16022019 je napisao/la:Poslije duple obrukali nas pred pripreme za Sloveniju i kaze sve stima sve uredu pokusava uprava da se pljuje... Opet ce nas sindikat oderati vrlo brzo jer smo opet zaostali ali ima ovdje kamuflazn i ovaj gore da nas ubjede da je sve redovno i slicno a daleko od toga da jeste... Onaj Denchi se obrukao par puta ne poznaje osnove posla i lizinga ali ide i dalje uporan je... Ovaj Alfredpseto psuje svima redom koji nemaju isto misljenje... Ovaj forum je bas izgubio smisao evo ga sad konacno dosao malo do izrazaja pa se ulizuje ljudima da bi mu primjetili kakav post... Ja sam ga pregazio on ne moze da napise nista pa samo ide okolo psuje kao kocijas. Ma samo nastavite, obice se vama kvartal svima o glavu a sindikat biti slag na tortu kad vas kone i slicni pocnu zezati ali kod vas je sve bajno i sjajno.
vozim od firme na lizing bibi evo treća godina
malo sam i rumen u faci
jbg

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače