FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2010, 09:42

Ja tako treba :mrgreen:
Mi smo Salihovi ,a Salih je nas! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2010, 10:40

ma svi oni gledaju svoje interese i nasu dijecu prodaju za nista... ustvari oni svoj dio uzmu, a Sloboda nista...ljudi niko od njih nasu Slobodu ne voli da se razjasnimo...nadam se da ce doci ljudi koji iskreno vole ovaj klub, a Salih to nije sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 nov 2010, 10:56

haman da je Blekic volio Sarajevo pa nema od ljubavi nista ,mozda samo cir na zeludcu :D ..proslo je to prijeratno i ono tek poslijeratno vrijeme kad se mogao klub vodit iz ljubavi ,kad su ljudi igrali za kikiriki ..sad samo para radi. Daleko od toga da je Salih dobar, boze sacuvaj, al ponavljam ne znam koji put i da on ode ne vidim nikog da bi dosao i prihvatio se Slobode, dao svoje pare cisto iz ljubavi prema klubu.
Sto se tice dugovanja igracima, naravno da ih ima, ima ih svaki klub samo sto se kod nas to istice posebno. Kod Sarajeva haman da je pola tima zatrazilo ispisnicu zbog dugovanja a niko ne prica o tome,dok kod nas na sve strane,al jbg sta ces takvi smo, tuzlanski pogan mentalitet :D kod svakog je "nek komsiji crkne krava" samo je kod nas "nek crkne krava i meni ako treba samo da se ima ko ljagat" :mrgreen:

onda ostali su duzni onim iz prvog dijela prosle sezone ,kako su odigrali ne bi im ni ja platio, isto sad npr ne bi im nista rekao da su Dajicu duzni, pa sigurno ima jednu od jacih plata u ligi, a sta je uradio ,cak i ne igra :)

sto se tice Alena ,mislim da ce bit zvijer u drugom dijelu sezone, kao sto je bio prosle god u Zelji kad ga je Amar znao fizicki pripremit ,tako i sad vjerujem da ce Djuric i Hukic odradit posao kao i Amar ako ne i bolje.

jos i ta koalicija SDP-SBB na kantonu,mada sumnjam da ce bit ,auuu to bi znacilo prvo stadion ,drugo transe iz budzeta i tamam evropu i neki trofej pred one tam izbore kad se zavrsi stadion i da se poberu glasovi.
To bi za Slobodu bilo odlicno, ali ni njima ne bi motiv bio ljubav prema klubu vec cisto ubiranje bodova...nema vise od ljubavi nista ,jedino ako se posloze interesi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 09 nov 2010, 11:27

Opet sukobi u Sarajevu navijac Zelje zboden nozem u teskom je stanju bore mu se za zivot!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 nov 2010, 11:35

ami je napisao/la:Opet sukobi u Sarajevu navijac Zelje zboden nozem u teskom je stanju bore mu se za zivot!

nije to care za ove teme, ali stvarno ciganluk u pm :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2010, 11:37

ami je napisao/la:Opet sukobi u Sarajevu navijac Zelje zboden nozem u teskom je stanju bore mu se za zivot!
Jbg drug fulio si temu,stvarno u Sarajevu je postao ciganluk,samo se bodu,pucaju cc.. al to je sve omladina koja ne zna sta ce sa sebe .. momku brz oporavak.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 15:28

Čuo sam da je Jasmin konačno odlučio podnijeti molbu za onak kredit o kojem smo nekad davno govorili. E sad, kažu valja čekat redovnu proceduru a onda je moglo naprečac zajedno sa Zenicom kojoj su već odobrena sredstva. Ako sad sve bude u redu, realizacija krede bi bila u narednoj 2011. godini.
A đe da znam?!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 nov 2010, 15:37

Sutra protiv Olimpika.. Očekujem tvrdu igru i veliki otpor gostiju ali isto tako i prolaz Slobode isključivo zbog uspona forme i domaćeg terena, te povoljne zalihe pred revanš.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2010, 15:39

Raz_ba je napisao/la:Čuo sam da je Jasmin konačno odlučio podnijeti molbu za onak kredit o kojem smo nekad davno govorili. E sad, kažu valja čekat redovnu proceduru a onda je moglo naprečac zajedno sa Zenicom kojoj su već odobrena sredstva. Ako sad sve bude u redu, realizacija krede bi bila u narednoj 2011. godini.
Joj jbt tak se kredit spominje od ljeta,a nigdje nije bilo prave informacije,sad kazes ta bi se realizacija trebala ocekivat 2011 godine.Haj valjda sta bude :mrgreen:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 15:40

Ako ti bude šta falilo od informacija koje ja imam javi se na PP
A đe da znam?!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 nov 2010, 16:09

Haj ba sjever će biti spreman za korištenje 2011/2012 al tad će Tušanj izgledat još smješnije dok se na završi ove dvije tribine biće niđe veze al bolje išta neg ništa :)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 nov 2010, 16:14

Sutra samo da prodjemo Olimpic,onda na proljece jaci za Mesanovica i Nikolica.. Smajlovic,Mesanovic,Bekic,Mujic,Dajic mogu dosta uradit naredne polusezone,uz to da se u pauzi sacuvaju neki od igraca,da ne odu,uz jedno do dva dobra pojacanja mozemo se nadat necemu u kupu i boljoj poziciji u ligi.

Raz_ba je napisao/la:Ako ti bude šta falilo od informacija koje ja imam javi se na PP
Ok, mada sve ce biti vezane za stadion ,jer vidim da ti dosta znas u vezi toga .

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 nov 2010, 18:56

harry_90 je napisao/la:Sutra samo da prodjemo Olimpic,onda na proljece jaci za Mesanovica i Nikolica.. Smajlovic,Mesanovic,Bekic,Mujic,Dajic mogu dosta uradit naredne polusezone,uz to da se u pauzi sacuvaju neki od igraca,da ne odu,uz jedno do dva dobra pojacanja mozemo se nadat necemu u kupu i boljoj poziciji u ligi.
Od te gore petorke ništa nije lošiji Ćehajić i njega trebate zadržati, čak je i jači igrač po meni od Smajlovića i Dajića, za ove ostale neću ništa govoriti jer ih nikad nisam gledao.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 nov 2010, 19:15

sony_91 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Sutra samo da prodjemo Olimpic,onda na proljece jaci za Mesanovica i Nikolica.. Smajlovic,Mesanovic,Bekic,Mujic,Dajic mogu dosta uradit naredne polusezone,uz to da se u pauzi sacuvaju neki od igraca,da ne odu,uz jedno do dva dobra pojacanja mozemo se nadat necemu u kupu i boljoj poziciji u ligi.
Od te gore petorke ništa nije lošiji Ćehajić i njega trebate zadržati, čak je i jači igrač po meni od Smajlovića i Dajića, za ove ostale neću ništa govoriti jer ih nikad nisam gledao.
Trenutno je tu sa Bekićem koji je veliki talent i nije ni 10% od onoga kakav igrač može biti
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 09 nov 2010, 20:00

Bice gusto bice 5-0 za nas :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 nov 2010, 20:27

Nisam bio podugo na tekmi sutra idem :)

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 09 nov 2010, 20:37

slika
slika

Iz Dnevnog Avaza :D (desni klik na sliku "Open image in new tab" :D).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 09:17

Sloboda u Kupu BiH: Protiv Olimpica viziraju polufinale?

Dvije utakmice završene su bez pobjednika, obje kada je Olimpic bio domaćin. Danas na Tušnju Sloboda ugošćuje Sarajlije u trećoj utakmici u sedam dana. U uzvratu četvrtine finala Kupa BiH neće biti podjele bodova.
- Danas je, kako se obično kaže, nekome radost, drugome žalost. Nakon 1:1 iz prve utakmice, vjerujem da ćemo se mi radovati – kaže šef Slobodine struke, Denis Sadiković.

Otkako je došao na kormilo momčadi s Tušnja, ne zna za poraz. Sloboda igra organiziranije, ubojitije, a u nedjelju su postigli prve golove na gostovanjima.
- Treba nam još malo vremena za uigravanje. Ritam srijeda – subota ili nedjelja, ne daje nam mogućnost da se bolje pripremamo. No, nadam se da umor neće ostaviti traga i da nas neće omesti da se plasiramo u polufinale. Uostalom, u istoj poziciji je i Olimpic, pa će biti kom’ obojci, kom’ opanci – nastavlja Sadiković.
Još ne zna hoće li moći računati na Almira Halilovića, koji je isključen protiv Olimpica na prvoj utakmici. Jusuf Dajić je bio gripozan, a razbolio se i Dejan Drakul.
- Vjerojatno će nastupiti isti sastav kao u prethodne dvije utakmice. Olimpic je dobra momčad, vraćaju im se neki igrači, sigurno će pokušati pobijediti na Tušnju. Na našoj strani je psihološka prednost, a očekujem da nećemo praviti greške i primati golove iz prekida kao na prve dvije utakmice. U svakom slučaju optimist sam – poručio je Denis Sadiković.
Sloboda najvjerovatnije: Mujkić, Aleksić, Jogunčić, Raca, Efendić, Gavarić, Malkić, Zoletić, Ćehajić, Smajlović, Bekić.
Utakmica se igra danas, srijeda, na Tušnju, s početkom u 13 sati. Sudi: Semir Kaplan Stolac.

Bio bih zadovoljan i sa 1:0 .Mada i 0:0 nam odgovara,al ne treba riskirat.

Samo bih jos dodao da je nas predsjednik Salih Sabovic najmenadzer u 2010 godini. :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 10 nov 2010, 09:29

TZ_BoY je napisao/la:Bice gusto bice 5-0 za nas :D
0:2-prodato :roll:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2010, 09:37

gavran je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:Bice gusto bice 5-0 za nas :D
0:2-prodato :roll:
Makar su zaradili,ako kazes da je prodato :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.