'ta ce Cedevita, ima li itko ozbiljnog protivnika.
 Neno, wade, svaka cast, to je to, to je tako, sad, to sto neki to nisu u stanju prepoznati, priznati i postovati iz sebi znanih razloga su neke pootpuno druge, nesportski vezane stvari.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

odlicna klapa vodena jos boljim dirigentom.
    odlicna klapa vodena jos boljim dirigentom. 

vratiće se oni za olimpiju (bar se nadam) jaki su i maldi to momciKevin je napisao/la:Naletilić i Planinić 10 dana OUT i bez treninga

kako ce se vratiti? igramo sa Olimpijom sljedeci tjedan, a njima 10 dana min odmor bez treningablack hole je napisao/la:vratiće se oni za olimpiju (bar se nadam) jaki su i maldi to momciKevin je napisao/la:Naletilić i Planinić 10 dana OUT i bez treninga

Planinićev slucaj jos zanimljiviji.Ne mozete nas izbaciti iz lige a to je nekima bio plan na pocetku,ta ce neko selo tamo igrat.Hvala momcima sto nas onako prestavljaju.Zamislite da imamo para kao proslih godina???
 Planinićev slucaj jos zanimljiviji.Ne mozete nas izbaciti iz lige a to je nekima bio plan na pocetku,ta ce neko selo tamo igrat.Hvala momcima sto nas onako prestavljaju.Zamislite da imamo para kao proslih godina???Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...

treba im zabraniti vise i gotovo..em nemaju pojma..em pola ljudi na tribini neugodno..em djeca..em nepotrebni..george town je napisao/la:Ono sinoc je bilo za 10, jos nisam dosao k,sebi.
Jedino mi na utakmici smeta su one cure i ona djeca sto plesu,mislim da tu nesto treba promjeniti.
ma sve je to pet,meni ne smetaju ali mi i netrebaju,samo me hebe ona koreografija kad hvataju onu malu na kraju,svaki put strecnem da im ne ispaneKevin je napisao/la:treba im zabraniti vise i gotovo..em nemaju pojma..em pola ljudi na tribini neugodno..em djeca..em nepotrebni..george town je napisao/la:Ono sinoc je bilo za 10, jos nisam dosao k,sebi.
Jedino mi na utakmici smeta su one cure i ona djeca sto plesu,mislim da tu nesto treba promjeniti.

Evo spominje se i Gašenje....neno#4 je napisao/la:Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...

Prati temu KK Bosna, procitat ces tamo fresh news...LFC4ever je napisao/la:Evo spominje se i Gašenje....neno#4 je napisao/la:Bosni ni Koperfild ni Torabi zajedno ne mogu izboriti ucesceLFC4ever je napisao/la:Popili ste cedevitu....sad u nove pobjede....da i KK Bosni izborite ucesce....popravljate koeficijent za BIH...

Alo ti seljak iz Trna,ti si kao neki grdjanin a selo ti broji 40 kućaŠB.TRN je napisao/la:Nije mi jasno onakvo suđenje u NLB ligi.Pa nitko ne trazi da nam se pomaze ali ono je sramota,pa barem 50-50.Čovjeku zabi prst u oko i ne dosudi ni faul.
Planinićev slucaj jos zanimljiviji.Ne mozete nas izbaciti iz lige a to je nekima bio plan na pocetku,ta ce neko selo tamo igrat.Hvala momcima sto nas onako prestavljaju.Zamislite da imamo para kao proslih godina???

Dobro bi bilo da nam se škripari vrate u dvoranu, di bi nam bio kraj
  Dobro bi bilo da nam se škripari vrate u dvoranu, di bi nam bio kraj  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.