Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Samo treba uvest da se ne može donijeti budžet dok se ne riješi vlada pa da vidiš kako se sve dogovara i radi.
@VolimTz
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo
?
Ja sam bio kuhar u ARBiH
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo
Ja sam bio kuhar u ARBiH
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Šta kaže Dodik "Bakir nek svoje principe nosi kući" 
Ne može on ni tamo šefovat.
Ne može on ni tamo šefovat.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Što je gore kod mene firmi prodaja samo rasteFantasista je napisao/la:Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Respekt veliki.Sage je napisao/la:@VolimTz
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo?
Ja sam bio kuhar u ARBiH
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Ne čudi me, sad svi ganjaju nagradnu igru, kako bi mi Audi legoHeller je napisao/la:Što je gore kod mene firmi prodaja samo rasteFantasista je napisao/la:Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
- akisarajevo92
- Kontakt:
pricajte vi sta hocete ali ljeta nisu ista otkad Sabahudin Kovacevic ne izbacuje pjesme
Don't believe the hype.
Pozdrav raja.
Ima li još neko problem sa Telemahom i sa digitalnom televizijom ili je kod mene samo zakeb. Imam npr Sportklub 2 a Sportklub 1 nemam
Ima li još neko problem sa Telemahom i sa digitalnom televizijom ili je kod mene samo zakeb. Imam npr Sportklub 2 a Sportklub 1 nemam
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
viewtopic.php?f=6&t=2778&start=6100samocelik je napisao/la:Pozdrav raja.
Brcanskamalta je napisao/la:Picko usrana yebem te u usta prodana brisi banuj napusi sestaragarda je napisao/la:Zamolio bih vas da ne citirate navijače drugih klubova jer onda moram brisati i vaše postove, nažalost
cadillac je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Picko usrana yebem te u usta prodana brisi banuj napusi sestaragarda je napisao/la:Zamolio bih vas da ne citirate navijače drugih klubova jer onda moram brisati i vaše postove, nažalost
- BosniaBoston
- Kontakt:
prekucavanje izmedu nogu uz faulOsim13 je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Malta za moda 
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Yebo majku, na šta je ono spalo, majice po poslu da krade yebo mrtve svoje usta.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Je li se može ovo ikako ukinuti s yt-a. Iritantno do bola. Samo najednom prekine videoVideozapis je pauziran. Želite li nastaviti gledati?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Koji browser koristis? Imas dosta plugina za to, guglaj za svoj browser tacno.Mokes je napisao/la:Je li se može ovo ikako ukinuti s yt-a. Iritantno do bola. Samo najednom prekine videoVideozapis je pauziran. Želite li nastaviti gledati?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel jos kome mobilni ne radi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Wilshere10 i 8 gostiju.