na 0:46 je niđe veze iako isprva izgleda atraktivno. Ondje je već napadač fulio loptu glavom i ona je išla u gol aut, a Burić je atraktivnom paradom odbio od zemlju i skrivio korner. Uglavnom, bruka neposebnih odbrana i to je sve što se može vidjeti na klipu. Mrsko mi da pravim sličan o Šehiću, ali bih mogao naći neke bolesne odbrane, odnosno materijal.

Za nekog lika gore. Panionios jeste zadnji, ali im play off mjesto za prvaka bježi 6 bodova, a odigrano je tek 9 kola. Bili su u krizi, promijenili trenera i uzeli AEK, koji gazi sve otkako ih vodi Luis Jimenez, bivši trener Seville. Uglavnom, Panionios je među boljim prvoligašima i samo zlobnik može takve zaključke čupati nakon male krize. I Muslimović je prije par kola igrao u jednoj od 3 najlošije ekipe u prvoj grčkoj ligi. A evo nije ni starter. Govori li to išta?!
I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.
RIP SALE VILENJAK

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 nov 2010, 00:10

Da potkrijepim i dokazima. Alen Avdić je visok 185 cm i evo ga na slici u zračnom duelu s Kerlom. Nije loše ni skočio. Ne trebam ni spominjati koje dobio ovaj duel.

slika

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 nov 2010, 00:13

RKO je napisao/la: I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.
Pa jeste zaslužio poziv kao treći golman, jer standardno brani u Evropskoj ligi, a i mlad je. Na onom videu se ne vidi mnogo toga posebnog u prilog njegovim kvalitetima. Sjećam se njegove jedne odbrane protiv mlade Švicarske, čini mi se, koja je bila odlična. I kad je očajno reagovao na Grbavici kod pobjedonosnog gola za Želju(3:2). I Ištuk ga javno kudio nakon utakmice.

Evo na 1:40

[youtube][/youtube]

Visca el Višća!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 nov 2010, 00:17

Željovac je napisao/la:Da potkrijepim i dokazima. Alen Avdić je visok 185 cm i evo ga na slici u zračnom duelu s Kerlom. Nije loše ni skočio. Ne trebam ni spominjati koje dobio ovaj duel.

slika
eee jbt :lol: :lol: pa jeste da smatram Kerlu dobrim igračem ali ne moraš to potncirati sa ovakvim slikama(mutnim) malo si ti to precijenio :D na ovoj slici Avdić nije skočio ni 1cm :arrow: prati po ovoj bijeloj liniji koliko se odrazio. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 nov 2010, 00:18

@Zeljovac,vjeruj mi tebi bi i sam Amar Osim rekao da smiris hormone i stanes na loptu.
Ili u prevodu sto je, previse je.
Jos da je kakav eliksir za podmladjivanje pa ubaciti Bahtica,Papricu,Nikica,Bazdarevica,Starovlaha itd taman da bude sve kompletno.Cirkus Colorado. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 nov 2010, 00:41

brazzo, evo i original i obrati pažnju na sjenu dole na zemlji. Ne mogu ni da zamislim gdje ti vidiš da je Avdić skočio samo jedan cm. Bijela linija je metar s njegove lijeve strane. Nije ispod njega. Sad mi žao što izbrisah video.

slika

Visca el Višća!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2010, 00:44

Osim sto imaju igraca koji nosi dvojicu na ledjima,sada smo otkrili da zeljo ima i igraca koji skace 3 metra u zrak :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 09 nov 2010, 00:45

Posto gledam redovno Lech(90% utakmica) a i Burica i koliko sam zapazio ima izuzetno dobro branjenje na liniji i dobar je u situacijama 1 na 1,dobar refleks ali mu nedostaje sigurnosti prilikom centarsuteva i tu je jako nesiguran, u pocetku je pokusavao da izleti u guzvu ali nakon losih intervencija( koje su uzrokovane po mom misljenju slabom fizickom konstitucijom jer ga i manji fizicki kontakt izbacuje )to vise ne radi

nije ni bas toliko standardan jer mu se cesto desavaju manje povrede ali i za mali kiks zna da ga zamjeni trener kao u slucaju kiksa protiv Gornika kad je pauzirao 2 tekme

sigurno zasluzuje da sada bude 3 golman ali posto je veliki potencijal i ima mjesta za napredak u buducnosti i borba za jedinicu sa Begovicem

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 nov 2010, 00:48

santos je napisao/la:nedostaje sigurnosti prilikom centarsuteva i tu je jako nesiguran, u pocetku je pokusavao da izleti u guzvu ali nakon losih intervencija( koje su uzrokovane po mom misljenju slabom fizickom konstitucijom jer ga i manji fizicki kontakt izbacuje )to vise ne radi
Ovo je bio belaj i sa Šehićem, a nisam još ni siguran da ga je prevazišao. Burić je još mršaviji. Nije sve ni u snazi kod izlazaka na centaršut, ali sigurno da je vrlo bitno.

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 09 nov 2010, 00:54

Sehic je meni slika i prilika Hasagica.....klub,frizurica,ona istrcavanja,nesigurnost i onda odbrana nemoguceg....sreca pa je mlad moze jos da napreduje dosta..uglavnom za golmane se nesikiramo,
Begovic,Buric,Sehic a i Hasagic moze jos koju godinu.
RIP SALE VILENJAK

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 nov 2010, 07:34

Željovac je napisao/la:I evo dok je Kerla aktuelan, da kažem da je lik Terminator. Najsnažniji, najspremniji i najagresivniji stoper koji je ikada igrao našu ligu. Bešić zna iznijeti loptu, ali je doslovno malo dijete za Semira. Nisam odavno tako uživao gledajući stopera kako igra. Ne daje napadačima ni stotinku da se opuste, da grade loptu i sl. Odmah startuje, i to sa 99% uspjeha. U skoku je strašan. Protivnik uvijek završi na zemlji, bez faula. Da, bio bi pojačanje i za Real :mrgreen: 8-)
iako mi je premocno tvoje nastojanje da citavog zelju uguras u reprezentaciju :D , za kerlu se slazem, nadam se da ce naci dobar, jak klub i tako se ubaciti u prvih 11 repke, mada bih ga ja vec sad pozvao (a ne navijam za zelju), a probao bih i cocu

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 nov 2010, 08:18

kerla je toliko dobar da nije prosao probu ni u prosjecnom njemackom drugoligasu...moze on izgledat mocno u nasoj ligi koja je rangu 5te lige njemacke ,a u grckoj cemu trebat minimalno 2 godine standardnog igranja da bi bio dobar kao besic sada sto je sa 18 godina...nasa liga nije nikakvo mjerilo...

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 nov 2010, 08:32

gruezi je napisao/la:kerla je toliko dobar da nije prosao probu ni u prosjecnom njemackom drugoligasu...moze on izgledat mocno u nasoj ligi koja je rangu 5te lige njemacke ,a u grckoj cemu trebat minimalno 2 godine standardnog igranja da bi bio dobar kao besic sada sto je sa 18 godina...nasa liga nije nikakvo mjerilo...
taj prosjecni drugoligas je kaiserslautern, sada prvoligas, osim toga nasa liga je puno bolja nego sto mnogi misle

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 09 nov 2010, 08:53

Željovac je napisao/la:
RKO je napisao/la: I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.
Pa jeste zaslužio poziv kao treći golman, jer standardno brani u Evropskoj ligi, a i mlad je. Na onom videu se ne vidi mnogo toga posebnog u prilog njegovim kvalitetima. Sjećam se njegove jedne odbrane protiv mlade Švicarske, čini mi se, koja je bila odlična. I kad je očajno reagovao na Grbavici kod pobjedonosnog gola za Želju(3:2). I Ištuk ga javno kudio nakon utakmice.

Evo na 1:40

[youtube][/youtube]
Samo ti guraj svoje 8-) 8-) 8-) Momak je tek imao oko 20 godina. Sad ima 23 tako da.

Pogledaj tu kako je vaš probušen xD
Zadnja izmjena: almin9, dana/u 09 nov 2010, 09:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Google Adsense [Bot], HariTz, random11, Soli i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []