FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2019, 22:43

AngelDiMaria je napisao/la:Jos samo da neko napise sto nisu trazili masine ko kod Nobela a ne seate
Nikad ne mogu imati takve strojeve. :kafa:
Šuti, nemoj to ni govoriti, bilo bi onda da je klub oštećen pet miliona ojra i da se za te pare mogao uzeti Ceballos iz Reala na posudbu s obaveznim otkupom.

Volim samo što nema više ni trunke mahale u klubu, znači da napredujemo ogromnim koracima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 20 avg 2019, 22:46

Poslije duple obrukali nas pred pripreme za Sloveniju i kaze sve stima sve uredu pokusava uprava da se pljuje... Opet ce nas sindikat oderati vrlo brzo jer smo opet zaostali ali ima ovdje kamuflazn i ovaj gore da nas ubjede da je sve redovno i slicno a daleko od toga da jeste... Onaj Denchi se obrukao par puta ne poznaje osnove posla i lizinga ali ide i dalje uporan je... Ovaj Alfredpseto psuje svima redom koji nemaju isto misljenje... Ovaj forum je bas izgubio smisao evo ga sad konacno dosao malo do izrazaja pa se ulizuje ljudima da bi mu primjetili kakav post... Ja sam ga pregazio on ne moze da napise nista pa samo ide okolo psuje kao kocijas. Ma samo nastavite, obice se vama kvartal svima o glavu a sindikat biti slag na tortu kad vas kone i slicni pocnu zezati ali kod vas je sve bajno i sjajno.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 avg 2019, 22:48

AlfredNobel je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Vanja volim te. <3 <3
Ma bježi ba,mucno ovo i citati...
Ispadosmo ko desperadosi pa nam samo fantomke fale i pljackajmo do besvjesti...
Sve se svelo na nekakvu negativisticku atmosferu, izmisljaju se afere,optužuje se da se zavadjaju tribine...
A pogledajte sastav...Prepolovljeni sabijes jedan Bate u njihov kazneni prostor, pobijedis onu seljacku ekipu Radnika koji protiv nas ivijek igraju sa 150%...
Ne, nista nije važno,osim baklji i Jahica koji eto ugasi klub... :facepalm:
Ne zamaraj se levatima, ovo za sada ide odlično. Još kad se vrati ove povrijeđeni, kakva će tek igra onda biti. Samo lagano i strpljivo, zamisli još jedna dupla. :bih:
Kompletni...???

To se ne bi zvalo Fk Sarajevo...To bi bila Masina za mljevenje...

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 avg 2019, 22:52

16022019 je napisao/la:E hajde po sta god hoces da to nije otpisano kako ti mislis ? Evo po sta god hoces jer FK Sarajevo kao takav ne moze tek tako otpisati dug, kako vi mislite da Tan napise ja oprastam i to je to... Zivi bili pa vidjeli sljedeci finansijski izvjestaj da to nije i ne moze biti tako. To je samo bacanje prasine u oci bilo ko poznaje zakon o udruzenju gradjana ili d.o.o. da to nije bas tako jednostavno...
Ja sam bio u istoj situaciji sa svojom firmom kad sam pokušao da zatvorim nisu mi dali zbog vlasnickog kapitala tj. vlasnicke pozajmice. Napravi se ugovor kod notara da se odrices prava na taj iznos koji si dao i to je to.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2019, 22:54

pitara je napisao/la:
16022019 je napisao/la:E hajde po sta god hoces da to nije otpisano kako ti mislis ? Evo po sta god hoces jer FK Sarajevo kao takav ne moze tek tako otpisati dug, kako vi mislite da Tan napise ja oprastam i to je to... Zivi bili pa vidjeli sljedeci finansijski izvjestaj da to nije i ne moze biti tako. To je samo bacanje prasine u oci bilo ko poznaje zakon o udruzenju gradjana ili d.o.o. da to nije bas tako jednostavno...
Ja sam bio u istoj situaciji sa svojom firmom kad sam pokušao da zatvorim nisu mi dali zbog vlasnickog kapitala tj. vlasnicke pozajmice. Napravi se ugovor kod notara da se odrices prava na taj iznos koji si dao i to je to.
Bice da lazes :lol:
Nike to dobro za njihove usli, nije to tacno :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2019, 22:55

Bjezi kakve su ovo svadje, niko nikom ne trazi podatke u pp :thumbdown:
1946~

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 avg 2019, 22:56

Ljudi nakon sljedećeg kola smo prvisa utakmicom manje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 22:56

AngelDiMaria je napisao/la:Jos samo da neko napise sto nisu trazili masine ko kod Nobela a ne seate
:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 20 avg 2019, 22:57

Zip je napisao/la:
pitara je napisao/la:
Njegova firma je bila vjerovatno d.o.o. ako jeste onda je sve jasno... Nisam fino formulisao gore velika je razlika u zakonu za udruzenje gradjana i doo... Ali plitak si ti za to.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 avg 2019, 22:58

16022019 je napisao/la:Poslije duple obrukali nas pred pripreme za Sloveniju i kaze sve stima sve uredu pokusava uprava da se pljuje... Opet ce nas sindikat oderati vrlo brzo jer smo opet zaostali ali ima ovdje kamuflazn i ovaj gore da nas ubjede da je sve redovno i slicno a daleko od toga da jeste... Onaj Denchi se obrukao par puta ne poznaje osnove posla i lizinga ali ide i dalje uporan je... Ovaj Alfredpseto psuje svima redom koji nemaju isto misljenje... Ovaj forum je bas izgubio smisao evo ga sad konacno dosao malo do izrazaja pa se ulizuje ljudima da bi mu primjetili kakav post... Ja sam ga pregazio on ne moze da napise nista pa samo ide okolo psuje kao kocijas. Ma samo nastavite, obice se vama kvartal svima o glavu a sindikat biti slag na tortu kad vas kone i slicni pocnu zezati ali kod vas je sve bajno i sjajno.
vozim od firme na lizing bibi evo treća godina

malo sam i rumen u faci

jbg :tralala: :njanjanja:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 avg 2019, 22:58

Zip je napisao/la:
pitara je napisao/la:
Hahaha, mimo svega ovoga kad imas granap ne moze niko nista kupiti bez odgovorne osobe ili njene pismene saglasnosti, tako da se upravni odbor moze **** do prekosutra ako Nam ne stavi tefter i odobri, a nesto ne vjerujem da je covjek Sabrini dao saglasnost da radi sta hoce. Da je toliko glup ne bi bio milijarder vec bi radio u nekom Vijetnamskom Bingu.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 avg 2019, 22:59

E ljudi za bankarska pitanja, finansije i to, tu sam ja, za sve ostalo tu je ovaj datum
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2019, 23:02

Ta zna bosnjo sta je milijarder :lol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 avg 2019, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 avg 2019, 23:03

16022019 je napisao/la: Njegova firma je bila vjerovatno d.o.o. ako jeste onda je sve jasno... Nisam fino formulisao gore velika je razlika u zakonu za udruzenje gradjana i doo... Ali plitak si ti za to.
Buraz KaD imas vecinskog vlasnika dodje ti sa ovim stvarima isto ko da si DOO. Drugo bi bilo da imaju cetvorica po 25%, ovako sa 51% udjela u bilo čemu si bog i batina i ne moze se nista bez tebe. A zakon nam je takav da sto se tiče vlasnickog kapitala nikakva razlika nije izmedju DOO i UG, vjeruj mi da znam sve te zakone na pamet zbog **** mene od strane jedne jedine BIH

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 20 avg 2019, 23:09

Zip je napisao/la:Ta zna bosnjo sta je milijarder :lol:
Ili je obrnuto pa ga izjeba Bosnjo :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2019, 23:13

Sve transakcije idu preko Nama.... sve sto se radi ide preko njega. Njemu odgovara, kao vlasniku ovakva uprava... ko smo mi da pametujemo?
Jel to lose sto smo prvi,, dupla, najveca primanja, pola ekipe akademci ... sta je problem?

Za ovaj dug... u svijetu biznisa je normalno da imas 10 godina ulaganja i minusa da bi stvorio brend i uvecao vrijednost
Tan je prosajom nas vratio skoro sve ulozeno i ostao dobar 30% kluba ...al sta zna tan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2019, 23:13

AngelDiMaria je napisao/la:Ljudi nakon sljedećeg kola smo prvisa utakmicom manje
I ko ce odgovarat za tu utakmicu manje??? Kradu nas pred ocima i niko ne reaguje!
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2019, 23:14

pitara je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ta zna bosnjo sta je milijarder :lol:
Ili je obrnuto pa ga izjeba Bosnjo :D
Napisah, pa ispravi... Uglavnom, bez bosnje nema rahatluka :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 avg 2019, 23:16

Prednost ovih zena u klubu je to sto mozemo priustiti da kupujemo stvari na lizing :hmmmm:
1946~

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2019, 23:18

ThrillerHz je napisao/la:Prednost ovih zena u klubu je to sto mozemo priustiti da kupujemo stvari na lizing :hmmmm:
Ta ti znas sta je lizing.. ta mali vijetnamci i malezijci znaju sta su talovi :lol:

Makse, makse seljak..... :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, bordobijeli, iliyaa8, Kyle88, MokraKifla, Proximic, rimljanin90, tuitamo i 55 gostiju.