Neno, wade, svaka cast, to je to, to je tako, sad, to sto neki to nisu u stanju prepoznati, priznati i postovati iz sebi znanih razloga su neke pootpuno druge, nesportski vezane stvari.

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
vratiće se oni za olimpiju (bar se nadam) jaki su i maldi to momciKevin je napisao/la:Naletilić i Planinić 10 dana OUT i bez treninga
kako ce se vratiti? igramo sa Olimpijom sljedeci tjedan, a njima 10 dana min odmor bez treningablack hole je napisao/la:vratiće se oni za olimpiju (bar se nadam) jaki su i maldi to momciKevin je napisao/la:Naletilić i Planinić 10 dana OUT i bez treninga
Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...
treba im zabraniti vise i gotovo..em nemaju pojma..em pola ljudi na tribini neugodno..em djeca..em nepotrebni..george town je napisao/la:Ono sinoc je bilo za 10, jos nisam dosao k,sebi.
Jedino mi na utakmici smeta su one cure i ona djeca sto plesu,mislim da tu nesto treba promjeniti.
ma sve je to pet,meni ne smetaju ali mi i netrebaju,samo me hebe ona koreografija kad hvataju onu malu na kraju,svaki put strecnem da im ne ispaneKevin je napisao/la:treba im zabraniti vise i gotovo..em nemaju pojma..em pola ljudi na tribini neugodno..em djeca..em nepotrebni..george town je napisao/la:Ono sinoc je bilo za 10, jos nisam dosao k,sebi.
Jedino mi na utakmici smeta su one cure i ona djeca sto plesu,mislim da tu nesto treba promjeniti.
Evo spominje se i Gašenje....neno#4 je napisao/la:Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...![]()
![]()
![]()
![]()
Prati temu KK Bosna, procitat ces tamo fresh news...LFC4ever je napisao/la:Evo spominje se i Gašenje....neno#4 je napisao/la:Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...![]()
![]()
![]()
![]()
Alo ti seljak iz Trna,ti si kao neki grdjanin a selo ti broji 40 kućaŠB.TRN je napisao/la:Nije mi jasno onakvo suđenje u NLB ligi.Pa nitko ne trazi da nam se pomaze ali ono je sramota,pa barem 50-50.Čovjeku zabi prst u oko i ne dosudi ni faul.![]()
Planinićev slucaj jos zanimljiviji.Ne mozete nas izbaciti iz lige a to je nekima bio plan na pocetku,ta ce neko selo tamo igrat.Hvala momcima sto nas onako prestavljaju.Zamislite da imamo para kao proslih godina???
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 9 gostiju.