Al bi imala tri puta manje stanovnika. Da cakija ne radi zadnjih 300 godina non stop imali bi više stanovnika od Sarajeva.VolimTz je napisao/la:Ehh, da je vise takvih naselja Bosna bi sad bila do Dunava a ne do Drine.Ghuraba je napisao/la:Dubrave ili Vukovije (prije ovo prvo, oni su bas na tromedji)?coelho41 je napisao/la:ne dolazim ja iz Živinica, ja dolazim iz plemenitog mjesta na tromeđi Tuzle, Kalesije i Živinica, tamo gdje čakija progovori, pravogovor gdje ne postoji, neistomišljenici tu ne zalaze, al su super ljudi. AMIN.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Pusti se ba fantazija internet ratnika VolimTz i mokrih snovaHeller je napisao/la:Al bi imala tri puta manje stanovnika. Da cakija ne radi zadnjih 300 godina non stop imali bi više stanovnika od Sarajeva.VolimTz je napisao/la:
Ehh, da je vise takvih naselja Bosna bi sad bila do Dunava a ne do Drine.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma to su urbane legende, haha. Istina je da nose, ali ne upotrebljavaju, nosio sam i ja. Pa jesam li dijete ETS ili ne ?Heller je napisao/la:Al bi imala tri puta manje stanovnika. Da cakija ne radi zadnjih 300 godina non stop imali bi više stanovnika od Sarajeva.VolimTz je napisao/la:
Ehh, da je vise takvih naselja Bosna bi sad bila do Dunava a ne do Drine.
Kaze mi @sage da sam internet ratnik.
Sage buraz, jesi li cuo za Crne Vukove ? Njihovu akciju u Maglaju ? Mozda za Zute Ose i Nesiba Malkica rahmetli ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa kad nemaš međe s njima.VolimTz je napisao/la:Ma to su urbane legende, haha. Istina je da nose, ali ne upotrebljavaju, nosio sam i ja. Pa jesam li dijete ETS ili ne ?Heller je napisao/la:Al bi imala tri puta manje stanovnika. Da cakija ne radi zadnjih 300 godina non stop imali bi više stanovnika od Sarajeva.VolimTz je napisao/la:
Ehh, da je vise takvih naselja Bosna bi sad bila do Dunava a ne do Drine.![]()
Kaze mi @sage da sam internet ratnik.![]()
Sage buraz, jesi li cuo za Crne Vukove ? Njihovu akciju u Maglaju ? Mozda za Zute Ose i Nesiba Malkica rahmetli ?
Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
Samo treba uvest da se ne može donijeti budžet dok se ne riješi vlada pa da vidiš kako se sve dogovara i radi.
@VolimTz
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo
?
Ja sam bio kuhar u ARBiH
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo
Ja sam bio kuhar u ARBiH
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Šta kaže Dodik "Bakir nek svoje principe nosi kući" 
Ne može on ni tamo šefovat.
Ne može on ni tamo šefovat.
Što je gore kod mene firmi prodaja samo rasteFantasista je napisao/la:Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
Nullius in verba
Respekt veliki.Sage je napisao/la:@VolimTz
Hahah..cuj ga jesil cuo? Pa ti mislis da ja imam 20-21 godinu?? Mogu bit babo polovini forum...cuj jesil cuo?
Ja sam bio kuhar u ARBiH
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Ne čudi me, sad svi ganjaju nagradnu igru, kako bi mi Audi legoHeller je napisao/la:Što je gore kod mene firmi prodaja samo rasteFantasista je napisao/la:Što gora situacija u državi to bolje. Da hoće sve stat, nije narod bolje ni zaslužio.Osim13 je napisao/la:Jes mi drago što je propala sjednica, idemo sad gasi budžet
- akisarajevo92
- Kontakt:
pricajte vi sta hocete ali ljeta nisu ista otkad Sabahudin Kovacevic ne izbacuje pjesme
Don't believe the hype.
Pozdrav raja.
Ima li još neko problem sa Telemahom i sa digitalnom televizijom ili je kod mene samo zakeb. Imam npr Sportklub 2 a Sportklub 1 nemam
Ima li još neko problem sa Telemahom i sa digitalnom televizijom ili je kod mene samo zakeb. Imam npr Sportklub 2 a Sportklub 1 nemam
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
viewtopic.php?f=6&t=2778&start=6100samocelik je napisao/la:Pozdrav raja.
Brcanskamalta je napisao/la:Picko usrana yebem te u usta prodana brisi banuj napusi sestaragarda je napisao/la:Zamolio bih vas da ne citirate navijače drugih klubova jer onda moram brisati i vaše postove, nažalost
cadillac je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la:Picko usrana yebem te u usta prodana brisi banuj napusi sestaragarda je napisao/la:Zamolio bih vas da ne citirate navijače drugih klubova jer onda moram brisati i vaše postove, nažalost
- BosniaBoston
- Kontakt:
prekucavanje izmedu nogu uz faulOsim13 je napisao/la:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.