FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Tesnjak1991
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 avg 2019, 00:01

Lako je bit golgeter kad ti ljudi prave prilike. Ronaldo je špic otkad je napustio Manču, na prste se mogu nabrojat njegovi prodori, driblinzi i asistencije. U Realu dva klasna beka i premoćan vezni red, u poređenju sa Barsinim otkad nema tandema Xaviesta za klasu iznad, i ona taktika izbij-nabij. Sa druge strane Mesko i golgeter i asistent, što kluba i lige, tako i evrope. Malo li je od jednog igrača.

Da se neće oslonit na Rakitića il' Busquetsa da mu uštimaju zicer. Spominjanje Napolija ti je niđe veze, vidio bi ih da je stavio opet dizelaše, ko u prvoj utakmici, pa patnja živa bi.

Pa Alena i Frenkie sinoć više napraviše pasova u prostor i odličnih akcija nego dizelaši cijele prošle sezone. :salut: jel' Messi kriv što bezmudi Coutinho sinoć uđe, imade potpunu slobodu, i opet bi najgori igrač na terenu. Pa Rafinha naspram njega djeluje ko klasa.

Koji si ti meni gigant, nerealno majke mi, po svim statističkim parametrima čovjek izdominirao, uz onakav jadan vezni red, u kojem je Vidal bio najkorisniji veznjak, i još se pitaš što Messi mora organizovat akcije i trošit se. :urnebes:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 11:30

Frenkie je vec sada medju top 10 vezni igraca u svijetu. Ljudi dragi kakvog igracinu smo doveli! :tokralju:

U medjuvremenu...
Neto picks up a hand injury and is ruled out for FIVE weeks! [sport]
:damn:
Talks between Barça and PSG over a deal for Neymar have stalled. [sport]
:lolno:
El Bayern pregunta por Coutinho. [mundo deportivo]
:lol:
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 13:51

Neymar's lawyers are already in the Camp Nou Offices! The same lawyer that paid 222M to La Liga
slika
[Bouhafsi + Tanzi] :Barça accelerates on Neymar. PSG has accepted the idea of cash + player from Barça, definitely will be Coutinho. Negotiations between two clubs have accelerated, the agreement will be reached soon.
Gotovo je ovo :salut:
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 avg 2019, 14:09

leorey je napisao/la:Ali evo ja priznajem, Rakitic je igracina za Dele Alija hahaha
Kao da je to neki uspjeh bogati
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 14:10

slika

Idealo bi bilo gore gurnuti Messija i ubaciti Arthura jos u vezu, bilo bi realnije, a ne kao na PESU, mada bi Suki onda bio vecinom na klupi. Kao i Dembele svakako jel. Coutinho je out svakako. Pisu da 40M dijeli samo Barcelonu i PSG od postizanja potpunog dogovora.

Izgleda da ce biti 140M+Coutinho. Mi zasad nudimo 100M+ Coutinho. Inace advokat koji zastupa Neymara tu je i zbog Coutinha.

Najbolji i najskuplji napad svih vremena, na papiru svakako jel.
Gol" upravo navodi da je Josep Maria Bartomeu hitno stigao u klupske urede!
Izgleda da se nisu bas obradovali kamerama :mrgreen:
Gerard Romero: C a l m a
:mrgreen:
27.10.2020

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 avg 2019, 14:23

leorey je napisao/la:
Neymar's lawyers are already in the Camp Nou Offices! The same lawyer that paid 222M to La Liga
[Bouhafsi + Tanzi] :Barça accelerates on Neymar. PSG has accepted the idea of cash + player from Barça, definitely will be Coutinho. Negotiations between two clubs have accelerated, the agreement will be reached soon.
Gotovo je ovo :salut:

Napokon vise. :tokralju:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 12 avg 2019, 14:26

Valja karte rezervisat ovo se mora vidjet uzivo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 14:27

Barto otkazao sastanke u Americi da bi mogao se fokusirati na transfer Neymara.

Blizi see :D
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 14:28

ReX je napisao/la:Barto otkazao sastanke u Americi da bi mogao se fokusirati na transfer Neymara.

Blizi see :D
https://twitter.com/FCBMediaUltra/statu ... W2m2FFliBs

U Barceloni je on odavno vec, imas video eto :mrgreen:
27.10.2020

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 avg 2019, 14:29

Znaci Coutinho + pare i ko jos? Umtiti, Semedo, Rakitic, Dembele (pu pu :D ).. Jedan od njih?
@igrajlopte 🐦

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 avg 2019, 14:30

Gotovo
CEstitke
Imate sposobniju upravu od nase.Barto jede Pereza za dorucak

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 12 avg 2019, 14:33

MElloo je napisao/la:Gotovo
CEstitke
Ma nije ovdje jos nista gotovo. Problem za vas je sto Zidane koci transfer i sto ovaj ovamo ima havere pa je Barto spreman da uradi sve da ga vrati, a interes Pere samo ubrzava stvari.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 14:35

CEstitke
Zelja igraca samo. Zelja. Barcelona niti Real Madrid ne bi trebalo da imaju taj novac nakon sto su potrosili preko 200M eura vec sada ovaj rok. Bar sto se tice budzeta za transfere. Ali kada je ovakav marketinski jak igrac dostupan na trzistu, onda se mora uputiti u operaciju. Makar se krediti dizali opet.

PSG je naravno uvijek za to da on ode u Madrid prije nego Barcelonu. Da Neymarova zelja nije Barcelona, mi se ne bi ni upustali u pregovore, jer ne bi imali sanse ni pregovarati s parizanima nakon svega sto se desilo izmedju nas.
27.10.2020

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 12 avg 2019, 14:37

leorey je napisao/la:
CEstitke
Zelja igraca samo. Zelja. Barcelona niti Real Madrid ne bi trebalo da imaju taj novac nakon sto su potrosili preko 200M eura vec sada ovaj rok. Bar sto se tice budzeta za transfere. Ali kada je ovakav marketinski jak igrac dostupan na trzistu, onda se mora uputiti u operaciju. Makar se krediti dizali opet.

PSG je naravno uvijek za to da on ode u Madrid prije nego Barcelonu. Da Neymarova zelja nije Barcelona, mi se ne bi ni upustali u pregovore, jer ne bi imali sanse ni pregovarati s parizanima nakon svega sto se desilo izmedju nas.
Ma kakva zelja igraca bolan.
Vi dali bolju ponudu i to je to.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 14:38

Izgleda da je advokat Neymara s Bartom u uredu i zbog toga da bi povukli obe tuzbe, onu od strane Barcelone prema Neymaru kao i Neymara prema Barceloni.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2019, 14:38

Idealno bi bilo da Mesi pristane igrati veznog igraca, kao sto je Mateus uradio pred kraj karijere. Da li to Messi moze igrati, apsulutno, da li zeli, cisto sumnjam.
Ne znam zaista kako ce to sad izgledati, tesko da Neymar, Messi, Grizman, Suarez mogu igrati zajedno.

Neymar se vraca i ovo je definitivno gotova stvar.
Sa kim sam se ja ono kladio prije mjesec dana? :D

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 avg 2019, 14:42

Xaviesta je bio onaj koji najvise nije vjerovao da ce se vratit haha

Sto se mene tice, moje misljenje stoji- dobijamo cigana. Da istog onog cigana koji je otisao na onaj nacin zavlaceci navijace. Ali dobijamo igracinu koji jedini uz Messija moze nesto da iskreira ako nista. Mada sad imas De Jonga i Griezmanna jos. Kakvo ljeto ljudi moji.

Bartomeu nikad ovaj transfer ne bi zavrsio bez Messija i Suareza, tj njihovog pritiska. Cisto zbog ponosa. Zanima me nacin predstavljanja, koliko ce biti ljudi, oce li mu zvizdat, onda izjave njega, starog i Bartomeua hahaha ludilo ce bit
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 avg 2019, 14:43

Pih, ja sranja. Koliko mu dajete do sljedećeg "odlaska"?

Jedino ću nekako podnijet ako odu Kur.činjo i Raketa u tom dealu. :beba:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 12 avg 2019, 14:43

Vec vidim povredu u Februaru vikend prije sestrinog rodjendana !!!

Klaun najobicniji ......
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 12 avg 2019, 14:45

Ako bude javno predstavljanje, stadion ce biti krcat i oborit ce sve rekorde. Naravno da ima onih koji su prptiv njega, ali takvi nece ni doci na predstavljanje. Puno je vise onih koji su za i koji ce napuniti tribine.

Ako bude zdrav, Neymar ce ubiti naredne tri godine.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.