FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 12 avg 2019, 21:55

zagorski je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ja šta sam raje ispratio sa ovog foruma memoare mogu napisati :kafa:

VVVBK
Bilo bi zanimljivo osnovati neko digitalno 'forumasko groblje' :mrgreen:
keš uzeti :kafa: ,ali svima je zajednički imenitelj "ovo je moj zadnji post",koga ba boli rinaqa koji ti je post?

VVVBK

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 avg 2019, 22:16

simidobar je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Veze nemam braca, mozda zato sto mu ime tako kaze "pomocni trener" ? On komotno moze ostat na svom mjestu 20 godina ako zeli i ako zadovoljava, nema drugih odgovornosti osim prema sefu strucnog staba.
Nije bespotrebno svi su oni dali odlican rezultat zajedno sa sefom...

Inace kazu "sastavio/skupio je odlican ss"

Kako se zove kondicioni u realu, barci, man utd, city...bilo ciji ?
Fizička spremnost je postala nauka, fakulteti, magisteriji i doktorati postoje o tome. Mislim da je neozbiljno reći šef stručnog štaba zna sve. Šef nečega može da se razumije u sve, ali ne može bolje znati od nekoga ko radi samo određenu oblast. Svakako da može da se ne slaže sa načinom rada, ali je loš potez kad se ne slažeš sa nečim što očigledno funkcioniše. I ne znam kakve veze ima kako se zovu kondicioni tih velikih klubova, ali sigurno da imaju čitav tim stručnjaka za fizičku spremnost.
Sve to stoji sto ti kazes al sef je sef, u svakoj firmi.. Na njemu je da to sve slozi, njemu je*u sve kad lose ide...

Da se razumijemo ja vjerujem u ono sto je Jeleskovic izjavio, ova nagadjanja da ga je Husref otjerao ne uzimam ozbiljno. Vise mi istine ima u onom da je trazio od njega da vise vremena provodi na treninzima..

Funkcionise i sad sve, covjek je rekao da ce pomagat, ne vidim razlog da jedan profesor, doktor laze javno..
Po meni takav čovjek u SS vrijedi više nego u ekipi da imaš npr Leona Benku i treba takvog platiti. To je Bošnji nedokučivo i glupo. Zato Bošnjo iskrene žvalje kad Amaw mlati gluposti o genetici i smatra ga pametnim, a ne zna da na vrhunskom nivou igrač ima programirano u gram šta će i kada pojesti, koliko spava i kad treba da kenja. Al hajde, nismo mi krivi, krivo je more.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 avg 2019, 22:39

SarajevoJeBordo je napisao/la: Po meni takav čovjek u SS vrijedi više nego u ekipi da imaš npr Leona Benku i treba takvog platiti. To je Bošnji nedokučivo i glupo. Zato Bošnjo iskrene žvalje kad Amaw mlati gluposti o genetici i smatra ga pametnim, a ne zna da na vrhunskom nivou igrač ima programirano u gram šta će i kada pojesti, koliko spava i kad treba da kenja. Al hajde, nismo mi krivi, krivo je more.
Slazem se, treba da imamo jake ljude u svim segmentima.

Trebali su covjeku ponudit bolje uslove al po njegovoj prici on i zeli drugaciju karijeru, ne ide u drugi klub, uopste ne razmislja o tom nego kako da pomogne i nama.

Posao uprave je da obezbijedi kvalitetan kadar, oni zive od tog, neopravdano su u ovim raspravama zapostavljeni i Valentin i Sabrina sa svojom karijerom.. Oni zasluzuju najvece kritike ako vec trazimo nekog krivca..
Katastrofalan odnos sa navijacima/javnoscu.
Losa kadrovska rjesenja ?
Razne drame u reziji njihove ne brige.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 12 avg 2019, 22:42

Hajde nam objasni ako je kako pricas sto nije bar ostao jos 5 dana i zavrsio pripreme ? Da nije zelio raditi sa nama ne bi ni isao u Sloveniju i vratio se poslije nekoliko dana... Otisao jer nije zelio da mu se mijesaju u nesto sto ne znaju bolje od njega.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 12 avg 2019, 22:50

16022019 je napisao/la:Hajde nam objasni ako je kako pricas sto nije bar ostao jos 5 dana i zavrsio pripreme ? Da nije zelio raditi sa nama ne bi ni isao u Sloveniju i vratio se poslije nekoliko dana... Otisao jer nije zelio da mu se mijesaju u nesto sto ne znaju bolje od njega.
Ti da imalo drzis do te svoje price odgovorio bi na moja pitanja...

Mozda mu je macka bolesna ? Da ne slutim nesto drugo covjeku.. Ima obaveze na drugom poslu ? Ima obaveze nevezano za posao ?
Nagadjanje kao i tvoje ?

Pricam po onom sto je licno Jeleskovica izjavio, ne nagadjam...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 12 avg 2019, 23:02

Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2019, 23:11

AngelDiMaria je napisao/la:Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
Ti si jos živ...?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 avg 2019, 23:40

belosevic28 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Kakav gavric, igrac manje cak i protiv slobode bio. Nemre trcati.
Ako babo tako kaze, ko smo mi da vjerujemo svojim ocima :opaopa:
Babukica nikad ne grijesi!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 avg 2019, 00:20

AngelDiMaria je napisao/la:Igracima i treneru traziti mane tek na zimskoj pauzi, do tad, bi trebali svi kolektivno da podrzimp klub i odluke koje donosi
Vidim dobro kuckaš nakon batina, znači podbacio sam ovaj put. Možda ti djevojka piše.. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 avg 2019, 00:34

Jel se neko povrijedio jeduci baklavu? :kafa:

Bajram barecula svima koji slave
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2019, 00:41

Veze nemam braca, mozda zato sto mu ime tako kaze "pomocni trener" ? On komotno moze ostat na svom mjestu 20 godina ako zeli i ako zadovoljava, nema drugih odgovornosti osim prema sefu strucnog staba.
Nije bespotrebno svi su oni dali odlican rezultat zajedno sa sefom...

Inace kazu "sastavio/skupio je odlican ss"

Kako se zove kondicioni u realu, barci, man utd, city...bilo ciji ?[/quote]
Fizička spremnost je postala nauka, fakulteti, magisteriji i doktorati postoje o tome. Mislim da je neozbiljno reći šef stručnog štaba zna sve. Šef nečega može da se razumije u sve, ali ne može bolje znati od nekoga ko radi samo određenu oblast. Svakako da može da se ne slaže sa načinom rada, ali je loš potez kad se ne slažeš sa nečim što očigledno funkcioniše. I ne znam kakve veze ima kako se zovu kondicioni tih velikih klubova, ali sigurno da imaju čitav tim stručnjaka za fizičku spremnost.[/quote]

Sve to stoji sto ti kazes al sef je sef, u svakoj firmi.. Na njemu je da to sve slozi, njemu je*u sve kad lose ide...

Da se razumijemo ja vjerujem u ono sto je Jeleskovic izjavio, ova nagadjanja da ga je Husref otjerao ne uzimam ozbiljno. Vise mi istine ima u onom da je trazio od njega da vise vremena provodi na treninzima..

Funkcionise i sad sve, covjek je rekao da ce pomagat, ne vidim razlog da jedan profesor, doktor laze javno..[/quote]
Po meni takav čovjek u SS vrijedi više nego u ekipi da imaš npr Leona Benku i treba takvog platiti. To je Bošnji nedokučivo i glupo. Zato Bošnjo iskrene žvalje kad Amaw mlati gluposti o genetici i smatra ga pametnim, a ne zna da na vrhunskom nivou igrač ima programirano u gram šta će i kada pojesti, koliko spava i kad treba da kenja. Al hajde, nismo mi krivi, krivo je more.[/quote]

Sto se tice kondicionog trenera klub je neozbiljan do jaja sto se tice ovog slucaja nebitno koji je razlog sto je jeleskovic otiso u roku 20 dana MORO je drugi doc.

Amaw je sa geneticom pokazo koliko ne poznaje fudbal i koliko je glup trener.

Genetica nikakve veze nema

Zlatan ibrahimovic je dokaz, al
Zdravlje
Uslovi treniranja
Ambijent gdje zivis dali ti babo i majka imaju fina primanja
Izhrana
Talenat
Doktori
Sreca
Kondicija
I vrhunski treneri da te treniraju os pjetlica do juniora, e ovo sve ako imas uspjeces ko igrac

Al kon

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 avg 2019, 00:50

Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 avg 2019, 01:40

pitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate
Te priče provlače i izmišljaju dušmani, kojih ovdje ima nekoliko. Ne zamaraj se previše.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 avg 2019, 02:06

AlfredNobel je napisao/la:
pitara je napisao/la:Haj da mi lose igramo, da smo izgubili 2 ligase ko Zrinjski, da nam je Celtic naguro 12 komada pa bi ja rekao, al super igra rezultati, sve štima i mi opet povučemo priče o nekim bojkotima, klanovima, pickama materinama. Je l nama stvarno toliko dosadno ili sta. Pa za Rahmanovica se zna da je nakurcen što ga nisu pustili, pričalo se i za Tatara da je došla ponuda ovi odbili pa igra čovjek opet, ako je ovaj fakat se pravio budala zbog toga i trebao mu je **** mater vala. Pustite se prazne price dok dobro igramo, kad zagusti onda pricajte i tjerajte i Husrefa i Rahmana i Hadžića i sve redom ako su zasluzili, do tad uživajte u utakmicama i ignorisite ove debile što pričaju mahalske priče reko mu ovaj reko mu onaj. Što se mene tiče ako uzmemo titulu opet nek se na svakom treningu Hus pobije sa svim igračima redom ako će nam to donijeti rezultate
Te priče provlače i izmišljaju dušmani, kojih ovdje ima nekoliko. Ne zamaraj se previše.
Necu rec da si pretjerao, eto ti sam skontaj.. :mrgreen:

Nisu ba dusmani i debili, samo su vise skepticni od ostalih, svak zeli dobro na svoj nacin, vidi problem na svoj nacin... Za mene je to super sve dok je prica "zdrava", nema potrebe za vrijedjanjem.. To uopste nije interesantno, svak zna lanut..

Nije mi drago ni sto onom tobetu lajem al ono nema veze sa sportom, svjestan je covjek da se*e uzalud i da Husref nikad nece otic da vidi sta misle "prepucavanja" na ss.ba, al eto ide nama na zivce iz nekog razloga..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 avg 2019, 03:24

simidobar je napisao/la:
Necu rec da si pretjerao, eto ti sam skontaj.. :mrgreen:

Nisu ba dusmani i debili, samo su vise skepticni od ostalih, svak zeli dobro na svoj nacin, vidi problem na svoj nacin... Za mene je to super sve dok je prica "zdrava", nema potrebe za vrijedjanjem.. To uopste nije interesantno, svak zna lanut..

Nije mi drago ni sto onom tobetu lajem al ono nema veze sa sportom, svjestan je covjek da se*e uzalud i da Husref nikad nece otic da vidi sta misle "prepucavanja" na ss.ba, al eto ide nama na zivce iz nekog razloga..
Nije to ni skeptičnost, ni realizam, ni hodanje po zemlji, ni objektivnost, ništa od toga. Ponavljanje jednih te istih fraza i stvari se radi s namjerom, a o samom sadržaju ne treba ni govoriti - teško smeće i priča kojoj je cilj da naloži masu, a hvala bogu raja konta sve i sve uzima zdravo za gotovo.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 13 avg 2019, 06:59

Vidim dobro kuckaš nakon batina, znači podbacio sam ovaj put. Možda ti djevojka piše.. :kafa:
Pisem na glasovne komande, dobroo si odradio, istjerao si iz mene sejtanluke
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 avg 2019, 07:28

Jedan od naj pametni Postova sto se tice teme husref igraci

Svidami se i recenica gdje si napiso da se husref potuce sa igracima za titulu

Al i kad uzmemo titulu i duple krune abd i ove sezone i svake mi treba da tezimo da smo bolji svake godine bar za nokat i da stvari koje dobro radimo da jos bolje radimo i da greske ispravljamo i kad je dobro, jer mnogo je lakse kad se titule osvajaju greske ispravljat posebno u SARAJEVU

Stvari koje se trebaju ispravit

Kondicioni trener se mora dovest
Gluposti sto radi rahmanovic se ne smiju desit nikad za nikad
Hz pitari trebaju dolazit o sto vecem broju na utakmice
Pirotehnika treba bit strogo zabranjena uvest kamere ko to bude uradio dozivotni ban
NAPRAVIT VLASTIT STADION
ZAVRSIT KAMP

NACI BOLJE TRENERE U AKADEMI

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2019, 07:52

Volim te Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 13 avg 2019, 07:59

Ja povlacim sve sto sam protiv Hebiba rekao.

Volim te Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 avg 2019, 08:02

AngelDiMaria je napisao/la:Ja povlacim sve sto sam protiv Hebiba rekao.

Volim te Sarajevo
:lol:

"Izlazite sejtani iz mene" :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []