Evo onda još jedan klip Burića iz Premijer lige od prije 2-3 sezone.
[youtube][/youtube]
Intervencije na 0:37 i 4:06
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
evo mu prilike da se pokaze.. proslu je bio dobar, sad cemo vidjeti ima li kontinuitet...santos je napisao/la:Begovic od pocetka protiv Birmingema
ajd samo objasni na koji nacin je stilic otvorio vrata buricu? zar nije logicnije da jedan igrac iz zeljine skole (stilic)otvori vrata igracu koji isto potice iz zeljine skole (sehic)? pa nije stilic predsjednik da odredjuje koji ce se igraci dovodit u lech.ako buric brani protiv man.citya on mora biti makar 3.golman repke.znamo svi vic o sehicu i besliji nakon hapoela...Željovac je napisao/la:Šehić mlađi godinu i 7 mjeseci, a razlika u visini je par centimetara, ako je tačno da je Burić visočiji. To koga je selektor mlade svojevremeno preferirao ne znači ama baš ništa. I da, najsmješnije od svega je što ti misliš da se Šehić ne bi mogao prodati u klub tipa Lech, kojeg ni Burić očima ne bi vidio, da mu Željina škola(Štilić) nije vrata otvorila. Baš k'o i Džeko u Češkoj, a i Cocalić u Grčkoj, gdje bi trebali uskoro Kerla i mali Zolotić, junior Želje. Da hoće iko drugi negdje otvoriti vrata našim igračima, bilo bi super.
I ovo za mladu, tako su i Nurkovića stavljali kad je bio izlazno godište. Jednostavno se uvijek najstarijim davala šansa prije ostalih, kako bi se prodali. A mlađi su čekali svoju šansu. Tako da je Burić sigurno imao prednost jer je bio stariji.
ma daj ba jbt pa koliko to smatraš da se odrazio pola metraŽeljovac je napisao/la:brazzo, evo i original i obrati pažnju na sjenu dole na zemlji. Ne mogu ni da zamislim gdje ti vidiš da je Avdić skočio samo jedan cm. Bijela linija je metar s njegove lijeve strane. Nije ispod njega. Sad mi žao što izbrisah video.
ma da? eto bas su oni zbog dobre igre stilica kao poluspica kupili golmana iz bosne.ti mislis da u europi samo tako bacaju 50 000 ili 100 000 eura,a da ni jednom ne pogledaju igraca kojeg kupuju.mislim da nema potrebe da raspravljamo.buric primi 1 od man.citya,a sehic primi 6 od hapoela.ja,i onaj protiv madjara.i onda ti mene pitas jel pratim fudbal.i ako nisi znao,svi organizovaniji klubovi imaju svoje skaute koji pokrivaju svaki dio europe i svijeta.cak i ako bih ne izbaci 10 godina nijednog dobrog fudbalera,ti skauti ce se uvijek motat po bosni i okruzenju.jer nikad ne znas kad mozes naletit na dobrog igraca.zato ti te price kako bi oni batalili nase trziste ne piju vode.nismo godinama dali igraca za talijanske lige,pa opet milan drzi svoje kampove ovdje,a preko skauta i prate nase igrace.malo vise objektivnosti ti ne bi skodilo.tebi je svaki igrac zelje messi,svaki golman zelje oliver kahn...Željovac je napisao/la:Za crnuguju. Druže, pratiš li ti imalo fudbal? Pa znaš li kako to ide? Sumnjičavi su oko naših igrača i čim se neko dokaže, onda polete na naše tržište poučeni dobrim iskustvom. Nije slučajno Lech nakon Štilića doveo Handžića, Burića i Salčinovića. Da se Semir nije dokazao, batalili bi naše tržište, najvjerovatnije. Isto tako u Češkoj, a pogotovo u Teplicama ima bruka naših igrača. Nije ni Džeko tamo predsjednik, a nije ni Plišek, pa opet su poučeni fantastičnim iskutvom poletili ovamo. Isto tako se nedavno Panionios raspitivao za Željinog juniora Zolotića i ne bi me čudilo da Kerla baš tamo završi. Tako se otvaraju vrata. Klasična priča. Teoretski je moguće da bi navalili u Bosnu i da je Štilić tamo propao, ali da je vjerovatno? Nimalo.
Za brazzu, ne znam šta tebe zbunjuje, pa vidiš li dole gdje se sjena nalazi. Nije ništa abnormalno tu u skoku Kerle. Oko metar je iznad zemlje i skočio je iz punog zaleta, a i malo su mu noge savijene. Avdić je skočio manje od pola metra, ali je skočio koliko je mogao![]()
Nemoguće mi je da spominješ neki centimetar i tu tamo liniju, a da ne vidiš najobičniju sjenu ispod igrača koja ti sve govori. Ali nebitno. Ne moraju svi ni shvatiti sliku.