Koje plate igraci nisu dobili 2 mjeseca plate . Da su kojim slucajem sve pobjedili nebi mogli im isplatiti plate za 2 godine
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pršeš u ovih pet kola ubjedljivo najbolji igrač, odmah uz njega Maksimovič. Iskoristili priliku nakon nekoliko utakmica. Smajić je bukvalno forsiran dvije sezone bez ikakvog učinka. Da bi on igrao nisu dovođena pojačanja u napadu a dobar broj mladih igrača je prepušten is tih razloga drugim klubovima. Samo se treba prisjetiti da je zimus doveden klasa od igrača Sabit Alispahić (jedini igrač koji je doveden za vrijeme Naline vladavine) sa kim je potpisan dugoročni ugovor. Momak uredno prima platu a nije ni za treće kantonalne.[/quote]
Koje plate igraci nisu dobili 2 mjeseca plate . Da su kojim slucajem sve pobjedili nebi mogli im isplatiti plate za 2 godine

Znaci svi mogu raskinut ugovor???mirza24 je napisao/la:
Koje plate igraci nisu dobili 2 mjeseca plate . Da su kojim slucajem sve pobjedili nebi mogli im isplatiti plate za 2 godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kada se jednogodisnji ugovori smatraju dugoročnim.sloboda1921 je napisao/la:Pršeš u ovih pet kola ubjedljivo najbolji igrač, odmah uz njega Maksimovič. Iskoristili priliku nakon nekoliko utakmica. Smajić je bukvalno forsiran dvije sezone bez ikakvog učinka. Da bi on igrao nisu dovođena pojačanja u napadu a dobar broj mladih igrača je prepušten is tih razloga drugim klubovima. Samo se treba prisjetiti da je zimus doveden klasa od igrača Sabit Alispahić (jedini igrač koji je doveden za vrijeme Naline vladavine) sa kim je potpisan dugoročni ugovor. Momak uredno prima platu a nije ni za treće kantonalne.infected je napisao/la:Prses je uvijek bio pussy u defanzividesperados je napisao/la:Kod drugog gola Zelje, Prses i Muratovic skacu i okrecu ledja u zivom zidu, pravi se prostor između njih i prolazi lopta. Tezak amaterski potez koji nas kosta gola.
Proradit ce i Smajic imam osjecaj, samo da ga ne forsiraju.
Niko, niko, samo Sloboda
-
sloboda1921
- Kontakt:
Za Sabita je dvomjesečni dugoročni a kamo li 12-mjesečni. Bez ikakve potrebe osim talova doveden.
Dobro, a gdje su Ramcilovic, Halilovic...sloboda1921 je napisao/la:Za Sabita je dvomjesečni dugoročni a kamo li 12-mjesečni. Bez ikakve potrebe osim talova doveden.
Niko, niko, samo Sloboda
Utakmica sa Zvijezdom u subotu u 19,00.dobar termin.
-
WestSideTz
- Kontakt:
3 boda protiv Zvijezde moraju se uzet
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako ide sada raspored, Zvijezda, sisojina kopilad, pa onda...
Kako je narednih 5 kola
Kako je narednih 5 kola
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
https://sportsport.ba/raspored/fudbal/b ... liga-bih/1Brcanskamalta je napisao/la:Kako ide sada raspored, Zvijezda, sisojina kopilad, pa onda...
Kako je narednih 5 kola
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dobijemo Zvijezdu i Tuzlu ja garantujem Evropu ove sezone uvezemo li 4 pobjede s obzirom na raspored što iskreno očekujem garantiram vam titulu već ove sezone..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Dje god ima gofno kojem treba karijeru spasavat dodje nama.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Brcanskamalta je napisao/la:Dje god ima gofno kojem treba karijeru spasavat dodje nama.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dodjemo im ko azilBrcanskamalta je napisao/la:Dje god ima gofno kojem treba karijeru spasavat dodje nama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Od ovih 6-7 otpada na koje bacas preko 20 000 mjesecno mogo si dovesti jos tri klasna poput Bekrica...Ima li iko u klubu gram mozga.
Tacno ko kamp za azilante dodjemo
Tacno ko kamp za azilante dodjemo
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- TzBulevar87
- Kontakt:
Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
075
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Fali Amer. Bio je bas u formi i steta zbog povrede.TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
A Almir da imamo stoperski par ionako ne bi igrao na beku jer je Pero bolji od njega.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
desperados
- Kontakt:
Je li se oporavio Bekic ima li ko info?
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pero je STA od njega?sviunapad1010 je napisao/la:Fali Amer. Bio je bas u formi i steta zbog povrede.TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
A Almir da imamo stoperski par ionako ne bi igrao na beku jer je Pero bolji od njega.
Btw mislio sam na odsutne radi kartona...
075