Lako je bit golgeter kad ti ljudi prave prilike. Ronaldo je špic otkad je napustio Manču, na prste se mogu nabrojat njegovi prodori, driblinzi i asistencije. U Realu dva klasna beka i premoćan vezni red, u poređenju sa Barsinim otkad nema tandema Xaviesta za klasu iznad, i ona taktika izbij-nabij. Sa druge strane Mesko i golgeter i asistent, što kluba i lige, tako i evrope. Malo li je od jednog igrača.
Da se neće oslonit na Rakitića il' Busquetsa da mu uštimaju zicer. Spominjanje Napolija ti je niđe veze, vidio bi ih da je stavio opet dizelaše, ko u prvoj utakmici, pa patnja živa bi.
Pa Alena i Frenkie sinoć više napraviše pasova u prostor i odličnih akcija nego dizelaši cijele prošle sezone.

jel' Messi kriv što bezmudi Coutinho sinoć uđe, imade potpunu slobodu, i opet bi najgori igrač na terenu. Pa Rafinha naspram njega djeluje ko klasa.
Koji si ti meni gigant, nerealno majke mi, po svim statističkim parametrima čovjek izdominirao, uz onakav jadan vezni red, u kojem je Vidal bio najkorisniji veznjak, i još se pitaš što Messi mora organizovat akcije i trošit se.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!