FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Romario,
Kazes Real Madrid osvojio ligu prvaka 3 puta zaredom,
A barcelona osvaja spansku ligu zbog slabe konkurencije,
Ne znam, mozda grijesim ali zadnji put kad sam gledao real je igrao u spanskoj ligi, ispavite me ako grijesim???
Kazes Real Madrid osvojio ligu prvaka 3 puta zaredom,
A barcelona osvaja spansku ligu zbog slabe konkurencije,
Ne znam, mozda grijesim ali zadnji put kad sam gledao real je igrao u spanskoj ligi, ispavite me ako grijesim???
Pusti Romarija, njemu je glavno 13 tekmi u sezoni, tj 7 od kraja grupne faze. Ko ne dobije svih 7, losa mu sezona hehe
Dakle mi imali lose sezone sve do 92', a Rejal isto imao 40 losih sezona do galaktikosove prve LP.
Dakle mi imali lose sezone sve do 92', a Rejal isto imao 40 losih sezona do galaktikosove prve LP.
27.10.2020
U kojem univerzumu je to Valvrede mogo veci strucnjak od Enriquea, pitam i tebe i Parangala.leorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.
Kad vec pišete tako....u kojem svijetu ?
Nije ni Lucho neki vrhunski strucnjak, da se razumijemo - al za ovog tuljana je Pep i Krojf zajedno u jednom.
Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanjuleorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.

A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati

Naravno...svakako mi je žao što se razboleo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Enrique bez Unzuea ne bi bio tako dobar kao što je bio u Barci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Od valverdea veca ubleha ne postoji, kad u dvije sezone ne poboljsas igru ekipe ni 1% nisi za ovog posla jarane, vrhunac mu je trebao biti Bilbao.A evo i treca sezona krenula, igra ce biti ista ko i prije bez obzira sto je dobio 2 brutalna pojacanja.
Al ga zovu ziheras, a igra mu sekunde nije sigurna, strijepimo u LP i protiv Lyona na Campu cakenobarca je napisao/la:Od valverdea veca ubleha ne postoji,kad u dvije sezone ne poboljsas igru ekipe ni 1% nisi za ovog posla jarane, vrhunac mu je trebao biti Bilbao.A evo i treca sezona krenula, igra ce biti ista ko i prije bez obzira sto je dobio 2 brutalna pojacanja.

Ne sumnjam da ce tako biti i ove sezone
27.10.2020
I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi
....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati
)
....ja u istoriju foruma idem samo kada je moj drug @Romario u pitanju....zbog njega bih prekopao forum

Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđa
u ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Posebnu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofeja
ne kontam tu potrebu.

Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Posebnu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofeja

Ko bolan uzdize ovu ublehu? Pa prvi sam ovdje govorio da sam prije da on ode nego recimo da Neymar da dodje. Ja sam zagovarao otkaz jos poslije Rome, tad je trebao odletit.let3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđau ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Poserbnbu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofejane kontam tu potrebu.
Govorim samo, daleko od toga da je i Enrique neki strucnjak, licno si i ti to pisao prije samo 2 godine, jesmo li slavili kad je otisao? Jesmo.
27.10.2020
- luis enrique
- Kontakt:
Na ovo moram reagovati, ni slicna situacija, Figo bio vladar desne polutke u trenutku prebjega, kapiten i mozda prva violina, dok Enrique bio zapostavljen u madridu bez obzira na kvalitetparangal je napisao/la:Luis Enrike....u igračkim danima svima poznat kao "rumenko" (zbog rumenih obraza kao seoska mlada) mi se još tada nije svidjao....ne mogu osuditi npr. Figa a ne osuditi Enrikea....ista su to gomna samo dolaze sa suprotnoih strana. Jednostavno ne volim "prebege" kad su takva rivalstva u pitanjuleorey je napisao/la:Pa nisam ja rekao to vec ponavljam @parangalove rijeci.
Meni je Enrique drazi zbog x stvari, ali daleko od toga da je neki strucnjak, parekselans, budimo realni.![]()
A kao trener naravno da je ubleha...to nije ni za diskusije ozbiljne....barem meni nije za diskusije, tako da o tome neću ni polemisati![]()
Naravno...svakako mi je žao što se razboleo

Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
Pa pišete maloprije kako je Valverde veci strucnjak od Enriquealeorey je napisao/la:Ko bolan uzdize ovu ublehu? Pa prvi sam ovdje govorio da sam prije da on ode nego recimo da Neymar da dodje. Ja sam zagovarao otkaz jos poslije Rome, tad je trebao odletit.let3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđau ovom slucaju preko Enriqueovih.
Parangal koristi pogrešne argumente u velicanju lika i djela Valverdea (trofeje), a zapravo upada u sopstvenu zamku - jer Lucho (kojeg koristi kao nižeg u tom izdizanju Valverdea) ima više trofeja od pomenutog. Poserbnbu težinu ima LP, koju ziheraš ni u snu ne može osvojiti.
I Pepa su neki dan pokušali svuci na nivo Ernesta, slicnom metodologijom, po uzorku broja trofejane kontam tu potrebu.
Govorim samo, daleko od toga da je i Enrique neki strucnjak, licno si i ti to pisao prije samo 2 godine, jesmo li slavili kad je otisao? Jesmo.

Naravno da ni Enrique nije veliki strucnjak, pisali smo to ranije, slažem se - al za ovog bilmeza je pokojni Krojf.
Ako nadješ samo jedan moj post gde ja kako kažeš uzdižem Valverdea kao trenera ja više neću pisati na ovom forumu (na veliku radost nekih tvojih vršnjakalet3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđau ovom slucaju preko Enriqueovih.

Pa maloprije si to napisao, citatparangal je napisao/la:Ako nadješ samo jedan moj post gde ja kako kažeš uzdižem Valverdea kao trenera ja više neću pisati na ovom forumu (na veliku radost nekih tvojih vršnjakalet3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđau ovom slucaju preko Enriqueovih.
)...ti si meni zanimnjiv ali nisi moj "sagovornik" ovde bez uvrede....već sam ti rekao za tebe sva saznanja o FC Barcelona počinju ali nažalost i završavaju sa Pepom....meni je i to OK ali kao što rekoh radje polemišem sa nekima za koje znam da su imali priliku pratiti Barsu i nešto ranije. Ponavljam ne zameram ti daleko bilo, nisi ti kriv naravno što smo mi matori ko kornjače...ja ti u stvari zavidim
Iz cista mira i nicim izazvan si ubacio Enriquea u pricu, da bi preko njegovih leđa izdigao Valvedrea...praviš komparaciju i renomiranje, cuj daleko bolji strucnjakNe volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da.

I onda zabiješ sam sebi autogol sa pominjanjem trofeja kao jedinim argumentom kojeg priznaješ, jer Lucho ima više i vrijednije trofeje.
uf uf uf....ajmo realno? Figo je portugalac, koga boli qurac što je neki portugalac prešao iz jednog u drugi ljuti rivalski klub...ali ipak je jajaraluis enrique je napisao/la: Na ovo moram reagovati, ni slicna situacija, Figo bio vladar desne polutke u trenutku prebjega, kapiten i mozda prva violina, dok Enrique bio zapostavljen u madridu bez obzira na kvalitetzato se Figova izdaja ne moze porediti ni sa jednom drugom

Naravno slažem se sa tobom oko razloga koje si napisao...tačni su ali i dalje ostaje "izdaja"

- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo ja sam bio za Valverdea kad je dolazio i nađi slobodno postove. Samo ne znam šta dobijaš time, k'o dijete neko kad izvlači postoveparangal je napisao/la:I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati
)
....ja u istoriju foruma idem samo kada je moj drug @Romario u pitanju....zbog njega bih prekopao forum
![]()
![]()

Bio sam za njega, već sam rekao zašto, ali nije za velikana kakav je Barca i već je odavno istrošen na sve moguće načine. I ova sezona će biti patnja, upravo zato što se nije dovela nova i svježa krv na klupi, a recimo dovedena su odlična pojačanja. Još ako Neymar bude, to je brutalno. Novi trener i ovi novi igrači bi bili dobra kombinacija i velika promjena, ovako će to ako ne isto, onda biti malo bolje.
Mada, ne vrijedi tebi ništa ni objašnjavati, lupaš gluposti kao i onaj romario.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa napisao sam samo da ga smatram boljim stručnjakom od Enrikea a ne od Menotijalet3 je napisao/la:Pa maloprije si to napisao, citatparangal je napisao/la:Ako nadješ samo jedan moj post gde ja kako kažeš uzdižem Valverdea kao trenera ja više neću pisati na ovom forumu (na veliku radost nekih tvojih vršnjakalet3 je napisao/la:Meni nije jasno zašto Parangal i Leorey imaju potrebu izdizati Valverda, još preko tuđih leđau ovom slucaju preko Enriqueovih.
)...ti si meni zanimnjiv ali nisi moj "sagovornik" ovde bez uvrede....već sam ti rekao za tebe sva saznanja o FC Barcelona počinju ali nažalost i završavaju sa Pepom....meni je i to OK ali kao što rekoh radje polemišem sa nekima za koje znam da su imali priliku pratiti Barsu i nešto ranije. Ponavljam ne zameram ti daleko bilo, nisi ti kriv naravno što smo mi matori ko kornjače...ja ti u stvari zavidim
Iz cista mira i nicim izazvan si ubacio Enriquea u pricu, da bi preko njegovih leđa izdigao Valvedrea...praviš komparaciju i renomiranje, cuj daleko bolji strucnjakNe volim Valverdea...ali ga smatram daleko boljim stručnjakom od Enrikea npr.....a taj ušljivi Enrike ima 4/4 + LP + tripletu što ga čini najuspešnijim u istoriji kluba (procentualno) ali ipak su samo 2 godine klupe u pitanju kao i Valverdeu tako da.ušljivi Enrique
samo nam nisi objasnio kako je to bolji
...nema veze što mrziš Lucha i smatraš ga ušljivim, ali bar se potrudi da argumentiraš.
I onda zabiješ sam sebi autogol sa pominjanjem trofeja kao jedinim argumentom kojeg priznaješ, jer Lucho ima više i vrijednije trofeje.

Ne znam jarane što uopšte pišeš ovdje, kad nemaš sagovornika, niko ne razumije tvoje genijalne postove, ovdje su sve balavci koji prate Barcu od Pepa.
Imbecilu nepismeni (to ti je čisto za ovo "lupaš gluposti")...kad nekoga hoćeš "spustiti" i vredjati naoružaj se znanjem, nauči čitati i ČITAJ šta sam napisao..."nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u"....šta imam slinavko tebi da tražim komentare iz 2014 kad si ovde od 2017? O bem ti budalu....(još jednu)AlfredNobel je napisao/la:Evo ja sam bio za Valverdea kad je dolazio i nađi slobodno postove. Samo ne znam šta dobijaš time, k'o dijete neko kad izvlači postoveparangal je napisao/la:I još samo nešto....pošto ja odlično pamtim komentare nemojte me terati da se vratim negde još u 2014-u i želju nekih koji i danas ovde pišu da se dovede Valverde a danas ćute i prave se ludi....ali ne brinite neću, prepoznaće se oni (ako žele mogu se sami javiti, ja ih neću prozivati
)
![]()
![]()
. Bio sam zato što je radio odličan posao u Bilbaou, zato što nas je vazda mučio Barcu s svojim presingom i postavkama. Odradio je dobru i izvukao je dobro onu prvu sezonu, fino je to izgledalo. Isto tako, osvojio je te lige i to je dobro, to stoji. Sve ostalo je loše, od igre, ubijanja igrača, nemogućnosti napredovanja igrača, ne izvlači maksimum, a onda i one dvije bruke u LP.
Bio sam za njega, već sam rekao zašto, ali nije za velikana kakav je Barca i već je odavno istrošen na sve moguće načine. I ova sezona će biti patnja, upravo zato što se nije dovela nova i svježa krv na klupi, a recimo dovedena su odlična pojačanja. Još ako Neymar bude, to je brutalno. Novi trener i ovi novi igrači bi bili dobra kombinacija i velika promjena, ovako će to ako ne isto, onda biti malo bolje.
Mada, ne vrijedi tebi ništa ni objašnjavati, lupaš gluposti kao i onaj romario.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.