parangal je napisao/la:ReX je napisao/la:PSG want two Barça players and at least €100m to let Neymar go.
The figure of €100m is seen as a minimum on PSG's side, along with two players of their choosing. They are interested in Philippe Coutinho (27), Nelson Semedo (25) and Ousmane Dembélé (22) but not Ivan Rakitic (31).
Nasi su totalni kreteni ako popuste PSGu. Dajte im neki ultimatum ako nece nek se gone u tri lijepe, a Neymaru bujrum u Real ako hoce.
Mi i bez njega imamo fantasticnu ekipu.
Od kad se najavio povratak istakao sam da Neymar nije neophodan ovom timu....Ali kako vreme odmiče sve sam ubedjeniji da je ona moja šala u stvari velika istina...očito je Mesijeva No1 želja bila povratak Neymara. Skoro sam siguran da nije otišao na američku turneju i evo neće ni prvo kolo igrati jer ćora to nije realizovao. Odavno bi već odustali i oterali šeika u 3 lepe da ne postoji začkoljica koju ćora jednostavno MORA da reši da ne bi imao problem....jer zaista ne vidim ozbiljan razlog za dovodjenjem nečega što ti zaista u ovom trenutku nije neophodno...
i sta ces ako se samo zbog mesija dovede nejmar, i to se pokaze kao epska pogreska i najveca glupost u historiji nogometa, sta ces rec za mesija, nije imo s kim, nisu mu dovodili saigrace potrebne,nista on nije kriv, on je zlato,svila i kadifa,kriv rakitic,kriv buskec...
"Lupetaraš gluposti....šeik ne bi bio to što jeste da je glupav čovek. Njega boli qrac za sudbinom Neymara....ili će vratiti nazad ono što je uložio ili će ga na kraju krajeva prikucati na klupu dok ne istrune. Više je nego jasno da je obema stranama interes podjednak....šeiku da izvuče uloženo a Barsi da ga pošto poto dovede. Zato pregovori i jesu tako mučni i zato je (lukavi) šeik u celu priču ubacio i Pereza....On može biti sve samo budala nije da ćeš ga ti ili ćora poniziti nudeći mu nekog Rafinju i lilihip gratis

"
haj sto imam problema s pojedinom balavurdijom, nego i sa djuturumima izgleda
vidite vi ovog parangala, prije 10 minuta napisa pasus o tome kako nam je nejmar nepotreban, a sad da je interes barce i pariza podjednak, cuj podjednak hhaha, nama frajer uopste ne treba a oni ne znaju kud ce s njim, imaju ogroman problem i mogucnost da najveci transfer u historiji fudbala zavrsi tako da ce nejmar na tribine
sam sebe pobijas i to u roku od 10 minuta i meni velis da lupam gluposti hahah