Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Reprezentativci (fudbal)
i taj Kerla strava lopte nema da prodje pored njega...
Beton! Ma kakav Nadar, Kerla je Puyol za njega hahah xDAdisManiacZ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Novi Nadarević.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
na youtube klipovima i nurbol zumanskaliev iz lokomotiv astane izgleda kao mesi,,,a vi se i dalje tjesite da su igrai iz nase lige u stanju odigrati 20 minuta u visokom ritmu a o cijeloj tekmi da ne govorimo
Pratim Burica otkako je otisao u Poljsku i mogu sa sigurnoscu reci a to sam uvijek i govorio:
Begovic i Hasagic mu nemogu biti cak ni dostojne zamjene.
Begovic i Hasagic mu nemogu biti cak ni dostojne zamjene.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Pregledah ovo sa Burićem i najjača odbrana je na 1:42. Jedina iznadprosječna odbrana na cijelom videu, koji je vrlo kvalitetno napravljen. Ona neka na 0:46 je niđe veze iako isprva izgleda atraktivno. Ondje je već napadač fulio loptu glavom i ona je išla u gol aut, a Burić je atraktivnom paradom odbio od zemlju i skrivio korner. Uglavnom, bruka neposebnih odbrana i to je sve što se može vidjeti na klipu. Mrsko mi da pravim sličan o Šehiću, ali bih mogao naći neke bolesne odbrane, odnosno materijal.
Za nekog lika gore. Panionios jeste zadnji, ali im play off mjesto za prvaka bježi 6 bodova, a odigrano je tek 9 kola. Bili su u krizi, promijenili trenera i uzeli AEK, koji gazi sve otkako ih vodi Luis Jimenez, bivši trener Seville. Uglavnom, Panionios je među boljim prvoligašima i samo zlobnik može takve zaključke čupati nakon male krize. I Muslimović je prije par kola igrao u jednoj od 3 najlošije ekipe u prvoj grčkoj ligi. A evo nije ni starter. Govori li to išta?!
Za nekog lika gore. Panionios jeste zadnji, ali im play off mjesto za prvaka bježi 6 bodova, a odigrano je tek 9 kola. Bili su u krizi, promijenili trenera i uzeli AEK, koji gazi sve otkako ih vodi Luis Jimenez, bivši trener Seville. Uglavnom, Panionios je među boljim prvoligašima i samo zlobnik može takve zaključke čupati nakon male krize. I Muslimović je prije par kola igrao u jednoj od 3 najlošije ekipe u prvoj grčkoj ligi. A evo nije ni starter. Govori li to išta?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I evo dok je Kerla aktuelan, da kažem da je lik Terminator. Najsnažniji, najspremniji i najagresivniji stoper koji je ikada igrao našu ligu. Bešić zna iznijeti loptu, ali je doslovno malo dijete za Semira. Nisam odavno tako uživao gledajući stopera kako igra. Ne daje napadačima ni stotinku da se opuste, da grade loptu i sl. Odmah startuje, i to sa 99% uspjeha. U skoku je strašan. Protivnik uvijek završi na zemlji, bez faula. Da, bio bi pojačanje i za Real

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.Željovac je napisao/la:Pregledah ovo sa Burićem i najjača odbrana je na 1:42. Jedina iznadprosječna odbrana na cijelom videu, koji je vrlo kvalitetno napravljen. Ona neka na 0:46 je niđe veze iako isprva izgleda atraktivno. Ondje je već napadač fulio loptu glavom i ona je išla u gol aut, a Burić je atraktivnom paradom odbio od zemlju i skrivio korner. Uglavnom, bruka neposebnih odbrana i to je sve što se može vidjeti na klipu. Mrsko mi da pravim sličan o Šehiću, ali bih mogao naći neke bolesne odbrane, odnosno materijal.
RIP SALE VILENJAK
Da potkrijepim i dokazima. Alen Avdić je visok 185 cm i evo ga na slici u zračnom duelu s Kerlom. Nije loše ni skočio. Ne trebam ni spominjati koje dobio ovaj duel.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa jeste zaslužio poziv kao treći golman, jer standardno brani u Evropskoj ligi, a i mlad je. Na onom videu se ne vidi mnogo toga posebnog u prilog njegovim kvalitetima. Sjećam se njegove jedne odbrane protiv mlade Švicarske, čini mi se, koja je bila odlična. I kad je očajno reagovao na Grbavici kod pobjedonosnog gola za Želju(3:2). I Ištuk ga javno kudio nakon utakmice.RKO je napisao/la: I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.
Evo na 1:40
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
eee jbtŽeljovac je napisao/la:Da potkrijepim i dokazima. Alen Avdić je visok 185 cm i evo ga na slici u zračnom duelu s Kerlom. Nije loše ni skočio. Ne trebam ni spominjati koje dobio ovaj duel.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
@Zeljovac,vjeruj mi tebi bi i sam Amar Osim rekao da smiris hormone i stanes na loptu.
Ili u prevodu sto je, previse je.
Jos da je kakav eliksir za podmladjivanje pa ubaciti Bahtica,Papricu,Nikica,Bazdarevica,Starovlaha itd taman da bude sve kompletno.Cirkus Colorado.
Ili u prevodu sto je, previse je.
Jos da je kakav eliksir za podmladjivanje pa ubaciti Bahtica,Papricu,Nikica,Bazdarevica,Starovlaha itd taman da bude sve kompletno.Cirkus Colorado.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
brazzo, evo i original i obrati pažnju na sjenu dole na zemlji. Ne mogu ni da zamislim gdje ti vidiš da je Avdić skočio samo jedan cm. Bijela linija je metar s njegove lijeve strane. Nije ispod njega. Sad mi žao što izbrisah video.

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Osim sto imaju igraca koji nosi dvojicu na ledjima,sada smo otkrili da zeljo ima i igraca koji skace 3 metra u zrak 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Posto gledam redovno Lech(90% utakmica) a i Burica i koliko sam zapazio ima izuzetno dobro branjenje na liniji i dobar je u situacijama 1 na 1,dobar refleks ali mu nedostaje sigurnosti prilikom centarsuteva i tu je jako nesiguran, u pocetku je pokusavao da izleti u guzvu ali nakon losih intervencija( koje su uzrokovane po mom misljenju slabom fizickom konstitucijom jer ga i manji fizicki kontakt izbacuje )to vise ne radi
nije ni bas toliko standardan jer mu se cesto desavaju manje povrede ali i za mali kiks zna da ga zamjeni trener kao u slucaju kiksa protiv Gornika kad je pauzirao 2 tekme
sigurno zasluzuje da sada bude 3 golman ali posto je veliki potencijal i ima mjesta za napredak u buducnosti i borba za jedinicu sa Begovicem
nije ni bas toliko standardan jer mu se cesto desavaju manje povrede ali i za mali kiks zna da ga zamjeni trener kao u slucaju kiksa protiv Gornika kad je pauzirao 2 tekme
sigurno zasluzuje da sada bude 3 golman ali posto je veliki potencijal i ima mjesta za napredak u buducnosti i borba za jedinicu sa Begovicem
Ovo je bio belaj i sa Šehićem, a nisam još ni siguran da ga je prevazišao. Burić je još mršaviji. Nije sve ni u snazi kod izlazaka na centaršut, ali sigurno da je vrlo bitno.santos je napisao/la:nedostaje sigurnosti prilikom centarsuteva i tu je jako nesiguran, u pocetku je pokusavao da izleti u guzvu ali nakon losih intervencija( koje su uzrokovane po mom misljenju slabom fizickom konstitucijom jer ga i manji fizicki kontakt izbacuje )to vise ne radi
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sehic je meni slika i prilika Hasagica.....klub,frizurica,ona istrcavanja,nesigurnost i onda odbrana nemoguceg....sreca pa je mlad moze jos da napreduje dosta..uglavnom za golmane se nesikiramo,
Begovic,Buric,Sehic a i Hasagic moze jos koju godinu.
Begovic,Buric,Sehic a i Hasagic moze jos koju godinu.
RIP SALE VILENJAK
iako mi je premocno tvoje nastojanje da citavog zelju uguras u reprezentacijuŽeljovac je napisao/la:I evo dok je Kerla aktuelan, da kažem da je lik Terminator. Najsnažniji, najspremniji i najagresivniji stoper koji je ikada igrao našu ligu. Bešić zna iznijeti loptu, ali je doslovno malo dijete za Semira. Nisam odavno tako uživao gledajući stopera kako igra. Ne daje napadačima ni stotinku da se opuste, da grade loptu i sl. Odmah startuje, i to sa 99% uspjeha. U skoku je strašan. Protivnik uvijek završi na zemlji, bez faula. Da, bio bi pojačanje i za Real![]()
kerla je toliko dobar da nije prosao probu ni u prosjecnom njemackom drugoligasu...moze on izgledat mocno u nasoj ligi koja je rangu 5te lige njemacke ,a u grckoj cemu trebat minimalno 2 godine standardnog igranja da bi bio dobar kao besic sada sto je sa 18 godina...nasa liga nije nikakvo mjerilo...
taj prosjecni drugoligas je kaiserslautern, sada prvoligas, osim toga nasa liga je puno bolja nego sto mnogi mislegruezi je napisao/la:kerla je toliko dobar da nije prosao probu ni u prosjecnom njemackom drugoligasu...moze on izgledat mocno u nasoj ligi koja je rangu 5te lige njemacke ,a u grckoj cemu trebat minimalno 2 godine standardnog igranja da bi bio dobar kao besic sada sto je sa 18 godina...nasa liga nije nikakvo mjerilo...
Samo ti guraj svojeŽeljovac je napisao/la:Pa jeste zaslužio poziv kao treći golman, jer standardno brani u Evropskoj ligi, a i mlad je. Na onom videu se ne vidi mnogo toga posebnog u prilog njegovim kvalitetima. Sjećam se njegove jedne odbrane protiv mlade Švicarske, čini mi se, koja je bila odlična. I kad je očajno reagovao na Grbavici kod pobjedonosnog gola za Želju(3:2). I Ištuk ga javno kudio nakon utakmice.RKO je napisao/la: I ti ga pretjera sad,ispade da Buric nije ni za premijer lige..ja se neslazem ono sto sam ja vidio je da je Buric zasluzio poziv barem kao treci golman i igrac koji bi se trebao isprobati u jednoj prijateljskoj.
Evo na 1:40
[youtube][/youtube]
Pogledaj tu kako je vaš probušen xD
Zadnja izmjena: almin9, dana/u 09 nov 2010, 09:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, safun79 i 53 gosta.