FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 24 avg 2019, 16:44

Romario,

Kazes Real Madrid osvojio ligu prvaka 3 puta zaredom,

A barcelona osvaja spansku ligu zbog slabe konkurencije,

Ne znam, mozda grijesim ali zadnji put kad sam gledao real je igrao u spanskoj ligi, ispavite me ako grijesim???

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 16:46

Pusti Romarija, njemu je glavno 13 tekmi u sezoni, tj 7 od kraja grupne faze. Ko ne dobije svih 7, losa mu sezona hehe

Dakle mi imali lose sezone sve do 92', a Rejal isto imao 40 losih sezona do galaktikosove prve LP.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 16:46

leorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.

Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.
U kojem univerzumu je to Valvrede mogo veci strucnjak od Enriquea, pitam i tebe i Parangala.
Kad vec pišete tako....u kojem svijetu ?

Nije ni Lucho neki vrhunski strucnjak, da se razumijemo - al za ovog tuljana je Pep i Krojf zajedno u jednom.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 16:49

Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.
Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanju ;)

A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati ;)

Naravno...svakako mi je žao što se razboleo

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 avg 2019, 17:07

Enrique bez Unzuea ne bi bio tako dobar kao što je bio u Barci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 24 avg 2019, 17:07

Od valverdea veca ubleha ne postoji, kad u dvije sezone ne poboljsas igru ekipe ni 1% nisi za ovog posla jarane, vrhunac mu je trebao biti Bilbao.A evo i treca sezona krenula, igra ce biti ista ko i prije bez obzira sto je dobio 2 brutalna pojacanja.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 17:09

enobarca je napisao/la:Od valverdea veca ubleha ne postoji, :hmmmmm: kad u dvije sezone ne poboljsas igru ekipe ni 1% nisi za ovog posla jarane, vrhunac mu je trebao biti Bilbao.A evo i treca sezona krenula, igra ce biti ista ko i prije bez obzira sto je dobio 2 brutalna pojacanja.
Al ga zovu ziheras, a igra mu sekunde nije sigurna, strijepimo u LP i protiv Lyona na Campu cak :lol:

Ne sumnjam da ce tako biti i ove sezone
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:10

I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi :lol: ....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati ;) ) :zviz: ....ja u istoriju foruma idem samo kada je moj drug @Romario u pitanju....zbog njega bih prekopao forum :rol: :rol: :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 17:14

Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđa :facepalm: u ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Posebnu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofeja :facepalm: ne kontam tu potrebu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 17:16

let3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđa :facepalm: u ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Poserbnbu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofeja :facepalm: ne kontam tu potrebu.
Ko bolan uzdize ovu ublehu? Pa prvi sam ovdje govorio da sam prije da on ode nego recimo da Neymar da dodje. Ja sam zagovarao otkaz jos poslije Rome, tad je trebao odletit.

Govorim samo, daleko od toga da je i Enrique neki strucnjak, licno si i ti to pisao prije samo 2 godine, jesmo li slavili kad je otisao? Jesmo.
27.10.2020

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 24 avg 2019, 17:19

parangal je napisao/la:

Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanju ;)

A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati ;)

Naravno...svakako mi je žao što se razboleo
Na ovo moram reagovati, ni slicna situacija, Figo bio vladar desne polutke u trenutku prebjega, kapiten i mozda prva violina, dok Enrique bio zapostavljen u madridu bez obzira na kvalitet :cool: zato se Figova izdaja ne moze porediti ni sa jednom drugom ;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 17:21

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđa :facepalm: u ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Poserbnbu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
Ko bolan uzdize ovu ublehu? Pa prvi sam ovdje govorio da sam prije da on ode nego recimo da Neymar da dodje. Ja sam zagovarao otkaz jos poslije Rome, tad je trebao odletit.

Govorim samo, daleko od toga da je i Enrique neki strucnjak, licno si i ti to pisao prije samo 2 godine, jesmo li slavili kad je otisao? Jesmo.
Pa pišete maloprije kako je Valverde veci strucnjak od Enriquea :wtf: :shock: ne kontam tu potrebu za mjerenjem ko je veci... no dobro kad vec to radite - onda ja vas pitam u kojem to univerzumu je ovaj veci strucnjak od Lucha, još cekam odgovor.
Naravno da ni Enrique nije veliki strucnjak, pisali smo to ranije, slažem se - al za ovog bilmeza je pokojni Krojf.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:24

Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Posebnu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
Ako nadješ samo jedan moj post gde ja kako kažeš uzdižem Valverdea kao trenera ja više neću pisati na ovom forumu (na veliku radost nekih tvojih vršnjaka :lol: )...ti si meni zanimnjiv ali nisi moj "sagovornik" ovde bez uvrede....već sam ti rekao za tebe sva saznanja o FC Barcelona počinju ali nažalost i završavaju sa Pepom....meni je i to OK ali kao što rekoh radje polemišem sa nekima za koje znam da su imali priliku pratiti Barsu i nešto ranije. Ponavljam ne zameram ti daleko bilo, nisi ti kriv naravno što smo mi matori ko kornjače...ja ti u stvari zavidim :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 17:29

parangal je napisao/la:
Ako nadješ samo jedan moj post gde ja kako kažeš uzdižem Valverdea kao trenera ja više neću pisati na ovom forumu (na veliku radost nekih tvojih vršnjaka :lol: )...ti si meni zanimnjiv ali nisi moj "sagovornik" ovde bez uvrede....već sam ti rekao za tebe sva saznanja o FC Barcelona počinju ali nažalost i završavaju sa Pepom....meni je i to OK ali kao što rekoh radje polemišem sa nekima za koje znam da su imali priliku pratiti Barsu i nešto ranije. Ponavljam ne zameram ti daleko bilo, nisi ti kriv naravno što smo mi matori ko kornjače...ja ti u stvari zavidim :lol:
Pa maloprije si to napisao, citat
Ne volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da.
Iz cista mira i nicim izazvan si ubacio Enriquea u pricu, da bi preko njegovih leđa izdigao Valvedrea...praviš komparaciju i renomiranje, cuj daleko bolji strucnjak :lol: ušljivi Enrique :lol: samo nam nisi objasnio kako je to bolji :crazy: ...nema veze što mrziš Lucha i smatraš ga ušljivim, ali bar se potrudi da argumentiraš.
I onda zabiješ sam sebi autogol sa pominjanjem trofeja kao jedinim argumentom kojeg priznaješ, jer Lucho ima više i vrijednije trofeje.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:32

luis enrique je napisao/la: Na ovo moram reagovati, ni slicna situacija, Figo bio vladar desne polutke u trenutku prebjega, kapiten i mozda prva violina, dok Enrique bio zapostavljen u madridu bez obzira na kvalitet :cool: zato se Figova izdaja ne moze porediti ni sa jednom drugom ;)
uf uf uf....ajmo realno? Figo je portugalac, koga boli qurac što je neki portugalac prešao iz jednog u drugi ljuti rivalski klub...ali ipak je jajara :mrgreen: ? Ili recimo brazilac zuba Ronaldo? Realno Luis je španac....počinio je sportski "smrtni greh"....znam ja šta ti želiš reći ali nije baš da su u španiji "gresi" jednog portugalca ili brazilca isti kao jednog španca ;)

Naravno slažem se sa tobom oko razloga koje si napisao...tačni su ali i dalje ostaje "izdaja" :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 avg 2019, 17:32

parangal je napisao/la:I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi :lol: ....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati ;) ) :zviz: ....ja u istoriju foruma idem samo kada je moj drug @Romario u pitanju....zbog njega bih prekopao forum :rol: :rol: :rol:
Evo ja sam bio za Valverdea kad je dolazio i nađi slobodno postove. Samo ne znam šta dobijaš time, k'o dijete neko kad izvlači postove :lol:. Bio sam zato što je radio odličan posao u Bilbaou, zato što nas je vazda mučio Barcu s svojim presingom i postavkama. Odradio je dobru i izvukao je dobro onu prvu sezonu, fino je to izgledalo. Isto tako, osvojio je te lige i to je dobro, to stoji. Sve ostalo je loše, od igre, ubijanja igrača, nemogućnosti napredovanja igrača, ne izvlači maksimum, a onda i one dvije bruke u LP.

Bio sam za njega, već sam rekao zašto, ali nije za velikana kakav je Barca i već je odavno istrošen na sve moguće načine. I ova sezona će biti patnja, upravo zato što se nije dovela nova i svježa krv na klupi, a recimo dovedena su odlična pojačanja. Još ako Neymar bude, to je brutalno. Novi trener i ovi novi igrači bi bili dobra kombinacija i velika promjena, ovako će to ako ne isto, onda biti malo bolje.

Mada, ne vrijedi tebi ništa ni objašnjavati, lupaš gluposti kao i onaj romario.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:36

let3 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Pa maloprije si to napisao, citat
Ne volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da.
Iz cista mira i nicim izazvan si ubacio Enriquea u pricu, da bi preko njegovih leđa izdigao Valvedrea...praviš komparaciju i renomiranje, cuj daleko bolji strucnjak :lol: ušljivi Enrique :lol: samo nam nisi objasnio kako je to bolji :crazy: ...nema veze što mrziš Lucha i smatraš ga ušljivim, ali bar se potrudi da argumentiraš.
I onda zabiješ sam sebi autogol sa pominjanjem trofeja kao jedinim argumentom kojeg priznaješ, jer Lucho ima više i vrijednije trofeje.
Pa napisao sam samo da ga smatram boljim stručnjakom od Enrikea a ne od Menotija :rol: ....jaka stvar biti bolji stručnjak od Enrikea...čovek bio nešto malo u Romi bolje i da nije i zapalo mu da mu igrači vode tim do triplete jer se on pogubio i to mu je bila sva trenerska karijera....jak stručnjak u pizdu m. :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 avg 2019, 17:40

Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 avg 2019, 17:44

Uuu sukobi
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 24 avg 2019, 17:44

AlfredNobel je napisao/la:
parangal je napisao/la:I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi :lol: ....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati ;) ) :zviz: ....ja u istoriju foruma idem samo kada je moj drug @Romario u pitanju....zbog njega bih prekopao forum :rol: :rol: :rol:
Evo ja sam bio za Valverdea kad je dolazio i nađi slobodno postove. Samo ne znam šta dobijaš time, k'o dijete neko kad izvlači postove :lol:. Bio sam zato što je radio odličan posao u Bilbaou, zato što nas je vazda mučio Barcu s svojim presingom i postavkama. Odradio je dobru i izvukao je dobro onu prvu sezonu, fino je to izgledalo. Isto tako, osvojio je te lige i to je dobro, to stoji. Sve ostalo je loše, od igre, ubijanja igrača, nemogućnosti napredovanja igrača, ne izvlači maksimum, a onda i one dvije bruke u LP.

Bio sam za njega, već sam rekao zašto, ali nije za velikana kakav je Barca i već je odavno istrošen na sve moguće načine. I ova sezona će biti patnja, upravo zato što se nije dovela nova i svježa krv na klupi, a recimo dovedena su odlična pojačanja. Još ako Neymar bude, to je brutalno. Novi trener i ovi novi igrači bi bili dobra kombinacija i velika promjena, ovako će to ako ne isto, onda biti malo bolje.

Mada, ne vrijedi tebi ništa ni objašnjavati, lupaš gluposti kao i onaj romario.
Imbecilu nepismeni (to ti je čisto za ovo "lupaš gluposti")...kad nekoga hoćeš "spustiti" i vredjati naoružaj se znanjem, nauči čitati i ČITAJ šta sam napisao..."nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u"....šta imam slinavko tebi da tražim komentare iz 2014 kad si ovde od 2017? O bem ti budalu....(još jednu) :lol: ....ja ne znam ni sad dal ti pišeš ovde na ovoj temi a ne da se vraćam zbog tebe tamo gda te i nema :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.