refren dobar pravoSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
...JER TEBE VOLIM ZELJO
ZELJO, TEBE VOLIM....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
refren dobar pravoSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
...JER TEBE VOLIM ZELJO
ZELJO, TEBE VOLIM....
Kazu da je u 9 utakmica 19 golova daoTheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
Seyo, sad sam bio brži od tebe
Super vijest!TheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
Kazu da se s oba Halida slikoBuddy je napisao/la:Kazu da je u 9 utakmica 19 golova daoTheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
kazu da je i sa Brenom biopile87 je napisao/la:Kazu da se s oba Halida slikoBuddy je napisao/la:Kazu da je u 9 utakmica 19 golova daoTheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
Seyo, sad sam bio brži od tebeDjip je navodno isto tako prikljucen prvom timu
Jest oba mi ocaBuddy je napisao/la: kazu da je i sa Brenom bio
Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobatipile87 je napisao/la:Jest oba mi ocaBuddy je napisao/la: kazu da je i sa Brenom bio
Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timu1921 ! je napisao/la:Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobatipile87 je napisao/la:Jest oba mi ocaBuddy je napisao/la: kazu da je i sa Brenom bio
Ja mislim da je 1994, trebao bi biti. Sad on ima 16-17 godina i mislim da je na vrijeme pozvan za prvi tim i mora dobijati više šansi u ovakvim utakmicama.Seyo_TM je napisao/la:Super vijest!TheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
Koje je on ono godiste, 94-95? dao je i za repku par golova u 3 utakmice
On i Zola imaju sve preduslove da postanu igraci a za to postoji jako puno stvari a prije svega zdrav i sportski zivot.TheDinoRules je napisao/la:
Ja mislim da je 1994, trebao bi biti. Sad on ima 16-17 godina i mislim da je na vrijeme pozvan za prvi tim i mora dobijati više šansi u ovakvim utakmicama.
cuo sam da je mali Armin Hodžić strasan i da ima veliki potencijal dok sa đipom kazu da ga otac unistava mislim previse forsira te putuj tamo na probu putuj vamo ...1921 ! je napisao/la:Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobatipile87 je napisao/la:Jest oba mi ocaBuddy je napisao/la: kazu da je i sa Brenom bio
treba forsirati ove mlađe momke na ovim malo slabijim utakmicama, jer možda dobijemo novog Džeku . Daj Bože da ovaj Hodžić pokaže šta zna i da zaigra uskoro u prvom timu.Željo je uvijek imao talenata samo im treba dati priliku.TheDinoRules je napisao/la:Ja mislim da je 1994, trebao bi biti. Sad on ima 16-17 godina i mislim da je na vrijeme pozvan za prvi tim i mora dobijati više šansi u ovakvim utakmicama.Seyo_TM je napisao/la:Super vijest!TheDinoRules je napisao/la:Armin Hodžić je pozvan za utakmicu s Braniteljom. Za neupućene naš najveći talenat, napadač. Strijelac do sada oko 20-ak golova ove sezone za kadetsku ekipu.
Koje je on ono godiste, 94-95? dao je i za repku par golova u 3 utakmice
Sada su kadeti dobili leotara 8-0 i mali je zabio 3 gola,sto znaci da na svom kontu sada ima po nekoj logici 22 gola...impresivnospielführer_21 je napisao/la:Amare care... Nadao sam se da će pozvati Hodžića protiv Branitelja, treba forsirati našu djecu. A mali je talenat, statistika govori sve, u prvih 9 utakmica kadeti sve uzeli, on dao 19 golova, onda otišao sa reprezentacijom u estoniju, a kadeti prvu bez njega izgubili. U estoniji repka uzela samo estoniju 4:1, Hodžić tri komada dao, protiv njemačke i austrije izgubili, jbga ne može mali sve sam
. Nadam se da će odmah protiv Branitelja zabiti, pa iduće sezone "preko reda" iz kadeta u seniore
Trenutno korisnika/ca: Laudrup, SamoDaKazeem i 41 gost.