Koje plate igraci nisu dobili 2 mjeseca plate . Da su kojim slucajem sve pobjedili nebi mogli im isplatiti plate za 2 godine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znaci svi mogu raskinut ugovor???mirza24 je napisao/la:
Koje plate igraci nisu dobili 2 mjeseca plate . Da su kojim slucajem sve pobjedili nebi mogli im isplatiti plate za 2 godine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kada se jednogodisnji ugovori smatraju dugoročnim.sloboda1921 je napisao/la:Pršeš u ovih pet kola ubjedljivo najbolji igrač, odmah uz njega Maksimovič. Iskoristili priliku nakon nekoliko utakmica. Smajić je bukvalno forsiran dvije sezone bez ikakvog učinka. Da bi on igrao nisu dovođena pojačanja u napadu a dobar broj mladih igrača je prepušten is tih razloga drugim klubovima. Samo se treba prisjetiti da je zimus doveden klasa od igrača Sabit Alispahić (jedini igrač koji je doveden za vrijeme Naline vladavine) sa kim je potpisan dugoročni ugovor. Momak uredno prima platu a nije ni za treće kantonalne.infected je napisao/la:Prses je uvijek bio pussy u defanzividesperados je napisao/la:Kod drugog gola Zelje, Prses i Muratovic skacu i okrecu ledja u zivom zidu, pravi se prostor između njih i prolazi lopta. Tezak amaterski potez koji nas kosta gola.
Proradit ce i Smajic imam osjecaj, samo da ga ne forsiraju.
Dobro, a gdje su Ramcilovic, Halilovic...sloboda1921 je napisao/la:Za Sabita je dvomjesečni dugoročni a kamo li 12-mjesečni. Bez ikakve potrebe osim talova doveden.
https://sportsport.ba/raspored/fudbal/b ... liga-bih/1Brcanskamalta je napisao/la:Kako ide sada raspored, Zvijezda, sisojina kopilad, pa onda...
Kako je narednih 5 kola
Brcanskamalta je napisao/la:Dje god ima gofno kojem treba karijeru spasavat dodje nama.
Dodjemo im ko azilBrcanskamalta je napisao/la:Dje god ima gofno kojem treba karijeru spasavat dodje nama.
Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
Fali Amer. Bio je bas u formi i steta zbog povrede.TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
Pero je STA od njega?sviunapad1010 je napisao/la:Fali Amer. Bio je bas u formi i steta zbog povrede.TzBulevar87 je napisao/la:Mislim da nema Bekic Al. jedino a vraca se Beganovic, sto znaci da bi zadnja linija mogla biti Ivetic-Jusic-Uzelac-Beganovic. Falit ce Bekic jako, tacnije njegova ubacivanja prema naprijed.saltcrew je napisao/la:Kakvi smo sa kartonima?
A Almir da imamo stoperski par ionako ne bi igrao na beku jer je Pero bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.