FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 14:59

Romariooo je napisao/la: To i ja pricam, uopsto nepotreban igrac, a pariz teskoj situaciji, kakav real i p meterine, treba im ponuditi cisto iz zajebancije coutinja i rafinju i 5 miliona, pa da vidimo sta ce sa gurbetom, imajul ga muda tribinizirati sto bi mi bilo najdraze, godi njima i sam coutinjo za nejmara bez doplate, nemaju ga kome prodati a srusene su sve mogucnosti da ci igrati za pariz, treba ih sad zahebavat s ponudama, i nejmara i psg jer **** su i jedni i drugi
Lupetaraš gluposti....šeik ne bi bio to što jeste da je glupav čovek. Njega boli qrac za sudbinom Neymara....ili će vratiti nazad ono što je uložio ili će ga na kraju krajeva prikucati na klupu dok ne istrune. Više je nego jasno da je obema stranama interes podjednak....šeiku da izvuče uloženo a Barsi da ga pošto poto dovede. Zato pregovori i jesu tako mučni i zato je (lukavi) šeik u celu priču ubacio i Pereza....On može biti sve samo budala nije da ćeš ga ti ili ćora poniziti nudeći mu nekog Rafinju i lilihip gratis ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2019, 15:05

parangal je napisao/la:
ReX je napisao/la:
PSG want two Barça players and at least €100m to let Neymar go.

The figure of €100m is seen as a minimum on PSG's side, along with two players of their choosing. They are interested in Philippe Coutinho (27), Nelson Semedo (25) and Ousmane Dembélé (22) but not Ivan Rakitic (31).
Nasi su totalni kreteni ako popuste PSGu. Dajte im neki ultimatum ako nece nek se gone u tri lijepe, a Neymaru bujrum u Real ako hoce. Mi i bez njega imamo fantasticnu ekipu.
Od kad se najavio povratak istakao sam da Neymar nije neophodan ovom timu....Ali kako vreme odmiče sve sam ubedjeniji da je ona moja šala u stvari velika istina...očito je Mesijeva No1 želja bila povratak Neymara. Skoro sam siguran da nije otišao na američku turneju i evo neće ni prvo kolo igrati jer ćora to nije realizovao. Odavno bi već odustali i oterali šeika u 3 lepe da ne postoji začkoljica koju ćora jednostavno MORA da reši da ne bi imao problem....jer zaista ne vidim ozbiljan razlog za dovodjenjem nečega što ti zaista u ovom trenutku nije neophodno...
i sta ces ako se samo zbog mesija dovede nejmar, i to se pokaze kao epska pogreska i najveca glupost u historiji nogometa, sta ces rec za mesija, nije imo s kim, nisu mu dovodili saigrace potrebne,nista on nije kriv, on je zlato,svila i kadifa,kriv rakitic,kriv buskec...

"Lupetaraš gluposti....šeik ne bi bio to što jeste da je glupav čovek. Njega boli qrac za sudbinom Neymara....ili će vratiti nazad ono što je uložio ili će ga na kraju krajeva prikucati na klupu dok ne istrune. Više je nego jasno da je obema stranama interes podjednak....šeiku da izvuče uloženo a Barsi da ga pošto poto dovede. Zato pregovori i jesu tako mučni i zato je (lukavi) šeik u celu priču ubacio i Pereza....On može biti sve samo budala nije da ćeš ga ti ili ćora poniziti nudeći mu nekog Rafinju i lilihip gratis ;)"

haj sto imam problema s pojedinom balavurdijom, nego i sa djuturumima izgleda

vidite vi ovog parangala, prije 10 minuta napisa pasus o tome kako nam je nejmar nepotreban, a sad da je interes barce i pariza podjednak, cuj podjednak hhaha, nama frajer uopste ne treba a oni ne znaju kud ce s njim, imaju ogroman problem i mogucnost da najveci transfer u historiji fudbala zavrsi tako da ce nejmar na tribine

sam sebe pobijas i to u roku od 10 minuta i meni velis da lupam gluposti hahah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 15:16

Naravno tupsone, ako je samo zbog Mesija neka ga dovedu samo zbog njega....pa ne traži da dovede svog besposlenog rodjaka iz Rozarija nego Neymara ;)
Sve velike zvazde klubova imaju svoje prohteve i hirove koje predsednici klubova nerado ispunjavaju ali ih ipak ispunjavaju i pomiri se sa tim. Ovde se prebacuje i Neymaru što je otišao na rodjendan valjda sestre....jaka stvar u pm. Ja znam jednu zvezdu konkurentskog kluba i 5-ostrukog osvajača zlatne lopte kojega kad god bi ga zasvrbeo šupak predsednik mu čak plati privatni avion za Maroko da ga rmpalija Badi na kitu nasadi... :lol:

zvezde i njihovi hirovi.....tja :roll:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 15:23

Neymar je potreban iz jednog razloga. Nikad Messi nece dati loptu i vaznost u ekipi niti jednom drugom igracu osim Neymaru.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2019, 15:24

parangal je napisao/la:Naravno tupsone, ako je samo zbog Mesija neka ga dovedu samo zbog njega....pa ne traži da dovede svog besposlenog rodjaka iz Rozarija nego Neymara ;)
Sve velike zvazde klubova imaju svoje prohteve i hirove koje predsednici klubova nerado ispunjavaju ali ih ipak ispunjavaju i pomiri se sa tim. Ovde se prebacuje i Neymaru što je otišao na rodjendan valjda sestre....jaka stvar u pm. Ja znam jednu zvezdu konkurentskog kluba i 5-ostrukog osvajača zlatne lopte kojega kad god bi ga zasvrbeo šupak predsednik mu čak plati privatni avion za Maroko da ga rmpalija Badi na kitu nasadi... :lol:

zvezde i njihovi hirovi.....tja :roll:

sto ce reci da i tebi kao djuturumu kao i pojedinoj balavurdiji vise je stalo do mesija nego do barcelone kao kluba, da se njegovi cejfovi ispunjavaju, sto ce dalje reci da trebate sebi napraviti temu mesilona,a ovu temu barcelona ostaviti istinskim ljubiteljima kluba
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 avg 2019, 15:27

Najbolje bi bilo kad bi ti svoju temu napravio i samo tamo pisao, da te niko i ne cita jer se ponavljas u 30 redova svaki put. Stvarno ne znam kako ti ne dosadi jedno te isto pisat. Jedino da imas mozda spremne vec recenice pa da copy/paste radis.
27.10.2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 15:31

Vidi Romario, priznaj da mu najbolje stoji od svih igraca :kafa:

slika
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 avg 2019, 15:32, ukupno mijenjano 2 puta.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 15 avg 2019, 15:31

parangal je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Ma uvezao je Dembele jedan dobar period ali je problem sto njega i najmanji izostanak skroz izbaci iz forme, 2 sedmice ako propusti kad se vrati treba mu vise od mjesec dana da vrati formu i onda se opet povrijedi :mrgreen:
E upravo to, znam onaj period rasturao, ozlijedi se i nakon ozlijede opet uhvati fin period, i opet bolnica. Jbga, treba i sreće imati. Vještine mu niko ne može oduzeti, kud i kamo korisniji igrač od Coutinha. I čini se da se zaboravlja da momak ima "samo" 21 godinu, ovdje se priča kao da ima 27 godina minimalno, a kao nije nešto napredovao, il' šta već. :D
15. Maj.1997
Ne znam kako se u tvom kraju broje godine ali momak ima 23 godine... :lol:
Bog sami zna šta sam ja računao.. :urnebes:
U svakom slučaju bliže 20 nego 30. Valjda se dalo skontati zašto sam napisao to. :thumbup:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 15:38

Romariooo je napisao/la:
sto ce reci da i tebi kao djuturumu kao i pojedinoj balavurdiji vise je stalo do mesija nego do barcelone kao kluba, da se njegovi cejfovi ispunjavaju, sto ce dalje reci da trebate sebi napraviti temu mesilona,a ovu temu barcelona ostaviti istinskim ljubiteljima kluba
Pa naravno da mi je stalo do mišljenja i želje najboljeg igrača kojeg sam sa svojih 50 godina video i gledao....ne nego mi je stalo do mišljenja nekog dokonog ciničnog roštiljdžije :lol: ...čovek je zadužio Barsu kao klub koji je u svojoj eri igranja doveo na sam vrh ugleda, po broju klupskih trofeja pretekao i mrski Madrid, naravno da je njegov doprinos tome nemerljiv....proslavio i neke polu-igrače koji su danas milioneri. I sam kažeš da je Barsa i ranije imala opake timove? A rezultati? Gde su?....kad se bude uskoro povukao prvi ćeš ovde kmečati :lol: ....i zato HEGEMONIJO :shh: :lol:
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 15 avg 2019, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 15:40

Tesnjak1991 je napisao/la: Bog sami zna šta sam ja računao.. :urnebes:
U svakom slučaju bliže 20 nego 30. Valjda se dalo skontati zašto sam napisao to. :thumbup:
:thumbup: :lol: ....ma samo mi je bilo simpatično :lol:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 15 avg 2019, 15:42

A jest smor ovo oko Neymara....
50 stranica oko toga, a ko zna šta kuvaju iza kulisa....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2019, 15:50

Evander je napisao/la:Vidi Romario, priznaj da mu najbolje stoji od svih igraca :kafa:

slika

to priznajem sto posto

gurbetski dizajniran dres na gurbetu odlicna je kombinacija, kamo srece da ne gledamo ni ovog gurbet ni ovu povracotinu od dresa, medjutim sa dres je kasno, a za gurbeta nije kasno jos da ne dodje

ovakve kombinacije dizajna kad obuce cigo moglu su se vidjeti svojevremeno jedino na pijaci virdzinija kod kalesije
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 15 avg 2019, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 15:50

leorey je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi ti svoju temu napravio i samo tamo pisao, da te niko i ne cita jer se ponavljas u 30 redova svaki put. Stvarno ne znam kako ti ne dosadi jedno te isto pisat. Jedino da imas mozda spremne vec recenice pa da copy/paste radis.
A ne...to ne. Ja @Romarija poštujem i on treba ovom forumu.....to što mi jedan drugog "čašćavamo" sa djuturume ili tupsone ne znači da se mrzimo i ne poštujemo :lol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 avg 2019, 15:52

Ma nije do vrijedjanja vec se lik konstantno ponavlja, da napise nekad nesto kako bi on uradio, kakva formacija i neko misljenje pa okej, a ovako samo isto pise i svakom kontrira.

Da pojednostavim, uzmi mu post iz 2018, 2017 ili ove godine, isto sranje drugo pakovanje.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 15:58

leorey je napisao/la:Ma nije do vrijedjanja vec se lik konstantno ponavlja, da napise nekad nesto kako bi on uradio, kakva formacija i neko misljenje pa okej, a ovako samo isto pise i svakom kontrira.

Da pojednostavim, uzmi mu post iz 2018, 2017 ili ove godine, isto sranje drugo pakovanje.
Pa svako od nas ovde manje više piše ono što mu je volja....Pamtim ja i njegove ranije postove, nije on uvek bio takav @leorey....sad je malo u krizi :lol: ali @Romario je meni uvek zanimnjiv...

Ja ne volim samo "net-mangupe" koji bez ikakvog povoda počnu nekoga vredjati a i da nema veze sa temom....ali se i za njih nadje rešenje ;)

Trebate biti ponosni da dok druge teme izumiru ova fercera kao Doxa ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2019, 15:58

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Najbolje bi bilo kad bi ti svoju temu napravio i samo tamo pisao, da te niko i ne cita jer se ponavljas u 30 redova svaki put. Stvarno ne znam kako ti ne dosadi jedno te isto pisat. Jedino da imas mozda spremne vec recenice pa da copy/paste radis.
A ne...to ne. Ja @Romarija poštujem i on treba ovom forumu.....to što mi jedan drugog "čašćavamo" sa djuturume ili tupsone ne znači da se mrzimo i ne poštujemo :lol:

"Od kad se najavio povratak istakao sam da Neymar nije neophodan ovom timu....jer zaista ne vidim ozbiljan razlog za dovodjenjem nečega što ti zaista u ovom trenutku nije neophodno..."

Postao/la parangal » 15 avg 2019, 14:51

"Više je nego jasno da je obema stranama interes podjednak....šeiku da izvuče uloženo a Barsi da ga pošto poto dovede. Zato pregovori i jesu tako mučni i zato je (lukavi) šeik u celu priču ubacio i Pereza...."

ostao/la parangal » 15 avg 2019, 14:59

naravno da su nam potrebna razlicita misljenja, a tebi dobri moj posteni parangal mozda i ne treba kad sam sebe demantujes i mijenjas misljenje u roku od cirka 8 minuta

jel nam sad interes da gurbet dovede ili ne dovede
Zadnja izmjena: Romariooo, dana/u 15 avg 2019, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 avg 2019, 16:00

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ma nije do vrijedjanja vec se lik konstantno ponavlja, da napise nekad nesto kako bi on uradio, kakva formacija i neko misljenje pa okej, a ovako samo isto pise i svakom kontrira.

Pa svako od nas ovde manje više piše ono što mu je volja....Pamtim ja i njegove ranije postove, nije on uvek bio takav @leorey....sad je malo u krizi :lol: ali @Romario je meni uvek zanimnjiv...

Ja ne volim samo "net-mangupe" koji bez ikakvog povoda počnu nekoga vredjati a i da nema veze sa temom....ali se i za njih nadje rešenje ;)

Trebate biti ponosni da dok druge teme izumiru ova fercera kao Doxa ;)
Realova posebno.5 postova mjesecno max.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 16:05

@Romario druže nemaš me potrebe citirati....evo nadji i pre mesec dana i danas pišem isto. NE, Barsi u ovom momentu NE TREBA Neymar....DA, ako se uspe DOBRODOŠAO ili DOBRO SE VRATIO Neymare. Ali ja nisam i neću reći NIKAD da on ne zna fudbala i da je loš igrač...

A kakav je čovek? Ma koga za to zabole kad se vikendom zavali u fotelju....zar ne? ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 avg 2019, 16:05

Romariooo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Vidi Romario, priznaj da mu najbolje stoji od svih igraca :kafa:

slika

to priznajem sto posto

gurbetski dizajniran dres na gurbetu odlicna je kombinacija, kamo srece da ne gledamo ni ovog gurbet ni ovu povracotinu od dresa, medjutim sa dres je kasno, a za gurbeta nije kasno jos da ne dodje

ovakve kombinacije dizajna kad obuce cigo moglu su se vidjeti svojevremeno jedino na pijaci virdzinija kod kalesije
Sta fali dresu?
Prodaja pici ko luda, sve rekorde poobarase :kafa:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 avg 2019, 16:07

A da....Romario druže ne zaboravi i onu staru izreku...."hebo čoveka koji nikad ne menja mišljenje"....nije to greh ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.