FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz neke iskusne i provjerene igrace tipa Mesic, Vasilic ili Gancev te uz vec uhodane Harisa Besliju, Srdjana Stanica, Gorana Peraka...treba gurnuti u vatru i ovog rusa Kolobova, dati priliku nekim juniorima koji ce siguran sam ginuti na terenu da se dokazu i samim tim prekomanduju u prvi tim.
mup kantona rekao da zbog malog kapaciteta stadiona u mostaru, ne idu navijaci zelje.
Seyo ja se baš ponado da pjeva ŽELjOSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
...JER TEBE VOLIM ZELJO
ZELJO, TEBE VOLIM....

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:

Evo ovako nesto i krajnji rezultat bi bio 0 -2 za Zeljeznicar
Strijelci : Hodzic i Kolobov
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
slazem se u potpunosti...i za Zebu..da nema s kim...i da nemamo pravog zadnjeg veznog...avlami97 je napisao/la:Slažem se da su prosječni, ali mi boljih na tim pozicijama nemamo. Nakon utakmice protiv Budućnosti sam u svom komentaru napisao da je Zeba bio pravo raspoložen za igru, ali nije ima s kim. Ovdje sam govorio o zadnjim veznim, a ta pozicija je jedna od najbitnijih u ekipi iako mnogi to ne primjećuju ili ne žele da primjete. Organizacija napada, po potrebi destrukcija igre, veliki manevarski prostor tih igrača, odrađivanje prljavih poslova, sve je to na plećima zadnjih veznih. Napadač da gol i svakoga hvali, a ne vidi šta je tokom utakmice uradio jedan Svraka, Savić ili Ćulum. Trči naprijed, trči nazad, presjeci loptu dodaj 'vamo dodaj tamo. Željina igra se zasniva na dvojici veznih i to Bogami dugi niz godina. Tu ulugu je dobro obavljao Karić, a poslije njega je i Muharemović odigrao solidno i ništa više od toga. Zato kažem da su Savić, Svraka i Ćulum tu da to popune. I zato kažem, eh da nam je sada jedan Meša. Željo je šampion.tm-ovac iz mase je napisao/la:Sve to protiv Branitelja zanemari!avlami97 je napisao/la:Benjamin Čolić je zadnje dvije utakmice koje je ušao igrao na poziciji zadnjeg veznog. Momak je dosta bolji u zadacima koji se tiču odbrambenog dijela, nego u pozicijama kada treba prenijeti loptu iz zadnje linije prema naprijed. Taj dio je kod Amara najbolje radio Selimović, a ni Svraka nije loš po tom pitanju. Perak je protiv Branitelja to, po mom mišljenju, jako dobro radio. Imao je i pored svoje sporosti brzu tranziciju lopte iz faze odbrane u fazu napada. Ćulum, Svraka i Savić su ispred, ovih naprijed pobrojanih na poziciji zadnjeg veznog, u prednosti. Eh, da nam je sada igrač tipa Meše Baždarevića. Gdje li bi nam bio kraj?
Probaj prokomentarisat utakmicu protiv Sarajeva i vidjet ćeš koliko su ti tvoji B.ČOLIĆI, SELIMOVIĆI, SVRAKE, ĆULUMI, SAVIĆI ....zapravo prosječni igrači.Ne želim nikog omalovažavati, ali ipak treba biti svjestan da su naše osnovne pokretačke snage Osim , Zeba, Kerla...samo oni su u posljednje vrijeme kontinuirani...a za sve ostale....poslije jedne utakmice vidim velike pohvale, a poslije druge neki ih ne bi ni u taj Branitelj stavil!
al me pomalo nervira kad neko poslije utakmica kao protiv Branitelja napiše Savić odličan, Ćulum razvaljuje, Svraka(iako odavno ne igra) zviždi....ajmo malo realnosti...mi se na toj poziciji ne razlikujemo puno od ostalih ekipa...prevagu donose pojedinici...znamo koji...al protiv jačih ekipa ti pojedinci nisu dovoljni...zato treba istini pogledat u oči...imamo sreće što smo na ofanzvim pozicijama i pozicijama štopera dobro pokriveni...jer kad bi ostale pozicije odlučivale mi bi se borili za opstanak! POZDRAV
TM87
Prvo, niti Kolobov igra ofanzivnog niti Perak igra defanzivnog.Pirke_TM87 je napisao/la:
Drugo, formacija se sigurno neće mijenjati.
-
- Kontakt:
Prvo niti je Culum ofanzivni vezni ali je igrao na toj poziciji protiv istog tog Branitelja, drugo nije ni Mesic defanzivni vezni pa je igrao na toj poziciji iako je stoper, trece nije ni stanic bek pa konstantno igra na toj poziciji. A za tvoju informaciju raspitaj se na kojim je pozicijama igrao taj Kolobov, da li je igrao blize golu ili u defanzivi, a u sustini zasto se nebi isprobalo. Ja sam samo rekao da treba odmoriti 11 ratnika koji ce u Banjaluku i ako Bog da iz Banjaluke donijeti bodove. Druga stvar stojim pored toga kao i mnogi drugi na ovom forumu da Zeljnoj djeci treba dati priliku a to i Osim zna i redovno radi, pa me nece zacuditi ako Hodzic i Djip pocnu od samog pocetka.elSaik je napisao/la:Prvo, niti Kolobov igra ofanzivnog niti Perak igra defanzivnog.Pirke_TM87 je napisao/la:
Drugo, formacija se sigurno neće mijenjati.
Mesiceva prirodna pozicija je zadnji vezni, to je igrao gore u krajini...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Da te nesto pitam,sta vam je sa ovim djip-om ??
kazu bio u Sampdoriji i nije htio potpisati,vratio se da igra za 1 tim Zelje,al kazu sad nakon toga poceo piti,pusit i to ?? imal kakve istine u ovome

znam da je mali veliki talenat

-
- Kontakt:
Ma rijetki su ti koji ne piju u nasoj ligi, ali opet ne znam te njegove privatnosti pa ti na to ne mogu odgovoriti, a to sto znam je da je veliki talenat, da zna igrati, da je jako brz, prodoran i ponekad sebican. Cini mi se da je bio na pripremama sa prvim timom Zelje, i da dobije priliku igrati na pripremnim odnosno prijateljskim utakmicama gdje se jos uvijek utvrdjuju njegove mogucnosti koje su po onome sto sam ja vidio na nekim utakmicama juniorskih ekipa velike.junioR je napisao/la:
Da te nesto pitam,sta vam je sa ovim djip-om ??
kazu bio u Sampdoriji i nije htio potpisati,vratio se da igra za 1 tim Zelje,al kazu sad nakon toga poceo piti,pusit i to ?? imal kakve istine u ovome![]()
znam da je mali veliki talenat![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kad bih samo znao što me je poslao u banoviće bio bih sretnijialeksandar_veliki je napisao/la:Dobro pazi sta radis, Aca nema milosti. Budi dobar i uzivaj.samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića
NK ŽELJO-FK TORPEDO 9:1
- nookey
- Kontakt:
Zar nismo igrali na Grbavici?samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
- Kontakt:
kako si pametannookey je napisao/la:Zar nismo igrali na Grbavici?samo ja ja i ja je napisao/la:dobardan svima vratio sam se iz banovića

Lik ima 5 postova a već je završio u banani,ovo neki naš "UPS". 

ali nema para,sve se rastalilo....
-
- Kontakt:
mojne da sam ups sad ću se ubiti drkanjem ako sam i blizu ups-aTarantino je napisao/la:Lik ima 5 postova a već je završio u banani,ovo neki naš "UPS".
Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la:Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timuBuddy je napisao/la:
Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobati

- zlaya_tm87
- Kontakt:
i william gallas pusi 2 kutije dnevno pa ponovo strasan igracTeroweNth je napisao/la:Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la:Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timuBuddy je napisao/la:
Šta je sa Đipom ? putuje li on u Mostar ? Imamo mi puno ovih juniora i kadeta koje treba isprobati

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
strašan jeste,samo zavisi u kojem smislu.zlaya_tm87 je napisao/la:i william gallas pusi 2 kutije dnevno pa ponovo strasan igracTeroweNth je napisao/la:Ma kakav Djip , unistava sam sebi karijeru , poceo pusit levat...sajo10 je napisao/la: Djip je navodno isto tako prikljucen prvom timu

ali nema para,sve se rastalilo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.