keš uzetizagorski je napisao/la:Bilo bi zanimljivo osnovati neko digitalno 'forumasko groblje'nukleusmember je napisao/la:ja šta sam raje ispratio sa ovog foruma memoare mogu napisati![]()
VVVBK
VVVBK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
keš uzetizagorski je napisao/la:Bilo bi zanimljivo osnovati neko digitalno 'forumasko groblje'nukleusmember je napisao/la:ja šta sam raje ispratio sa ovog foruma memoare mogu napisati![]()
VVVBK
Po meni takav čovjek u SS vrijedi više nego u ekipi da imaš npr Leona Benku i treba takvog platiti. To je Bošnji nedokučivo i glupo. Zato Bošnjo iskrene žvalje kad Amaw mlati gluposti o genetici i smatra ga pametnim, a ne zna da na vrhunskom nivou igrač ima programirano u gram šta će i kada pojesti, koliko spava i kad treba da kenja. Al hajde, nismo mi krivi, krivo je more.simidobar je napisao/la:Sve to stoji sto ti kazes al sef je sef, u svakoj firmi.. Na njemu je da to sve slozi, njemu je*u sve kad lose ide...SarajevoJeBordo je napisao/la:Fizička spremnost je postala nauka, fakulteti, magisteriji i doktorati postoje o tome. Mislim da je neozbiljno reći šef stručnog štaba zna sve. Šef nečega može da se razumije u sve, ali ne može bolje znati od nekoga ko radi samo određenu oblast. Svakako da može da se ne slaže sa načinom rada, ali je loš potez kad se ne slažeš sa nečim što očigledno funkcioniše. I ne znam kakve veze ima kako se zovu kondicioni tih velikih klubova, ali sigurno da imaju čitav tim stručnjaka za fizičku spremnost.simidobar je napisao/la:
Veze nemam braca, mozda zato sto mu ime tako kaze "pomocni trener" ? On komotno moze ostat na svom mjestu 20 godina ako zeli i ako zadovoljava, nema drugih odgovornosti osim prema sefu strucnog staba.
Nije bespotrebno svi su oni dali odlican rezultat zajedno sa sefom...
Inace kazu "sastavio/skupio je odlican ss"
Kako se zove kondicioni u realu, barci, man utd, city...bilo ciji ?
Da se razumijemo ja vjerujem u ono sto je Jeleskovic izjavio, ova nagadjanja da ga je Husref otjerao ne uzimam ozbiljno. Vise mi istine ima u onom da je trazio od njega da vise vremena provodi na treninzima..
Funkcionise i sad sve, covjek je rekao da ce pomagat, ne vidim razlog da jedan profesor, doktor laze javno..
Slazem se, treba da imamo jake ljude u svim segmentima.SarajevoJeBordo je napisao/la: Po meni takav čovjek u SS vrijedi više nego u ekipi da imaš npr Leona Benku i treba takvog platiti. To je Bošnji nedokučivo i glupo. Zato Bošnjo iskrene žvalje kad Amaw mlati gluposti o genetici i smatra ga pametnim, a ne zna da na vrhunskom nivou igrač ima programirano u gram šta će i kada pojesti, koliko spava i kad treba da kenja. Al hajde, nismo mi krivi, krivo je more.
Ti da imalo drzis do te svoje price odgovorio bi na moja pitanja...16022019 je napisao/la:Hajde nam objasni ako je kako pricas sto nije bar ostao jos 5 dana i zavrsio pripreme ? Da nije zelio raditi sa nama ne bi ni isao u Sloveniju i vratio se poslije nekoliko dana... Otisao jer nije zelio da mu se mijesaju u nesto sto ne znaju bolje od njega.
Ti si jos živ...?AngelDiMaria je napisao/la:Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
Babukica nikad ne grijesi!belosevic28 je napisao/la:Ako babo tako kaze, ko smo mi da vjerujemo svojim ocimaKamuflazn je napisao/la:Kakav gavric, igrac manje cak i protiv slobode bio. Nemre trcati.
Vidim dobro kuckaš nakon batina, znači podbacio sam ovaj put. Možda ti djevojka piše..AngelDiMaria je napisao/la:Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
Te priče provlače i izmišljaju dušmani, kojih ovdje ima nekoliko. Ne zamaraj se previše.pitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate
Necu rec da si pretjerao, eto ti sam skontaj..AlfredNobel je napisao/la:Te priče provlače i izmišljaju dušmani, kojih ovdje ima nekoliko. Ne zamaraj se previše.pitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate
Nije to ni skeptičnost, ni realizam, ni hodanje po zemlji, ni objektivnost, ništa od toga. Ponavljanje jednih te istih fraza i stvari se radi s namjerom, a o samom sadržaju ne treba ni govoriti - teško smeće i priča kojoj je cilj da naloži masu, a hvala bogu raja konta sve i sve uzima zdravo za gotovo.simidobar je napisao/la:Necu rec da si pretjerao, eto ti sam skontaj..AlfredNobel je napisao/la:Te priče provlače i izmišljaju dušmani, kojih ovdje ima nekoliko. Ne zamaraj se previše.pitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate![]()
Nisu ba dusmani i debili, samo su vise skepticni od ostalih, svak zeli dobro na svoj nacin, vidi problem na svoj nacin... Za mene je to super sve dok je prica "zdrava", nema potrebe za vrijedjanjem.. To uopste nije interesantno, svak zna lanut..
Nije mi drago ni sto onom tobetu lajem al ono nema veze sa sportom, svjestan je covjek da se*e uzalud i da Husref nikad nece otic da vidi sta misle "prepucavanja" na ss.ba, al eto ide nama na zivce iz nekog razloga..
Pisem na glasovne komande, dobroo si odradio, istjerao si iz mene sejtanlukeAlfredNobel je napisao/la:Vidim dobro kuckaš nakon batina, znači podbacio sam ovaj put. Možda ti djevojka piše..AngelDiMaria je napisao/la:Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
Jedan od naj pametni Postova sto se tice teme husref igracipitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate
AngelDiMaria je napisao/la:Ja povlacim sve sto sam protiv Hebiba rekao.
Volim te Sarajevo