Mi smo Salihovi ,a Salih je nas!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ami je napisao/la:Opet sukobi u Sarajevu navijac Zelje zboden nozem u teskom je stanju bore mu se za zivot!
Jbg drug fulio si temu,stvarno u Sarajevu je postao ciganluk,samo se bodu,pucaju cc.. al to je sve omladina koja ne zna sta ce sa sebe .. momku brz oporavak.ami je napisao/la:Opet sukobi u Sarajevu navijac Zelje zboden nozem u teskom je stanju bore mu se za zivot!
Joj jbt tak se kredit spominje od ljeta,a nigdje nije bilo prave informacije,sad kazes ta bi se realizacija trebala ocekivat 2011 godine.Haj valjda sta budeRaz_ba je napisao/la:Čuo sam da je Jasmin konačno odlučio podnijeti molbu za onak kredit o kojem smo nekad davno govorili. E sad, kažu valja čekat redovnu proceduru a onda je moglo naprečac zajedno sa Zenicom kojoj su već odobrena sredstva. Ako sad sve bude u redu, realizacija krede bi bila u narednoj 2011. godini.
Ok, mada sve ce biti vezane za stadion ,jer vidim da ti dosta znas u vezi toga .Raz_ba je napisao/la:Ako ti bude šta falilo od informacija koje ja imam javi se na PP
Od te gore petorke ništa nije lošiji Ćehajić i njega trebate zadržati, čak je i jači igrač po meni od Smajlovića i Dajića, za ove ostale neću ništa govoriti jer ih nikad nisam gledao.harry_90 je napisao/la:Sutra samo da prodjemo Olimpic,onda na proljece jaci za Mesanovica i Nikolica.. Smajlovic,Mesanovic,Bekic,Mujic,Dajic mogu dosta uradit naredne polusezone,uz to da se u pauzi sacuvaju neki od igraca,da ne odu,uz jedno do dva dobra pojacanja mozemo se nadat necemu u kupu i boljoj poziciji u ligi.
Trenutno je tu sa Bekićem koji je veliki talent i nije ni 10% od onoga kakav igrač može bitisony_91 je napisao/la:Od te gore petorke ništa nije lošiji Ćehajić i njega trebate zadržati, čak je i jači igrač po meni od Smajlovića i Dajića, za ove ostale neću ništa govoriti jer ih nikad nisam gledao.harry_90 je napisao/la:Sutra samo da prodjemo Olimpic,onda na proljece jaci za Mesanovica i Nikolica.. Smajlovic,Mesanovic,Bekic,Mujic,Dajic mogu dosta uradit naredne polusezone,uz to da se u pauzi sacuvaju neki od igraca,da ne odu,uz jedno do dva dobra pojacanja mozemo se nadat necemu u kupu i boljoj poziciji u ligi.
0:2-prodatoTZ_BoY je napisao/la:Bice gusto bice 5-0 za nas
Makar su zaradili,ako kazes da je prodatogavran je napisao/la:0:2-prodatoTZ_BoY je napisao/la:Bice gusto bice 5-0 za nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.